Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Buksival először

Beküldő:Gerati

Mivel anyu dolgozott, sokat voltam egyedül, de persze anya mindig adott valami napi tennivalót. Fűnyírás, kerítésfestés stb. Hétfő volt, és mivel nagymamámhoz készültem Pestre egy hétre, meg kellett dolgozni a zsebpénzért.
Szóval kerítést festettem, munka közben pedig lesegettem a szomszédban lakó 5-6 éves kislányt Rencsit, aki erősen hasonlított Hajnikára.
Piciny fehér bugyiban játszott a kertben, közel a kerítéshez, pont azzal a vékonyka alkattal, amit imádtam. Vizet hozott kis vödröcskéjében, a virágokat locsolgatta, és pancsolt a földön. Kis bugyija teljesen átlátszóvá lett a rá locsogott víztől, gyönyörűen kimutatva a világnak az apró punci formáját.
Visszagondoltam Hajnika húsos kis puncijára, és persze arra, ahogy a farkam simogattattam vele, és ahogy ritkán, de sikerült rávennem, hogy be is kapja.
De a látvány nem tartott soká, legnagyobb bánatomra a szomszéd néni rövidesen ebédelni Rencsit.
A kukim már rég keményen állt a rajtam levő sortot igencsak kidomborítva. Mivel nem volt lekonyulós formájában úgy döntöttem, inkább hátramegyek kiverni.
Leültem a padlásfeljáró lépcsőjére, ahol már nem kellett lebukástól tartani, hátra senki nem látott, így bokáig letolva sortomat teljesen meztelen lehettem, persze Buksi elmaradhatatlanul követett.
Megnyálaztam a ujjamat és lassú, de akkorra már begyakorlott mozdulatokkal kezdtem le-fel húzogatni a bőrt sötétvörös makkomon.
Buksika kíváncsian nézett, a farkát csóválva. Odahívtam, hátha meg tudom nyalatni vele a pöcsöm, az orra elé tartottam. Ő megszaglászta, majd kettőt-hármat nyalintott rajta, aztán lefeküdt, és a saját pöcsét nyalogatta.
Hátradőltem a lépcsőn, húzogattam tovább a bőrt, és közben figyeltem mit csinál Buksi.
Arra gondoltam, hogy most nincs Gabi, és Hajnika, pedig mostanában igencsak kezdtem olyasmire vágyni, hogy valaki más kezétől, vagy szájától is elélvezhessek, és persze kíváncsi lettem volna, más hogyan élvez el, miképp spriccel gecit egy másik ember fasza. Gondoltam, erre majd fogok keresni majd valakit, de most itt van nekem a Buksi, hogy közelebbről is megvizsgálhassam.
Abbahagytam a húzogatást, lejjebb ültem egy fokkal, így a lábam olyan szögbe került, hogy a kutya jól átölelhessen majd, aztán odahívtam a kutyát, aki nagy örömmel jött is. Megsimogattam a hátát, majd a hasa alatt is, az azonnali hatás kedvéért. Már eleve állt a pöcse, így mikor megpaskoltam a bal combomat ugrott is a lábamra átölelve a térdem fölött. Szokása szerinti nagy lihegés és farkcsóválás közepette elkezdte dugni a levegőt. Ballal a fejét simogatva előrehajoltam, hogy lássam, mi történik odalent. Már megfigyeltem néhányszor, ilyenkor miképpen lóg ki a pöcse a tokból, és spricceli szanaszét vízszerű gecijét. Épp így volt ez akkor is. Pöcse kilógott, hegyét jó néhány alkalommal a lábam szárának ütögette. Ilyenkor oda nyomva tartotta, és még egyet lökve, a forró kutyafasz 4-5 centit simogatott geciben fürdő lábamon.
Gondoltam egyet, rámarkoltam pöcse bundás tokjára. Erre aztán őrült gyorsasággal kezdte a baszni a kezem. Éreztem, ahogy egyre jobban bedagad a pöcse a tokban, óriási méreteket öltve. A lélegzetem is elakadt, mivel erre azért igazán nem számítottam. Azt hittem, hogy amit eddig is láttam az nagyjából a mérete lehet, de az semmi sem volt ahhoz képest.
Nekem úgy 12-12,5 cm, és 3cm vastag volt akkoriban ha teljesen felállt, de tapintás alapján neki ha vastagabb nem is, de nagyjából másfélszer hosszabb lett, bár ezt nem tudtam pontosan megállapítani a tokon belül.
