Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Idős férfi keményen betette!

Beküldő:Angel

Szeretem a nyarat, mert a bugyi viselése nem az erősségem és ezt kis szoknyával szeretem párosítani. A reggeli buszjáratok szerencsére mindig tömve vannak, így lehet észrevétlenül másokhoz dörgölőzni. Soha nem számított nekem, hogy férfi vagy nő, fiatal vagy idős, mindenkire gerjedek. Még csak 15 lehettem, mikor feltűnt, hogy izgat a dolog. Voltak kisebb dolgok, megfogták a seggem, a mellem, későbbiekben szex vagy megbeszélten valamelyikünknél vagy rögtön a buszról leszállva egy eldugott helyen. Kicsit később viszont hihetetlen dolog történt velem.
17 voltam. Épp nyáriszünet volt, de gyakran indultam buszozni reggelente. Szokásosan egy mélyen kivágott felsőt vettem fel, meg egy miniszoknyát bugyi nélkül. Felszálltam és furakodtam a tömeg közepébe. Simultam mindenkihez, akit értem. Úgy éreztem a mögöttem álló vevő a dologra. Nyomtam hozzá a seggem, ő pedig az ágyékát. Éreztem a kemény farkát és akkor már tudtam, hogy szex lesz belőle. Ringattam magam neki, majd váratlanul a kezét éreztem a seggemen. Simogatta lelkesen egyre lentebb. Mikor a puncimhoz ért észre vette, hogy nincs bugyim és elkezdett lassan ujjazni. Csodás volt mikor a sok ember között belém nyúlt. Akkor már nagyon kíváncsi voltam az örömforrásomra és hátra néztem. Egy 60as őszhajú magas férfi mosolygott rám. Visszamosolyogtam és élveztem a mélyre nyúló ujját. Odahajolt a fülemhez és egy kérdést tett fel:
*8226 Mennyire vagy bevállalós?
*8226 Szerintem nagyon.-válaszoltam.
*8226 Bevállalod, hogy rácsusszansz a faszomra most?
*8226 Nagyon szeretném!
*8226 Akkor most előveszem.-közel húzott magához és elkezdte kihámozni.- Jó! Most kicsit nyomd ki a segged és csússz rá!
És tényleg elővette! Éreztem a hegyét a lábam között. Tartotta a farkát én meg rányomtam magam. Közben néztem a tömeget, szerencsére mindenki elvolt a kis világában. Rányomultam amennyire csak tudtam, alig bírtam ki, hogy ne nyögjek fel! Apró kis mozdulatokat tettünk. Csodás volt, ahogy feszítette a puncimat. Nem kellett csak 5-10perc és jött a kérdés, hogy belém engedheti-e, bólintottam és már élvezett is belém. Óvatosan kicsusszant, elrakta és megfordultam. Megbeszéltük, hogy 3 megálló múlva leszállunk és ott van nem messze az erdő, ahol folytathatnánk. Szorítottam a puncimat, de az utolsó megálló előtt csak elkezdett folyni belőlem. Nem foglalkoztam vele, mert csak felhívtam volna magamra a figyelmet, csak reménykedtem, hogy senkinek nem tűnik fel, hogy egy kicsi tócsa van alattam. A férfinek persze nagyon tetszett. Leszálltunk és elindultunk. Folyamatosan jöttek a kérdések az úton:
*8226 Gyakran csinálsz ilyesmit?
*8226 Elég sűrűn, de a buszon még nem csináltam.
*8226 Kár, hogy eddig elkerültük egymást! Mikor kezdted?
*8226 15 voltam.
*8226 Akkor is betettem volna! Akkor még szűz voltál?
*8226 Nem. 12 évesen 2 osztálytársammal voltam először.
*8226 Te már kettővel nyitottál?! Nem vagy semmi! Akkor gondolom a másik bejárat is használható? Az is velük volt?
*8226 Igen, úgy volt élvezetes, ha mindketten jöhetnek.
*8226 És nem zavar a korkülönbség?
*8226 Nem. Mindig jobban szerettem idősebb pasikkal csinálni.
*8226 De azért nem voltak ennyire idősek?
*8226 Hát volt 2 is, akik 60 felett voltak.
*8226 Hát nagyon kár, hogy eddig nem ismertük egymást. Szerencsések voltak azok a férfiak. Nem vagy szerencsére szegyenlős típus! Szeretem azokat a lányokat, akik kimerik mondani a vágyaikat! És miket szeretsz a szexben?
*8226 Nagyon sok mindent, szinte bármit bevállalok.
*8226 Szereted, ha kicsit durva a partnered? Ha keményen és kíméletlenül csinálja? Egy kis mocskos beszéd?
*8226 Igen, az nagyon bejön.
*8226 Szopni szeretsz?
*8226 Igen, kifejezetten szeretem a mélytorkozást.
*8226 Akkor lehet élvezni a szádba?
*8226 Persze.
*8226 Akkor azt már tisztáztuk, hogy seggbe is mehet. Úgy gondolom, hogy most nagyon jót fogunk baszni! Ismered ezt a helyet?
*8226 Igen, voltam már itt néhány emberrel. Arra ott bentebb van egy nagyon jó kis hely. A kutya se jár arra és van egy pad is. Nem a legjobb állapotban van, de a célnak megfelel.
