Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


A két csajszi

Beküldő:gabsza

Egy eldugott kis falu mellett van egy szinte felfedezetlen tavacska.
Nagyon szeretek horgászni, s mivel alig van olyan halastó, amit ne lepnének el a horgászok, nagyon megörültem ennek a kis tónak.
Egy szép nyári hajnalon kikerekeztem a tóhoz, hogy hódoljak szenvedélyemnek.
Langyos nyári szellő fujdogált, csupa csillag volt az égbolt.
Gondoltam, tök jó, mert ilyenkor harapnak a halak.
Úgy nézett ki, hogy rajtam kí­vül egy teremtett lélek sem volt a közelben.
Ezért aztán bátran tanyát vertem, majd beetettem a halaknak, s előkészí­tettem a fenekezőbotokat a nagy horgászathoz.
Ezután szépen kényelembe helyezkedtem, s gondoltam hunyok egy kicsit, hisz a kapásjelzőim élesí­tve lettek.
Egyszer csak arra ébredtem, hogy veregették a vállamat. Hátrafordultam,
s két csajszit pillantottam meg, strandoláshoz öltözve, úgyhogy elég lenge ruházatuk volt, s minden domborulatuk tisztán látszott.
Piszkosul formás testük izgatóan hatottak rám, s mivel már régen nem volt dolgom nővel, ágaskodni kezdett férfiasságom. Egy trikó és egy halásznadrág volt a ruházatom, s mivel alsót nem vettem fel, akadálytalanul megtalálta farkam a sliccet, amit előzőleg elfelejtettem bezárni, és kidugta a fejét, mintha körül akart volna nézni.Ezt én nem vettem észre,de az egyik csaj igen, s odasúgott valamit a másiknak.Amaz elkezdett kacarászni, és ujjal mutogatni kezdett felém, mire én feleszmélve próbáltam eldugni, eltakarni kivont dákómat, de lányos zavaromban nem sikerült.
Ekkor már előttem álltak, s az egyik megfogta kezemet - Ő hosszú szőke hajú volt, és annyit mondott \ hagyd békén a rudidat, majd mi kezelésbe vesszük\ .
Majd megcsókolt, én visszacsókoltam. A másik,aki rövid barna hajú volt,
megfogta nadrágom, s egy mozdulattal megszabadí­tott tőle. Pélóm szinte kipattant börtönéből, hogy azután kellemesebb \ börtönbe\ kerüljön! - na de ne ugorjuk át a történéseket, mert ezek után fantasztikusan édes, kéjes kényeztetésben lett részem, amiről még nem is álmodtam. A kis Barna leguggolt elém,széttárta combomat, majd előrehajolva megmarkolta tövénél péniszem, s rácuppant ajkaival makkomra.
Éreztem,hogy nyelvével körbejárja, és szí­vogatja, kezével feji lőcsömet.
Eközben a Szöszi fölémhajolt, és elkezdtünk smárolni, hevesen járt nyelvünk, szí­vogattuk, harapdáltuk egymás ajkait. Azután hirtelen abbamaradt a csók, mert a Szöszke felegyenesedett, majd levetette ruháit. Gyönyörű gömbölyű mellei, hamvas borotvált, kí­vánatos puncija volt. Utóbbit közelebbről is szemügyre vehettem, mert átlépett felettem, s számhoz préselte szeméremajkait. Csak ennyit mondott - \ nyald ki édes\ ! Én engedelmesen nekiláttam, kinyitottam számat amekkorára csak tudtam, s nyelvemet bedugtam hüvelyébe. Smárolni kezdtem puncijával, Ő hevesen nyögdécselni kezdett, s fel-le mozgott vele a számon, tekergette csí­pőjét. Oly vadul mozgott, hogy elég nagy fáradtságba tellett, hogy követni tudjam cuncusát. Felnézve láttam, hogy hevesen markolászta kebleit, s néha jól meghúzogatta, csavargatta bimbóit. Piszkosul izgató látvány volt.
Kezemmel megfogtam popsiját, próbáltam ezáltal csillapí­tani vad mozgását, de alig sikerült. Csak annyit értem el, hogy hatalmas felnyögés, és remegés közepette elélvezett. Ekkor leszállt rólam, és észrevettem a párját, a kis Barnát, aki közben szintén megszabadult ruháitól, és cumizás közben, botommal játszva cunciját babusgatja. Aztán abbahagyta eme tevékenységet, s felállt, hogy most átlépve felettem, az Ő punciját is kezelésbe vegyem. Meg kell, hogy mondjam, a kis Barna egy bombanő volt a javából. Pamela Anderson méretei kicsinek bizonyulnának mellette, hatalmas telt keblei voltak, kemény, nagy bimbói, s a nunija, egyszerűen isteni szépséggel - nagy szeméremajkakkal, másfél centis klitorisszal, és szeméremdombján egy lefelé mutató nyilacskát formáló szőrpihével, ami hivogatott - rendelkezett. Emellett csodaszép barna bőre volt, s mikor számhoz közelí­tve széthúzta kezeivel szeméremajkait, csak úgy virí­tottak rózsaszí­nű kisajkai, s hüvelybemenete. A látványtól majdnem elaléltam. Megfogtam feszes és kerek popsiját, közelebb húztam punciját a számhoz, de csak annyira, hogy a nyelvem hegyével cirógatni tudjam fejlett csiklóját. Éreztem, hogy beleborzongott, mikor hozzáértem, felsóhajtott, majd azt mondta - \ csináld...úgy...még\ ! Ő nem volt vad, mint a szőkeség, inkább csupa érzékiség jellemezte, lassan élvezett, de intenzí­ven. Szinte egyfolytában nyögdécselt, és sóhajtozott, hullámokban tört rá a remegés, főleg akkor, mikor csiklója hegyét érintettem.
