Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Partyba vágtuk a csajom 2

Beküldő:Max

Csajommal,Nikivel Siófokon szórakoztunk.Mivel nekem nagyon bejön a két férfi egy csaj felállás,rábeszéltem Nikit,hogy flörtöljön kicsit.Mivel már volt ilyen kalandunk,tudta,hogy mit kell tegyen.Az elején rá kellett beszéljem,de nagyon élvezte az elsőt is.
A sok alkohol megtette a hatását.Bement a tömegbe és elkezdte magát kelletni.Niki egyébként nagyon jó csaj,nem csak szerintem,Vékony,szép cicikkel,baromira jó seggel.Nagyon jól tud táncolni,meg lehet érte őrülni.
Kis topban volt,szűk miniszoknyában.A bugyit már levetettem róla.
Én pár méterre tőle figyeltem,senki nem vágta le a tömegben,hogy együtt vagyunk.
Írtó izgató volt nézni,ahogy több pasi is rágerjed,próbálnak vele táncolni.
Néztem őt,tudtam,hogy a kis miniszoknyája alatt meztelen.Úgy állt a farkam,hogy majdnem szétrobbant.
Több pasit is lekoptatott,akik nem jöttek be neki.
Aztán csak odatévedt egy srác,aki bejött neki.Majdnem megőrültem az izgalomtól,ahogy néztem,hogy egyre közelebb engedi magához.A srác egyre bátrabb lett,magához húzta,simogatni kezdte tánc közben a seggét,majd óvatosan a melleit.
Majd valamit a fülébe súgott,kézen fogta és elvitte egy italra a pulthoz.
Niki rám nézett és jelezte a szemével,hogy kövessem őket.Tudta,hogy iszonyatosan felizgat,ha pasizik.
A pultnál a félhomályban már vadul csókolóztak,mire odaértem.
Niki odahívott és mondta,hogy a sráccal én kell beszéljek,mert osztrák és a drágám nem beszélt németül.
A srác Bécsből jött át bulizni a haverjaival.Először nem értette,hogy mit akar egy másik férfi a most felszedett csajától.
Elmagyaráztam neki,hogy Niki az én csajom,ő csak egy kiválasztott a mai estére.Hallott már ilyenről,de nem gondolta volna,hogy egyszer egy ilyen szituba belecsöppenhet.Csak akkor hitte el az egészet,amikor mondtam neki,hogy Nikin nincs bugyi és ha gondolja,meg is nézheti.A félhomályban óvatosan benyúl a csajom lábai közé és óvatosan elkezdte simogatni.Majdnem szétrobbant a farkam,ahogy néztem.
A srácnak pár száz méterre volt a szállodai szobája.Mind a ketten kézen fogtuk Nikit és felmentünk hozzá.
Niki után a srác is elment tusolni.Mire én is letusoltam,ők már a szobában vadul csókolóztak.A srác már megszabadította a topjától Nikit és vadul ujjazta a kis szűk punciját.Niki látta,hogy bejöttem és tudta,hogy belelendülhet.Letérdelt a srác elé és kiszabadította a már kőkemény farkát.Szépen borotvált és hatalmas farka volt.Rám nézett és óvatosan a szájába vette,majd szopni kezdte.Közben én is levetkőztem és a kőkemény farkamat Niki szájához raktam.Felváltva szopott bennünket.Hatalmas élmény volt.Egyszer csak a srác felemelte Nikit és az ágyra dobta.Lehúzta a mini szoknyát és széttárta a lábait.Ott feküdt a kis kurvám,szétrakott lábakkal.Látszott a kis punciján,hogy már nagyon fel volt izgulva.A srác is levetkőzött és belefúrta a fejét a kis kurva lábai közé.
Mivel a srác nem tudott magyarul,bármit mondhattam a csajomnak,nem értette.
Jól nyal,kérdeztem? igen,de csak nagy sóhajok hagyták el a száját.Akkor kicsit szopjál közben,mondtam neki és amennyire csak tudtam,belenyomtam a faszom a szájába.Nekem sincs kis farkam (18 centi),de a srácnak 20 centi felett volt és jó vastag.Niki csak nyögött,a faszommal a szájában.Akarod,hogy jól megbasszunk,kérdeztem? Akarom,nyögte.
Mondtam a srácnak,hogy ideje lenne ezt a kis kurvát jól megbasszuk.
A srác már jól felizgatta nyelvével a kis punciját.Megfogta a farkát és óvatosan becsúsztatta a csajom pinájába.Niki felüvöltött az élvezettől,ahogy a hatalmas fasz belé csúszott.A srác először óvatosan,majd egyre jobban elkezdte baszni.Niki csak üvöltözött,szerintem az egész szálloda hallotta.Amúgy sem volt halk ha sexeltünk,de most még jobban felizgatta ez a felállás.Pár perc múlva kutya pózba állítottuk a kis ribancot,ő hátulról baszta én pedig tele tömtem a száját a faszommal.Annyira izgatott a szitu,hogy esküszöm,de ekkora még sosem volt a farkam.2-3 órán át dugtuk felváltva,nem is tudom,hány orgazmusa lehetett.
