Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Baráti látogatás.

Beküldő:Szexi

Sziasztok.
Nem rég esett meg ez a történet velünk.
Egy este fele feljött egy barátom nálunk egy kis borozásra. Feleségem azelőtt ment el tusolni, ami nála egész hosszúra szokott sikeredni.
Bejött a barátom, helyjel kínáltam és megbontottam egy üveg bort.
Beszélgettünk minden féléről: gyerekek, család, meló míg végül elértünk a szex témához és panaszolta, hogy már nagyon rég elromlott a feleségével a szexuális kapcsolatuk de még mindig szeretik egymást. Kibeszéltük, átbeszéltük. Kicsit meg is sajnáltam.
Egyszer csak jön ki a fürdőből a feleségem anyaszült meztelenül mert a háló ingét kint felejtette és el is felejtette, hogy van vendégünk.
Hát volt is meglepetés :)
Feleségem takargatta magát ahogy tudta, a barátom kapkodta a fejét annyira zavarba volt :)
Tudtam nem közömbösök egymásnak mert már mondta a párom milyen jó pasi és a barátom is dicsérte a feleségemet.
Egymás mellett ültünk a barátommal és ahogy a párom már fordult is volna sarkon, hogy kiszaladjon elkaptam a kezét és behúztam kettőnk közé majd hanyat döntöttem és megcsókoltam.
Próbálta még mindig takargatni magát de sikerült megnyugtatnom, hogy nyugi ne ficánkolj. Ott smároltunk a barátom előtt és simogatom a párom formás cicijét. Felnéztem a barátomra és nagyon zavarba volt, összenéztünk és intettem neki, hogy rajta ne tétlenkedj ha már így alakult. Visszahajoltam a párom szájához és újra elkezdtünk smárolni, a barátom közbe elkezdte simogatni a párom combjait és erre kicsit eltolt magától a párom és megkérdezte, hogy biztos ezt akarom? Mondtam ha te nem akarod akár abba is hagyhatjuk, erre újra megcsókolt és tudtam benne van. Barátom simogatásai egyre bátrabbak lettek mert már a punciját simogatta és puszilgatta a hasát. Ketten simogattuk, puszilgattuk a testét, én lefele haladta, barátom felfele és mindkettőnknek járt a keze. Majd egyszerre kezdtünk vetkőzni és fojtattuk ahol abbahagytuk.
Így ment egy darabig mígnem egyszer a párom míg a barátommal smároltak át nem fordultak úgy, hogy a párom volt felül és puszilgatta a barátomat nyakától lefele egészen a jól megtermett és megkeményedett farkáig, puszilgatta körbe és rám nézet, hogy még mindig benne vagyok e vagy már nem, bólintottam, hogy nyugodtan és erre látszott az öröm a szemébe bevette a szájába és elkezdte szopni. Háta mögé kerültem és elkezdtem nyalni a punciját, nyögdécseltek is mindketten mire a párom tarkómnál fogva előre húzott és smárolni kezdett velem és megint szopni majd smároltunk és szopott, ezt egy párszor váltogatta mígnem egyszer smárolás közbe bedugta a farkat a számba és úgy csókolta a szám szélit, hogy a barátom farka volt a számba és szoptam. Ahogy szoptam ő lement és elkezdett szopni engem, fura érzés volt de nem volt rossz.
Így szoptunk egy ideig és feljött a párom majd ketten szoptunk egy ideig majd intett, hogy én is tegyem oda a farkam ,hogy kettőt szophasson. Szopott is rendesen, hol az egyiket, hol a másikat, hol mindkettőt egyszerre.
Lecsúszott a barátom és elkezdte nyalni a punciját addig mígnem egyszer a párom felnyögött és megfeszült a teste és elélvezett. Mikor lenyugodott az orgazmustól barátom betette a farkát a nyelve helyére és elkezdte dugni, nyögött is a párom és közbe szopott is engem, majd egy kis idő után cseréltünk a barátommal, én dugtam őt meg szopta. Egyszer csak a barátom felsóhajtott, megfeszült és beleélvezett a párom szájába ami mind le is nyelt és szopta is tovább mire én is beleélveztem a puncijába. Párom kiment és letusolt, majd mi is letusoltunk, barátom felöltözött tusolás után, megköszönte ezt a szép estét és elköszönt.
Amint elment lefeküdtünk és még egyet szeretkeztünk majd elaludtunk.
A barátságunk azóta is tart és még agy párszor megismételtük.

Remélem tetszett.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (45)        Nem tetszik (13)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 10021 X olvasták el.