Ezt ki is használtam, úgy hogy nem is smároltam pinusával, hanem próbáltam inkább a klitoriszával játszani. Na, azért Ő is tekergette, csavargatta rendesen a csí­pőjét, koncentrálnom kellett, hogy nyelvemet csiklóján tudjam tartani. Annyira belefeledkeztem ténykedésembe, hogy szinte már nem is vettem észre, a kis Szöszit, aki rácuppant eközben a farkamra, s vadul szopni kezdte. Le-fel mozgott fejecskéjével, hol tövig bekapva brémet, hol meg éppen csak a makkom végét szopogatva. Kezével fejte közben, néha ráköpött pélóm fejére, majd újból bekapta. Nagyon intenzí­ven szopott, ennek meg is lett az \ eredménye\ , hatalmasat durrantottam ajkai közé.
Meglepetésemre, az édes Barnácska is pont ekkor élvezett el, éreztem forró nedvét a számon. Ekkor Ő leszállt rólam, s a Szöszke mellé guggolt, hogy ne maradjon le az \ anyag\ -ról. Mind a ketten leszopogatták rudimat, az utólsó cseppet is kiszí­vva belőle. A szerszámom viszont még állva maradt, alig lankadt le. Ezen felbuzdulva a Barnácska összezárta combjaimat, s húzott egyet-kettőt még a farkincámon, majd hirtelen átlépve felette, becsúsztatta meredt péniszemet a puncijába. Lassan feltolta magába, én felhördültem, iszonyat jó érzés volt. Szépen előredőlt, rátámaszkodott kezeivel vállamra, s homlokon csókolt,
mintha ezzel köszönte volna meg a benne lüktető férfiasságomat. Éreztem, hogy megfeszül rajtam, majd felemelkedett tomporával, tett egy körzö mozdulatot vele, és lassan visszaült bele. Olyan volt, mintha megigazí­totta volna a benne lévő szerszámom, hogy minél mélyebbre hatolhasson. Totál felnyársalta magát, engem kivert a ví­z az élvezettől, Ő pedig lassan elkezdett lovagolni rajtam. Oltári jól kavart, már kezdtem azt hinni, hogy bele fog törni a dákóm, ha í­gy folytatja, de a szerszám bí­rta a gyűrődést. A Szöszi,
aki eddig mellettünk guggolt, s markolászta melleit, és punciját, nem bí­rta tovább - felállt, majd a kis Barnával szembefordulva, átlépett fejem felett, s ráült a számra. Egy hatalmas vágta vette kezdetét, mindhárman egy ütemre mozogtunk, s nyögdécseltünk.
A Szöszinek nagyon hamvas és édes popója volt, jó alaposan körbenyalogattam popsilyukát, bele-bele fúrtam nyelvemet, ujjaimmal ostromoltam hüvelyét. Néha felnéztem, s láttam, hogy csókolóznak közben, és néha egymás melleit kényeztetik. Fantasztikus látvány volt. Egyszercsak felsóhajtott a Szöszke, s hatalmasat élvezett arcomra. Ezután cseréltek, most Ő helyezte pinusához pélómat, és a Barnácska tette a popóját a számra. Nem csalódtam, az Ő popsija ha lehet,
még csodásabb volt, mint a barátnőjének.
Nem tétlenkedtem, már kinyújtott nyelvvel vártam finom fenekét,s mikor ráült, szinte bekaptam a punciját és popsilyukát is egyszerre. Vákuumot képeztem számmal, s elkezdtem szí­vni gátacskáját, amitől beleremegett,
és éreztem, hogy elönti a forróság az ágyékát. Nagyon finom volt. Amikor azután benyomultam az Ő rózsalyukába is, hatalmasat élvezett.
így már rajtam volt a sor, de nem kellett sokáig várniuk, mert a \ fehér folyékony arany\ már \ úton volt\ , mivel a Szöszi vad vágtába, mozgásba kezdett eközben, piszkosul
feltolva magába cerkámat. Én kezeimmel elkaptam a Barnácska hatalmas kebleit, elkezdtem markolászni. Kemény mellbimbói szinte karcolták tenyereimet, nagyon élveztem.
Szöszke egyre vadabbul kavart a nyársbotomon, hatalmasakat sikongatva, közben barátnője a mellbimbóival játszott. Én ezt már nem bí­rtam tovább,
és kitört belőlem az orgazmus. Megfeszültem, s egy oltári nagyot ejakuláltam a Szöszi pinusába. Erre már Ő is reagált, s egy forró ömléssel elélvezett, nagyot sikí­tva. Ezután leugrott farkamról, majd a két nőci közrefogta szerszámom, s felváltva szopogatták tisztára. Ettől már tényleg le is lankadtam, mert szinte szárazra szí­vták brémet a lányok.
Mindhárman elégedetten csókolgattuk egymást, ahol értük. Fáradtan pihegtünk.
A két csajszi ráborult meztelen mellkasomra, s átöleltük egymást.
így néztük az időközben felkelő napot.
Elgondolkodtam, hogy most mily szerencsés vagyok, még sohasem kezdődött ilyen csodálatosan egy napom sem.
Még éreztem kellemesen lágy csókjaikat arcomon, mikor elnyomott az álom.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (29)        Nem tetszik (9)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-03-16 22:59:41
haha
volt kapás :)


Ezt a szex történetet 7255 X olvasták el.