Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Két gringó Mexikóban

Beküldő:Jerome and Luc

Első alkalom, hogy egynél több fiúval voltam, egy kiránduláson történt meg velem Mexikóban, ahol a barátnőmmel Clarissával voltunk.
Mi mindketten 17 évesek voltunk és gimnáziumba jártunk. Ezt az utazást ajándékba kaptuk jó tanulmányi eredményeink miatt. Egyik éjjel egy siralmas mexikói bárban mulattuk az időt. Nagyon meleg volt ezért csak a fürdőruhafeslőnk és egy miniszoknya volt rajtunk. Mindketten eléggé leégtünk a napon, ezért egészen kellemesen hatott ránk a kissé hűvös levegő. Nagyon jó kedvünk lett attól a pár italtól, amit elfogyasztottunk ezt a közben hozzánk csapódott mexikói fiú is mondta. Nagyon jól nézett ki fekete göndör haj, kreol bőr, fekete hatalmas szemek a neve is olyan mexikói volt Pedro. Miután mindhárman jól kitáncoltuk magunkat Pedro megkérdezett, hogy nem e lenne kedvem kimenni vele, a bár elé beszélgetni. Mondtam Clarissának, hogy mindjárt jövök. De őt sem kellett félteni már közben nagyban beszélgetett egy másik fiúval. Tehát kimentünk Pedro átkísért az utca másik oldalán álló autójához felültetett a motorháztetőre és se szó se beszéd egyből megcsókolt. Majd miután éreztettem vele, hogy nekem sincs ellenemre, hogy csókolózzak egy egzotikus barna fiúval maga után húzott és beültünk az autó hátsó ülésére. Miután beültünk felhúztam a bikini felsőmet és engedtem, hogy szorongassa, szopogassa a mellemet. Széttártam lábaimat mire ő rögtön közéjük feküdt. Csak arra vártam, hogy bugyimat elhúzza az egyik oldalra, és rögtön oda is adtam volna neki magamat. Természetesen már nem voltam szűz, sok fiúval aludtam együtt az iskolánkból, és nem ért váratlanul a nyomó érzés, amit farkával okozott mikor lábaim közé feküdt. Emlékeztem micsoda fantasztikus érzés mikor egy megduzzadt farok belédcsúszik. Felsóhajtottam mikor végre elhúzta bugyimat és farkával behatolt az addigra igencsak benedvesedett puncimba. Megcsókolt miközben egyre mélyebbre nyomta farkát testembe és valami mondott spanyol nyelven. Én nem tudtam szólni, csak nyögdöstem ahogy farka ki - be csúszkált bennem, hamarosan igencsak meleg lett a kocsiban, nem elég, hogy odakint is még elég meleg volt, de hamar beleheltük a kis kocsi légterét. Mikor már közel jártam az orgazmushoz kinyitottam szememet és megláttam, hogy három fiú áll a járdán a kocsi mellett és minket figyel. Első gondolatom a pánik volt, de Pedro csak most kapcsolt igazán rá a dugásra. Nagyokat lökött és minden lökésnél nyögött egyet. Majd megéreztem, hogy elélvezett. éreztem, hogy valami forró dolog áraszt el, belelövellte puncim legmélyére is sikamlós spermáját. Figyeltem a fiút, ahogy lecsukott szemmel megragadta csípőmet és mélyen benyomta még lüktető farkát a testembe. Nagyon közel voltam az élvezéshez. Lassan odahajolt a fülemhez, és valamit spanyolul gagyogott bele. Rámmosolygott majd megcsókolt és kihúzta lankadó farkát. Ahogy kihúzta üresnek éreztem magam, hatalmas farka volt és eléggé kitágított, hogy az amit belémlövellt lassan elkezdett kiszivárogni belolem.
Hátranyúlt és kinyitotta az ajtót. Mikor kiszállt akkor húzta fel a nadrágját. Én is összezártam a lábamat és megigazítottam a bikinifelsomet, de ahogy kinéztem a még nyitott ajtón láttam ahogy Pedró hat fiúval beszélget nem értettem mirol hiszen Spanyolul beszélgettek. Belegondoltam, hogy most aztán tényleg alaposan kimulattuk magunkat reméltem Clarissa is ilyen jól érzi magát, ahogyan én éreztem az elobb. Már csak az zavart egy kicsit, hogy az ajtó még mindig nyitva volt és aki csak benézett az láthatta, hogy melleim még mindig mennyire be voltak indulva, hiszem mellbimbóim majd átdöfték a bikinifelsó anyagát. Egy rendőrautó húzott el az alsó főúton szirénázva, mire visszanéztem a fiúkra máris egy srác hajolt be a kocsiba félig letolt nadrággal. Láttam, hogy alaposan fel volt izgulva, lábaimat szétfeszítette és egyre közelebb nyomult készen arra, hogy bármelyik pillanatban benyomja farkát nedves puncimba.Behunytam a szememet, ahogy farka alsó ajkaimhoz ért, de nem állt meg hanem egyből teljesen belémnyomta farkát. Nagyon felizgathatta a látvány, ahogyan az előbb Pedró kefélt engem, mert nem telt el két perc sem és máris beléméllvezett. Nagyon élveztem. Az egész srácból csak arra emlékszem, hogy öregebb volt, mint Pedró. Olyan kertésztípus volt, tudod olyanok, akik elszegődnek kertésznek amerikai családokhoz, és akin elfojtott szexuális igényüket elégítették ki a ház asszonya esetleg még annak lánya is.
Már tudtam, hogy az egész csapat végig fog menni rajtam és mindegyik telepumpálja a puncimat meleg spermával. A következő fiú keményen baszott közben dicsért, hogy milyen jó kis nőcske is vagyok, de a vége ennek is az volt, hogy a lábam között levő résbe engedte farkából előtörő gyönyörnedvét. Miután elélvezett és kihúzta farkát nem szállt azonnal ki a kocsiból, hanem a kiszivárgó spermát ujjaival szétkente szeméremajkaim között majd megemelve a derekamat bekente a fenekemet is a meleg ragadós lével

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (78)        Nem tetszik (37)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6692 X olvasták el.