Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Maszturbálás-nyalás-baszáss

Beküldő:baszos

Szerencsére sok nő tudja mennyire szeretek és tudok nyalni, baszni és jó néhányan ismerik az egyik kedvenc szokásomat: imádom nézni a nőket maszturbálás közben egészen közelről. Ez azt jelenti hogy a szám fölé helyezkednek és úgy végzik az önkielégítést miközben a puncileves ujjaikat időnként a számba dugják és én nagy élvezettel szopom, nyalom. Kicsorduló kéjnedveiket a nyitott számba engedik és ettől még jobban beindulok.
30 évesen összejötem egy 50-es nővel és nagyon meglepődött mikor ezt kértem tőle.-Áll a faszod édes te meg akarsz baszni minden feltétel megvan hozzá a pinám csupa lucsok kívánlak miért nyúljak magamhoz mikor egy jó méretű farkat fogadhatok magamba?!
-Imádom a geciteket és csodálatos a látvány is kérlek tedd meg a kedvemért!
-Rendben van szivem ha ezt akarod ám legyen de akkor csináljuk végig és megdöbbentő élményben lesz részed. Elhelyezkedett a szám fölött elémtárva csodálatos pinaszirmait és nekilátott a maszturbálásnak. Rögtön három ujját dugta föl a csatakos, lucskos húsába sóhajtozva, nyögdécselve végezte az önkielégítést ujjait időnként szopatta, nyalatta velem ami hihetetlenül jó érzés volt. Egyre gyorsabban csinálta a masztit cuppogott a pinája amit időnként megnyaltam egyszer csak őrült vonaglásba, rángatózásba kezdett elképesztő hangok jöttek belőle és a számba zúdította, spriccelte hatalmas erővel temérdek nedvét kb. 5-6 fantasztikus kilövellése volt alig tudtam nyelni de azért nem veszett kárba egyetlen cseppje sem. Nem állt le csak lassított a tempón tovább folytatva látványos és élvezetes tevékenységét míg újra elélvezett aztán harmadszor is.
-Drágám most mi lesz? Biztosan megutáltál undorodsz tőlem a történtek miatt. Nem fogsz megbaszni ezek után?!
Mohón nyaltam a pináját közben annyit mondtam nyúlj a hátad mögé győződj meg róla magad. Odanyúlt megmarkolta beton keménységű faszomat örömmel nyugtázta a tényeket aztán szépen beleült teljesen ráhúzva magát az ágaskodó, követelőző dorongomra. Szerencsémre a három orgazmus jót tett neki mert meg sem mozdult hosszú percekig én sem de vaginája kellemes szorítása így is csaknem az őrületbe kergetett. Hatalmas önuralommal sikerült visszatartani a kitörni készülő lávámat és akkor beindult a teste. Liftezett a farkamon forgatta minden irányban a csípőjét én a seggét, combjait fogdostam néha fölültem hogy szopjam a gyönyörű feszes mellek csodás bimbóit amit szemmel láthatóan ő is nagyon élvezett. Szerintem teljes önkívületben jutottunk mindketten a csúcsra éreztem ahogy a pinájában összekeveredett gecink meleg patakként folyik a tökeimre teljesen elborítva a zacsit.
Na egy újabb valóban megtörtént eset ha csak a
fantáziám diktálta dolgot fogok írni előre jelzem! Jó szórakozást azoknak akik most ezt elolvassák.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (62)        Nem tetszik (21)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-04-02 07:45:23
baszos
Bocsi hogy a saját történetem révén írok de szeretnék közölni egy dolgot minden kedves olvasóval. A tetszik- nem tetszik gombra kattintás kurva könnyű gyors mozdulattal megoldható. Jól esik mert látszólag van érdeklődés de szerintem az igazi vélemény nyi

2018-08-27 13:45:50
Andreas
Nagyon izgató történet tetszik nekem. Én is így szexelek a barátnőmmel. Közös maszti és utána egy hatalmas vad baszás.


Ezt a szex történetet 8060 X olvasták el.