Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Dunaparti maola

Beküldő:mocsolák püpü

Sziasztok, 22 éves fiú vagyok. Nemileg kicsit későn érő típus. Nem volt még barátnőm, és most sincs, ellenben az elmúlt hétvégén túlestem életem első jelentősebb szexuális élményén.

Egy buliban történt persze, hol máshol. Egy zenekar is játszott, a Csűrdöngölők, vagy valami hasonló nevűk volt. Megittam jó pár sört, és táncolni próbáltam esetlen testemmel, amikor megláttam a befont hajú lányt.

Fekete ruhában volt, fekete nadrág és póló, amire az volt írva hogy engem dönts meg ne a rendszert. Nem volt túl jó alakja, a segge elég nagy volt, de a haja és az arca gyönyörű. Olyan picsának tűnt, aki vakon hisz Curt Cobain örökségében, és emellett szereti, ha a a bulikon legalább egy fiúval szexuális aktust hajthat végre. A szeme csillogott a vodkától, amikor találkozott a tekintetünk. nagy-nagy bátorság szállt meg. Éreztem, ma este végre Betápolom a Lompost. Ez nem így lett, de azért így sem jártam rosszul.

Szó nélkül kimentünk a szabad levegőre, hóba, fagyba, és beszélgetni kezdtünk. Kérdeztem van-e barátja. Nem volt neki, de elárulta, hogy fél évvel ezelőtt még járt valakivel, egy hosszú hajú izmos bikával, aki rendszeresen kielégítette őt. Most emiatt is nagyon hiányzik neki a baszás, és teljesen fel van pörögve. Így mondta, ezen szavakkal. Hát, mondtam, ezen megpróbálhatok segíteni. Ő elmosolyodott, és megsimogatta a farkam a nadrágon keresztül. Összerezzentem. Aztán szó nélkül lesétáltunk a Duna parti fák árnyai közé.

Átkaroltam, és megcsókoltam. Vodkaszagú volt a lehelete. Aztán csak azt éreztem, hogy lehúzza a sliccemet, és kihúzza félkemény farkamat a nadrágomból. A keze forró volt, a levegő hideg. A következő pillanatban már térdelt, farkam pedig tövig volt a szájában.

Eszméletlen odaadással szopott. Remegő térdekkel tűrtem, hogy ajkával és kezével olyan magasságokba csigázza fel élvezetemet, amire a markom sose volt képes. Amíg maszturbáltam, mindig attól féltem, hogy nem leszek képes elélvezni, ha egy hús-vér nő veszi kezelésbe a surranómat. Hát emiatt kár volt aggodalmaskodnom. Amint szívni kezdte a faszom a kis kurva, már spricceltem is. Telement gecivel a szája, a nyaka, de a még a csodaszép haja is. Miután az utolsó cseppet is kipumpálta belőlem, lustán cirógatni kezdtem hajfonatait, ahogyan a gazdi szokta jószága bundáját.

- Hogy hívnak? - kérdeztem végül a lánytól.
- Zsófinak - mondta lágy hangon. A spremát már lenyelte, s most zsebkendővel tisztogatta a nyakát. A hajából azonban nem tudom hogy fogja eltüntetni a gecit. De ez legyen az ő dolga. - Most megdugsz?
- Kurva hideg van - feleltem, és talpra segítettem. - Figyelj, menjünk vissza a buliba. Utána elmegyünk hozzám.
Bólintott. Mosolygott. A ribanc. Eszem ágában sem volt megdugni őt, nem volt már rá gusztusom. Arra gondoltam, nem sokkal jutottam előbbre.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (22)        Nem tetszik (11)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-04-06 12:18:12
jano6699
igazi faszfej

2018-04-06 00:46:17
don jacinto
az anyád úristenit én megbasztam volna imádom a nagy picsájú nőket


Ezt a szex történetet 4830 X olvasták el.