Niki éppen a farkamban ült,a srác éppen pihent kicsit,amikor nyílt az ajtó.
A srác két barátja volt,akivel közösen vették ki a szobát.Niki ki akart csusszanni a farkamból,de nem engedtem,csak dugtam tovább.Ez még izgatóbb volt,ahogy a két idegen nézte,ahogy dugom a meztelen csajom,a haverjuk meg ott fekszik mellettünk álló fasszal.
Beszállhatunk,kérdezték? De mivel Niki ezt már nem akarta,ezért nemleges volt a válaszunk. Sétáljatok egyet,még nem végeztünk,mondtam nekik. Kicsit el voltak kenődve,pár percig még nézték a magyar kis bombázót és mondták a haverjuknak,hogy milyen szerencsés.
Miután leléptek,újra erőre kaptunk.Újult erővel elkezdtük kefélni. Jó ez neked,te kis ribanc,kérdeztem Nikitől?Jó,hörögte,miközben az osztrák srác erőből baszta.
Nagyon élvezte a kis kurva,láttam rajta,de én is nagyon élveztem,hogy ilyen bevállalós.
Pár perc múlva láttam a srácon,hogy már nem nagyon bírja,felhatalmaztam,hogy beleélvezhet a csajomba.És meg is tette.Tele lőtte a kis kurva pináját óriási hörgések közepette.Közben végig mondtam Nikinek ,hogy a szemembe nézzen.Miközben a srác beleélvezett a csajomba,Niki is elment,nem is tudom hányadszor. A srác leszállt róla és elment tusolni.A kis kurva ott feküdt a hátán zilált arccal,a haja összekócolva,lábai széttárva és folyt ki lassan a pinájából a srác gecije.
Most még van egy kis dolgod,te büdös kurva,mondtam neki.(Szoktunk így beszélni egymással sex közben,mind a kettőnket felizgatja)
Tudom,mondta,élvezz belém te is!
A farkam lüktetett és hatalmasra duzzadt.Nagyon izgató volt látni,ahogy lassan folyt ki a pinájából egy idegen férfi gecije.
Ráfeküdtem és hirtelen belevágtam a farkam a gecitől síkos pinába.Jól szét volt dugva,de annyira izgatott a gecis pinája,hogy elég gyorsan én is beleélveztem.Hatalmas volt!Utána kihúztam a farkam és tisztára nyalattam vele. Nyald te kis ribanc,osztottam neki.
Közben kijött a srác a fürdőből újra álló fasszal.Miután az enyémet tisztára nyalta,a srác újból a szájába akarta rakni.
Nem bírom már,könyörgött Niki.
Szeretnél a szájába élvezni,kérdeztem a sráctól németül? Igen,felelte.
Azt akarom,hogy szopd le te kurva,mondtam Nikinek.
A srác lefeküdt az ágyra,hatalmas álló fasszal.Szopjál,mondtam.Niki elkezdte újból szopni.Most láttam igazán,hogy mekkora volt neki.Niki csak nyalta,szopta,míg a srác egyszer csak elkezdett vonaglani,elkapta a kis kurva fejét és amennyire csak tudta,beletolta a szájába.És elkezdett élvezni.Nem engedte,hogy a csajom elhúzza a fejét és csak lőtte,lőtte tele a száját.A kis ribanc nyelte,amit csak tudott,de folyt ki a száján,tiszta geci lett a teste.
A srác utána elájult.Niki ott ült,tiszta geci volt a szája,a kezei,a teste.
Ez annyira beindított,hogy odahúztam magamhoz.Még soha nem csináltam ilyet,de azt kívántam,hogy megcsókoljam.Csak csókoltam a kis kurva gecis száját,simogattam a testét és annyira beindultam,hogy gyorsan rá húztam a fejét a farkamra és én tele lőttem a száját.Akkorát élveztem,mint még soha.
Niki egész arca és teste úszott a geciben.Csókolj meg te büdös kurva,az enyém izét is akarom érezni.Percekig csókolóztunk,aminek az lett az eredménye,hogy újból kőkemény lett a farkam.
Nem bírom már,sóhajtozott Niki.Dehogynem és újból bevertem neki.Elkezdtünk újból dugni.Erre felébredt a srác.Nem hiszem el,hogy még bírjátok,mondta.Nem baj,ha elfáradtál,végignézheted,mondtam neki.
Már nem kellett sok és újból beleélveztem a szétbaszott pinájába.
Utána kinyaltam az egészet a puncijából.
A srác csak ült és azt mondta,hogy ilyen perverz párral még soha nem találkozott.
Jól meg lettél baszva te kurva?Igen sóhajtozta Niki. Szeretlek,mondtam neki.
Én is,suttogta vissza.Igy még soha nem lettem megdugva,suttogta.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (69)        Nem tetszik (19)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-04-12 13:33:40
aomebodyyy000777
nagyon jo sztori....remelem meselsz meg nekunk...


Ezt a szex történetet 12595 X olvasták el.