Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Itt a szép idő

Beküldő:Bratyó

Meg jött a tavasz itt a szép idő, no meg itt a május is. Majálisra nem volt idén semmi programom, mivel kissé szét hullot a banda, családi program se volt tervben semmi, szóval itthon gépeztem, meg unatkoztam.
Egy idő után ráuntam gondoltam kimegyek az udvarra napozni kicsit. Ahogy kiléptem meg is láttam a kis hugicámat ahogy totál pucéron fekszik egy takarón és sütteti magát. Végig néztem a testén, a feszes mellein amik nem sokat engedtek a gravitációnak, fazonra borotvált puncián, karcsú alkatán és egyből begerjedtem.
Ja amúgy a hugival régóta szeretjük egymást, mondhatni együtt ismertük meg a testi örömöket, az viszont egy másik történet.
A lényeg, hogy nem nagyon lepődött meg mikor pucéran, álló dákóval oda léptem mellé, szó nélkül rácuppant a szerszámomra és már szopta is. Nagyon jól csinálta, mivel pontosan tudta, hogy mit hogy szeretek. Ugyebár együtt tanultunk be mindent még néhány évvel ez előtt, szóval ismerjük egymás szokásait gyengéit, érzékeny pontjait.
Én pl. imádom amikor a makkomat szopogatja, közben meg a nyelvével az alján játszadozik.
Nem is kellett sok és el is mentem a szájában. Hugi meg csak nyelte ahogy tudta.
Ezzel viszont még nem volt vége a dolognak, szopott tovább amíg ismét kőmerev nem lettem. Közben meg is beszéltük a kövi programot, egy kis popószex.
Így hát hugi furulya közben már hozzá is látott előkészíteni a terepet, ugyebár kis nedvesítés, tgítás...
Majd mikor mindketten elkészültünk hugi meg fordult és kinyomta a fenekét. Én mögé térdeltem, kicsit megsimiztem a punciját, amivel meg is kentem a hátsó bejáratot meg a farkamat, majd lassan és finoman be hatoltam. Finoman mozogni kezdem amit a hugi halk nyögdécseléssel fogadott. Lassan-lassan növeltem a tempót ahogy a éreztem, hogy tágul a popsi, majd nemsokára már rendes tempóban nyomtam neki. Kb tíz percig keféltem így a hugi fenekét mire elsültem.
Az első spriccre jöttek a hugi ismerős rándulásai is, és mindketten elszálltunk.
Az akció után felketltem, szinte ahogy kihúztam a farkam a hugom fenekéből, már folyt is belőle az anyagom. Imádom látni a hugi testén a spermám az mindíg felizgat. Akár ha az arcára/testére élvezek, akár ha bele élvezek és csordogál belőle. Most is élveztem a látványt közben leültem a takaróra, a hugival rágyujtottunk egy cigire...

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (18)        Nem tetszik (8)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5273 X olvasták el.