*8226 Hát te nagyon jártas vagy. Amúgy soha nincs rajtad bugyi?
*8226 Nem szeretem, csak lekorlátoz.
*8226 Az is igaz. Most is nagyon jól jött a hiánya. Messze vagyunk még?
*8226 Nem, mindjárt ott vagyunk.
Mikor megérkeztünk nem hezitáltunk máris levetkőztünk. Elé térdeltem és már a számba is vettem. Szorgosan szoptam míg kemény nem lett teljesen, majd a kezét a fejemre tettem ezzel jelezve, hogy ő jön. Vette is a lapot és elkezdte dugni a számat. Az elején óvatos volt, de látta, hogy jól bírom és belendült. Gyorsan verte be a lehető legmélyebbre. Nagyon felizgulok ettől, teljesen eláztam tőle. Egyre erőteljesebb volt, már teljesen nyálas volt. Jó erősen szorított rá, remegett az egész teste, majd megéreztem a torkomon a gecijét. Minden cseppjét kiszívtam és lenyeltem. Leültetett a padra, széttárta a lábaimat és nyalni kezdett. Megjegyezte, hogy csodás ez a sok nedv és imádja az ízét. Nagyon jól nyalt. Nem is kellett sok és hangos nyögések közepette a csúcsra jutottam. Felrántott megfordított és belém vágta a farkát. Nagyon vadul dugott. Gyenge simogatás volt a buszos történet, ehhez képest. Egyre jobban nyöszörögtem, éreztem az orgazmus lehetőségét és szóltam, hogy basszon keményebben. Remegve omlottam össze, de nem hagyott semmi időt, rátérdeltetett a padra és úgy nyomta tovább. Rengeteg fiatal is meg irigyelhette volna a fizikumát. Közben elkezdte ujjazni a seggem és kis idő múlva már nyomta is be oda a farkát. Nem finomkodott, egyből dugta keményen. Kihúzta leült és magára húzott. Háttal neki lovagolni kezdtem rajta. Megállított, maga felé fordított és a puncimba nyomtuk újra. Közben lelkesen rácuppant a melleimre. Egyre gyorsabban lovagoltam rajta, mert éreztem, hogy jön a következő orgazmusom. Láttam rajta, hogy neki is közeleg, de szólt, hogy majd a seggembe szeretne elélvezni. Jól tartotta magát az orgazmusomig, majd lelökött magáról, bedőltött és felnyársalt. Nem volt neki se sok hátra, 5-6 jó erős nyomás és spriccelt is a seggembe. Csak kicsit húzta kintebb, a makkját bent hagyta. Nem értettem miért állunk úgy, gondoltam rákérdezek:
*8226 Most miért állunk így?
*8226 Remélem nincs gondod a pisivel?!
*8226 Nincs, pisiltek már le.
*8226 Az nagyon szuper! Szeretek a nőkbe engedni belőle és a viszonzást is szeretem. Szóval most engednék a seggedbe és a puncidba is. Után a faszomra engednéd a tiédet?
*8226 Persze.
Éreztem egy kis melegséget, majd kihúzta és a puncimba is betért, oda bőségesen nyomott. Kérte, hogy erősen szorítsam, gyorsan lefeküdt és már engedhettem is rá a belém töltött anyagait, majd jöhetett a pisim. Jó volt látni, hogy tetszik neki. Meg is keményedett rendesen és magára húzott. Vad vágtába kezdtem rajta. Megállás nélkül ugráltam a faszán, míg a csúcsra nem értem és ő is követte a példámat.
Pihentünk még egy félórát, beszélgettünk a vágyainkról, miket éltünk már át. Megbeszéltük, hogy még találkozunk és hódolunk extrém vágyainknak. Hát bánhattam volna, ha akkor nem arra a buszra szállok! Nagyon sok élményeink voltak már együtt és lesznek még, de azt majd másik történetben.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (122)        Nem tetszik (18)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-04-21 09:23:34
Stella
Jót élveztem..köszi

2018-04-23 06:46:28
Stefi
találkozhatnánk :D

2018-04-24 23:41:42
János
Nagyon tetszett és én is meghúználak ha lenne rá alkalom

2018-05-01 01:17:07
Nikus
Ahh, engem is megbaszhatnanak így,köszi a sztorit

2018-05-12 12:42:55
Tommy
Nem semmi ha persze igaz én is ki próbálnám :)

2018-06-07 21:30:13
Kitty
Teljesen elaztam tole. Jó sztori

2018-07-18 13:23:46
Ádám
Szeretem az ilyen pervez szexet. Csak sajnos kevés az olyan nő aki bevállalja.

2018-12-16 21:48:05
Kinga
Imádom Amikor a seggembe pisilnek. Koszi

2018-12-18 11:04:11
Ádám
Kinga én élvezettel pisilnék a seggedbe miután bele élveztem.

2019-01-10 06:29:09
Devilking
Jo történet kar hogy keves ilyen csaj van aki bevalalosabb

2019-01-16 22:39:56
Alex
Keményen fel áltam erre a story ra


Ezt a szex történetet 26181 X olvasták el.