Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


3 személy 2 ágy 1 szoba-folytatás

Beküldő:baszos

A barátnőm mozdulatlanul feküdt abban a pózban ahogy lefordult rólam keze, lába szétrakva mintha várná a második menetet pedig akkor még csak egyet bírt. Én már Zsuzsával csókolóztam és a kezeim kalandozni indultak rajta. Kigomboltam a blúzát a földre dobtam aztán szétkapcsoltam a melltartóját és kiszabadítottam csodás melleit. Feszesek voltak kemény bimbókkal bár jóval elmúlt már 40 nagyon jól tartotta magát. Szopni kezdtem a bimbókat a szoknyája alá nyúlva a combjait simogattam egyre följebb csúsztatva a kezem míg el nem értem az áhított célt.
Éreztem a bugyin keresztül is öle forróságát, nedvességét és azonnal meredezni kezdett a farkam. Össze csókolgattam a lábait, combjait lehúztam a szoknyáját majd a bugyit is és azonnal nyalni kezdtem. Mohón, nagy élvezettel csináltam kibaszottul izgatott hogy jó szőrös amit imádtam mindig és a mai napig ez izgat. Sóhajtozott, nyögdécselt ringatta a csípőjét aztán magasan elemelte a seggét az ágyról és hangos sikítással elélvezett.
-Te kis drága fiú mit csináltál velem ezt még soha senki nem tette meg...isteni volt azt hittem elájulok...édesem ha akarsz nyugodtan izgass föl és kefélj meg kívánom a méretes faszodat gyere és élvezz belém nem kell gumit használnod!
A hangja ahogy beszélt és a teste közelsége, látványa megsokszorozta a vágyamat nem tudtam és nem is akartam ellenállni a kísértésnek hogy újra egy érett nő testébe hatolhassak. Ráfeküdtem megmarkoltam a melleit és egy heves ökleléssel fölnyársaltam a szép pináját. Istenem ez egy külön világ a barátnőm hamvas , fiatal teste után egy tapasztalt, érett asszonyi testet érezni magam alatt hallgatni a sóhajokat, nyögéseket érezni és élvezni a mozdulatait...
Ölelt, szorított magához teljesen egybe olvadt a testünk szinte ugyanaz történt mint amit a szomszéd asszonnyal is csináltam. Csodálatos szeretkezésnek indult rengeteg csókolózással aztán frenetikus baszás és élvezés lett a vége amit egy óra múlva megismételtünk.
Még másfél év volt az érettségiig egyetlen hetet sem hagytunk ki a tanárnőmmel szex nélkül a szünidők is erről szóltak teljesen rákaptunk egymásra szinte fájt a hiánya míg várnom kellett az újabb alkalomra. Az érettségi bulink egy hotelben volt ahol 2 szobát béreltünk a fáradtaknak Zsuzsával reggelig négyszer vettük igénybe az egyiket.
Na ilyen egy igazi tanár-diák viszony és remélem nem vagyok egyedül ezzel az élménnyel!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (24)        Nem tetszik (17)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6644 X olvasták el.