Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Idős férfi keményen betette! 2. rész

Beküldő:Angel

Már 1 hét telt el a találkozásunk óta. Párszor hívott, beszélgettünk, szextelefonoztunk. Megbeszéltük, hogy nem bírjuk tovább és találkoznunk kellene, hogy enyhítsük vágyainkat. Mondta, hogy mivel a szüleimmel élek, neki is van felesége jobb lenne, ha a nyaralójukba mennénk. Megbeszéltük, hogy reggel indulunk vonattal és legalább bemelegítünk a wc-ben. Alig vártam, már nagyon kívánós voltam, egész nap csak masztiztam az elmúlt héten a faszára gondolva.
Reggel a vasúton találkoztunk, megvettük a jegyet és mehettünk is. Megvártuk, míg a kalauz ellenőrzi a jegyeket, majd bementem a wc-be. Felhajtottam a szoknyámat, elővettem a melleimet és játszadozni kezdtem magammal. Csak reméltem, hogy ő nyit rám, de igazából más sem zavart volna. 2-3 perc múlva követett és mikor kinyitotta az ajtót a látványomtól rögtön nekem esett. Szívta a bimbóimat és ujjazta a már lucskos puncimat. Élveztem minden mozdulatát! Hirtelen abba hagyta és szabályosan rángatta elő a farkát, a földre lökött és verte is be a számba. Nem sok kellett neki és már spriccelt is a számba. Én utána is szoptam lelkesen a faszát, amíg újra kemény nem lett. Felhúzott, megfordított, előre dőltött és durr be már nyomta is. Alig bírtam, hogy nem nyögjek teli torokból. Mikor kezdtem hangosabb lenni, csitítgatott, hogy majd nála sivalkodhatok, ahogy akarok. Megfordított, felkapta az egyik lábam és úgy nyomta tovább. Éreztem, hogy közel a vég, majd remegtem az orgazmustól, a lábam sem tartott meg, ő fogott, hogy ne zuhanjak össze. Újra megfordított és áttért a seggemre, amit addig dugott, míg beleélvezett. Mint, aki jól végezte dolgát kijöttünk és leültünk. Kérte, hogy az leszállás előtt a gecijét nyomjam az ülésre. Ezek a jóféle régi vonatok és a bőrüléseik kiválóak ilyen izgalmas dolgokhoz. Szólt, hogy a következőnél leszállunk és kezdhetek a dolognak. Körbe néztem, rajtunk kívül 2en voltak a vagonban és egyik sem látott rá a történetre, szóval kicsit megemelkedtem és hagytam kifolyni. Láttam rajta, hogy nagyon felizgatja, majd elővette a fényképezőjét és lőtt róla képet. Mikor leszálltunk, direkt megálltunk az ablaknál, hátha valaki reagál rá. Egy srác oda akart ülni, kicsit nézte, hogy mi is van majd tovább állt.
20 perc séta következett, ahol kifejtette miképpen fog megbaszni, amitől teljesen nedves lettem. Nagyon szép kis nyaraló volt, a szomszédok kellő távolságra, így nyugodtan lehetett sikítozni az élvezettől. Rögtön egy kis étkezőbe léptünk, egy kis konyha volt hozzá, rögtön jobbra nyílt a hálószoba, mellette egy zuhanyzós fürdő. Be sem csukta még az ajtót és az ujját már belém nyomta hátulról.
*8226 Most úgy kinyalom a gyönyörű lucskos kis pinádat, hogy sikítozol az élvezettől! Itt nyugodtan elengedheted magad, senki sem hallja!
*8226 Már alig várom, hogy keményen seggbe kúrjál és végre ne fogjam vissza magam!
*8226 Mindent kipróbálunk ígérem és nem fogjuk vissza magunkat!
*8226 Te mit mondtál az asszonynak?
*8226 Hogy egy régi cimborámmal elmegyünk horgászni a hétvégére a nyaralójukba, ő úgyis a testvérével lesz elfoglalva. Most jöttek haza Londonból és nyugodtan elcseverészhetnek, majd vasárnap találkozunk. Neked mi az alibid?
*8226 Barátnőmnél vagyok elvileg. Vele lebeszéltem, tud róla, hogy pasival vagyok. Sokszor voltam már náluk, anyám nem is kérdezett semmit, csak örült, hogy kiruccanok. Szóval boztos hív majd, de nem szokott csak kb 1x.
*8226 Ha tudná mit csinálsz éppen!!
Rögtön elővette a mellem és szopni kezdte a bimbómat, közben ujjazott és úgy vezetett az asztalhoz. Felfektetett és jöhetett a beígért nyalás. Nagyon jó volt, hogy nem kellett halkan lenni és nyögtem is rendesen. Nyalta, szívta a csiklómat, közben már 4 ujja bennem volt.
*8226 Mehet ököllel?
*8226 Nagyon szeretném!
Bedugta hozzá a hüvelykujját és úgy tágítgatott. Kihúzta és indulhatott az ököl. Nagyon nedves voltam már, jól csúszott belém. Rettenetesen jó volt, ahogy éreztem, hogy csuklóig bent van. Nyalta újra szorgosan a puncimat és én teli torokból sikoltoztam. Nagyon tetszett neki, egyre gyorsabban csinálta, majd éreztem a csúcspontot és elélveztem, dobálva az egész testemet. Hatalmas tócsa volt alattam. Nem is bírta ő sem tovább, felállt elővette a kőkemény faszát és seggbe nyomott vele. Ahogy kértem, vadul verte be. Addig nyomta míg belém nem élvezett, majd ő is kiterült.
Folyt. köv.......


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (63)        Nem tetszik (19)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-05-14 15:25:31
telever
az igen :) nem kicsiben nyomod . ha ez valóság akkor én is lehetnék az az idős pasi :)

2018-05-14 20:45:18
Babus
Azért irigyellek,Enis szívesen Baszatnam magam egy öreg Fasszal így

2018-05-16 19:36:35
Zsé
Kár hogy csak képzelődsz meg fiú vagy nagyon gagyi


Ezt a szex történetet 17289 X olvasták el.