Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Az elvesztett szüzesség

Beküldő:blitzer feri hü hü hü

Még régebben jártam egy barátommal, Gáborral. Emlékszem, milyen jó volt vele lenni.

Az egész a neten kezdődött. Ő kattintott rám, hogy privizzünk, bele is egyeztem, majd elkezdtünk ismerkedni. Kiderült hogy velem akkoriban egyidős volt, de nem budapesti, hanem tárnoki. Nem baj, gondoltuk.

Két hónapon átfolyt a románc, a szülők tudtak róla, és nem zavartak minket. Egyszer aztán megkérdezte, nem találkozhatnánk-e. Mivel nyár volt, és nem volt suli (ami természetes) a szülőkkel megbeszéltük, hogy vigyenek ki minket a Velencei-tóhoz, mert nekünk úgyis ott volt nyaralónk, ők meg ott laktak a közelében. Boldog voltam, hogy láthatom élőben, de tudtam, hogy néz ki, mert küldtünk egymásnak képet magunkról.

Amikor megláttam, nem tudtam szóhoz jutni... Tök helyesnek véltem, szerintem ezt nevezik szerelem első látásra.
A talizás után még sokat találkoztunk, de leginkább a Velencei-tónál, ahol az első csók is elcsattant. Nem csókolt rosszul, de azért én jobbra számítottam. A végén a szülőket megkértük, had találkozhassunk ketten, de ők ne legyenek ott. A célzást egyből értették, és az anyám elkezdett figyelmeztetni, nővérem pedig irigykedés miatt sokat piszkált.

A szülők levittek minket, elláttak jó tanácsokkal és pénzzel, és mondták, hogy akkor holnapután jönnek értünk. Nagyon fel voltunk dobva Gáborral, és mihelyt elmentek, egyből csókolózni kezdünk szenvedélyesen, de úgy hogy így még életében nem csókolt meg... Az ajkaink először csak simán összeértek, aztán már kergették egymást. Gábor erősen magához szorított, közben csókolóztunk ezerrel... Aztán hirtelen felkapott és bevitt a házba, és letett az ágyra. Én átkarolva csókoltam őt, ő vissza, majd mondta hogy mindjárt jön. Amíg kiment, addig én egy kis masztizással felizgattam magam. Még ekkor szűz voltam. A gatyámba belenyúltam és éreztem, hogy nagyon átáztam, és a hüvelyemet elkezdem masszírozni. Ilyet még életemben nem csináltam, de egész jól ment, majd megtaláltam a vaginát, és felnyúltam, csípőmet meg megemelve mélyebbre hatoltam. Akkora nyögéseket hallattam, hogy csak na. Majdnem eljutottam a csúcsig, mikor Gábor bejött egy szál boxerben. Amikor észrevette, mit csinálok, nem lepődött meg, hanem leült mellém és hátradöntött, kivette a bugyimból az izgalmaktól csöpögő kezemet, és lenyalta!

Úgy meglepődtem ezen, de ő erre csak annyit mondott:
- Finom. - és levette a bugyimat és a melltartómat. Én közben ránéztem a boxerére, amiből nagyon meredezett a dákó. Amint levette a melltartómat és a bugyimat, elkezdett a melleimmel játszani, amitől méginkább felizgultam, mert az előbb úgy meglepődtem, hogy az orgazmusom a béka feneke alá esett. De amint masszírozott és szopta a melleimet, kezdtem felizgulni, de ő nem akarta hogy elmenjek. Helyette ezt abbahagyta, és mondta hogy vegyem le a boxerét. Levettem, és megláttam hatalmas falloszát, és egyből arra gondoltam, milyen jó lenne leszopni. Ő is erre gondolt és a fejemet odanyomta a faszához, amit bekaptam. Egyből elkezdtem szívni, szopni a makkot, majd az egészet, ő meg nyögdécselt. Hirtelen kikapta számból a faszát, leterített és felvette a hatvan kilences pózt. Én voltam alul ő fölül. Miközben én a faszával játszottam, addig ő nyalta a picsámat.

Olyan jó volt, hogy mindketten egyszerre mentünk el, és az ondója belefröccsent a számba. Olyan jó iző volt, és csak nyeltem, nyeltem, ő pedig ujjazott és nyalt és ette a váladékomat. Most én akartam vezényelni, nem bírtam tovább, úgy éreztem, ha kúr, én meghalok! Lelöktem magamról és rávetettem magam, mint tigris az áldozatára, és lesmároltam, közben még mindig felálló faszát belenyomtam a pinámba, amitől egy hatalmasat ordítottam és ő is. A szüzességünket most már elveszítettük, és csak a csípőmet mozgattam, ő nyomta ki-be, és ordítottunk. Aztán megint egyszerre értük el a csúcsot, és belém lövelte az ondót. A Pinámból folyt ki egy kevés, és kinyalta.

Olyan jó volt, hogy megismételtük ezután mégegyszer. De ennek a kapcsolatnak már régen vége van, majd 3 éve. Azóta nem voltam férfival, de most van egy barátom, akivel nagyon jól elvagyunk. De az emlékek még néha az eszembe jutnak, ilyenkor masztizok. Az új fiúmmal még nem történt semmi, de majd talán azt is leírom, ha akarjátok. Addig is helló:


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (26)        Nem tetszik (14)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 8132 X olvasták el.