Tokból kilógó vége is teljesen megváltozott. Most már úgy 10cm-es rész volt kint, vastagságával láthatóan majdnem szétszakítva a tok kijáratát. Az eddig annyira ismerős pöcshegye szinte eltűnt a fasz teljesen bedagadt törzsében. Nagyjából úgy nézett ki, mint amikor a Gyulai kolbásznak kicsit ferdén levágjuk a végét. Mintegy fél centis felismerhető pöcse hegye maradt a régi, a fasz alsó részén kilógva. Fasza halovány rózsaszínes pirossága mélyebb lett, majdnem vörös, és addig sima, egyenletes felszínén jól látható különböző vastagságú erek pókhálója dudorodott körbe mindenhol.
A megmaradt kicsinyke hegy pedig rendületlenül ki-be járva spiccelte a híg kutyagecit.
Buksi kis idő múlva elhátrált, oldalára fekve nyalogatta a hatalmas faszát. Odamentem hozzá, és elhúztam a fejét, mivel nem akartam, hogy még a vizsgálgatásom előtt lekókadjon neki.
Hogy többet láthassak, megpróbáltam először óvatosan hátrább húzni a feszülő bőrt a kint levő bedagadt részen, de még később erősen húzva sem tudtam megmozdítani. Közben persze kezemet folyamatosan fürdette Buksi meleg spricce.
Tovább tapogattam, gyúrtam, nyomogattam keménységét teljes hosszában, simogattam a tövében az óriási csomóját is. Nemsokára éreztem, ahogy lassan lohad neki, nekem ellenben az új élmények hatására lüktetett kővé vált pöcsöm.
Visszaültem a lépcsőfeljáróra, és hátradőlve kezelésbe vettem. Alig húzogattam szép lassan magamnak egy fél percet, Buksi felállt, és ismét a combomra ugrott.
Csodálkoztam, hogy megint kell neki, de tévedtem. Akkor még nem tudtam, hogy az előző 5-6 percnyi spriccelése csak bemelegítő lehet, és valójában akár fél órán át is képes élvezni.
Persze én megörültem, hogy tovább játszhatok vele, és előrehajolva megint a hasát simiztem. Arra gondoltam mi lenne, ha a faszát kibújtatnám a tokjából, mielőtt az bedagadhatna, erre az ötletre majdnem el is élveztem.
Karikát formáltam az ujjaimból, és a pöcse hegyét belecsúsztatva hagytam, hogy elkezdje baszni ezt a gyűrűt. Lelkesen lökte tövig, és húzta vissza a pöcsét teljes hosszában az ujjaimból formált lyukba, fasza sikamlós volt az előző élvezése miatt.
Nem volt nehéz dolgom, mivel a kutya maga lökte a csomóját a tokján kívülre.
Az egyik lökésnél, mikor éreztem a csomóját dagadni, hátratolva tartottam a tokot.
A fasza akkor már teljes valójában élte önálló életét, úgy nézett ki mint a nyers hús. A rengeteg különböző vastagságú ér ismét láthatóvá vált, és a teljes fasz selymes fénnyel csillogott. A csomó nem engedte visszacsúszni a tokon belülre, így szabadon, így az kőkeményen néha a földet súrolta.
Szabályos ütemben spriccelt egy-egy adagot, ilyenkor mindig rándult egyet, ami aztán folyamatos hintázásra késztette. Hihetetlen izgató volt számomra a spriccelve lengedező, a csomót is számolva mintegy 20cm körüli látványa.
Buksi lihegve, hátracsapott füllel élvezett, én meg elkaptam, és kiemeltem oldalra a faszát.
A bőre simasága hasonlított tapintásra a makkom bőrére, meleg volt, és megrándult a kezemben minden egyes spriccnél, közben éreztem a súlyát, keménységét. Ballal tartottam neki, közben odaraktam a makkomat a pöcse hegyéhez. Mikor éreztem, ahogy a forró levet ráspricceli, már nem bírtam magammal, és elkezdtem kiverni magamnak is. Nem sokat kellett dolgozni a pöcsömön, nagyon fel voltam izgulva. Nagyjából 2 perc elég is volt, hogy hatalmasat élvezzek, Buksi velem ellentétben még negyed óra múlva is spriccelte szanaszét a gecijét.
Amikor végzett, hatalmas tócsát maga mögött hagyva tért az egyik bokor árnyékába aludni, én meg mentem befejezni a kerítés festését.
Mire anyu hazaért a kerítés is megvolt, és a tócsa is nyom nélkül felszáradt.
Persze aznap éjjel mikor anyu már lefeküdt, kimentem, és behívtam Buksit a szobámba egy újabb menetre. Akkor már szoptam is a faszát, és megszerettettem vele a gecim ízét. Később emiatt lelkesen nyalta a makkom akár elélvezésig is.
Azóta minden kutyámnak kiverem rendszeresen majdnem minden nap ha tehetem, és valamennyit rászoktattam a gecim szeretetére.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (47)        Nem tetszik (49)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 18877 X olvasták el.