Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Első edesharmasom

Beküldő:Threesome

Egy 19 éves izmos srác vagyok. A barátnőmmel akkor 3 éve voltunk együtt és kezdtek előjönni a szex felpesditesere egyre izgalmasabb otleteink.
Egyszer a barátnőm megkérdezte hogy engem nem izgatna e ha a féltesoja Kinga előtt szeretkeznek és esetleg öt is be vennénk végül.
Engem ez nagyon felizgatott én is már rengetegszer gondoltam erre. Kinga kb 165 centi magas festett fekete egyenes hajú lány volt fenekeig érő hajjal. O meg csak 17 volt és eddig kétszer volt barátja. Nagyon csábító lány volt kissé telt karcsú de nem kövér hatalmas kerek popsikkal. Már O is kívánta a szexet mivel régóta nem volt benne fasz. Egyik nap tehát átmentünk Kingahoz hogy bulizzunk egyet. Kezdte mindenki jól érezni magát és az asztalnál barátnőm Petra elkezdte markolaszni a farkam. Majd szólt hogy menjek be a szobába a kanapéra tvzni. Én ezt tettem. Kinga kint maradt és Petra bejött a szobába majd váratlanul lehúzta a rövid nadragom és a szájába vette vastag farkam. Nagyon jól szop imádom. Majd Kikiáltott kinganak hogy hozzon be egy vodkát. Kinga már részegen be is jött és majdnem hanyattesett mikor arra lépett be hogy Petra éppen szopja a kőkemény 23 centis vastag farkam. Először bocsánatot kert majd megfordult nevetve. Petra mondta neki semmi gond inkább gyere úgyis régen lattal ilyet. Ettől megjobban felizgultam. Kinga nagy mellei at látszottak fehér pólójan. Leült a kanapera majd Petra a kezébe adta farkam majd mondta hogy kóstold csak meg de aztán jól szivd meg! Kinga eleinte kissé felénken nem tudta mit tegyen majd szerényen ajkaihoz érintette forró farkam és bekapta. Nagyon izgató érzés volt ahogy egy másik lány szopja a faszom miközben a barátnőm mosolyog rám és simogatja a golyoim. Megfogtam Kinga fejet és rányomtam a farkamra. Petra közben levetkozott és utoljára piros csipkés tangajat is levette. Kinga után megint leszopott majd kinganak egy nyelven csókot adott. Majdnem szetdurrant a farkam az izgalomtol. Petra hanyatt lökött és farkam a puncijahoz nyomta majd elkezdett lovagolni rajtam. Szólt kinganak hogy vetkőzzon le mert én nagyon meg fogom baszni öt is. Kinga levette fehér pólókat és elő ugrottak szép barna mellei. Már alig vártam hogy nadrágját is levegye. Közben petrara nem is tudtam figyelni. Végül letolta nadrágját és hatalmas kerek segget megláttam amibe bevágott a fekete cérna tangaja. Feneke kövér de feszes volt. A fejem is befért volna köze és Petra ra csapott és leszállt a farkamrol. Megnyalja és mondta kinganak hogy az övé vagyok csak óvatosan a méretekkel. Kinga izgulva felém ült és megfogta a farkam és a pinajahoz dorgolve belenyomta végül. Nagyon felsohatott és hangos nyigesekkel mutatta hogy mennyire tetszik neki. Petra közben mögénk jött és elkezdte nyalni a golyoim. Úgy éreztem mindjárt elmegyek és belemarkoltam Kinga melleibe es elkezdtem keményebben alulról baszni. Ez ment felváltva háromnegyed oran at. Imádtam ahogy Kinga segge mindig beleremeg minden egyes lökés e kutyaban. Legvégül kivettem a farkam a lányokbol és ravertem az arcukra. Irtózatosan jó este volt majd reggel osszebujva alvás után mindketten meg leszoptak. Azóta is megismételunk hasonlókat időnként.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (33)        Nem tetszik (17)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 9023 X olvasták el.