Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Kolléganővel

Beküldő:Tony

A céghez jött egy új kolléganő. Közmunka program keretében.
Másnap reggel valami rosszat szóltam az egyik felettesnek, és a termelői részlegről egy napra beültettek büntetésből egy régi irodában papírmunkázni. Mondván majd rájövök hogy nekik is nehéz a munkájuk. Az új kolléganőt leültették velem szembe, mondtam neki a valamit ő meg gépelt.
Aztán utána vissza a termeléshez. Naponta többször is elment mellettem és mindig végignéztem. Semmi extra, vékony volt, nem volt nagy melle, feneke is kicsi, viszont aranyos arc szép szem, és volt valami kisugárzása. Ha megláttam felment a vérnyomás.
Egyik este egy közösségi oldalon megtalált, és írogatni kezdtünk. Szó szót követett. Mondta hogy észrevette hogy nézem, érezni lehetett a tekintetem. Kiderült hogy kölcsönösen van érdeklődés. Ez ment napokig. Munkába néztem, este irogatás. Egyik nap a dohányzó helyen összefutottunk. Cigi után indulam vissza, ahogy mellette mentem el, megfogtam a popsiját. Este kérdezte hogy tetszett e? Mondtam hogy igen, mást is megfogtam volna. Szó szót követett, és mondta hogy összefuthatnánk valahol. Mondtam hogy egy csendes magányos hely lenne jó. Mondta hogy tud egyet. Megbeszéltük és találkoztunk is ott. Egy kis garzon lakás volt butorozva. Bementünk, ajtó bezár, és ahogy fordultam felé már be is fogta a szám egy csókkal. Alig kaptam szikrát. Mikor leesett mivan belemarkoltam a fenekébe, utána elkezdtem levenni a pólóját. Bementünk a szobába, hanyattlöktem az ágyra, és lehúztam róla a farmert. Pár csók a combokra és rá is tértem a puncira. Bugyi le és kezdtem nyalni. kicsit nyaltam, felálltam gyorsan levettem a ruháim, és mellé feküdtem úgy hogy a fejem a puncinál legyen a szerszám pedig az ő fejénél. Mondta hogy az orál neki nem megy, ne akarjam. Mondtam hogy nem baj, biztos a kezed ügyes, én viszont nyallak mert isteni a puncid. Tényleg az volt. Csupasz puha, akár egy tinilányé. Fickándozott a nyelvem, közben az egyik ujjammal ki be jártam. Nagy sóhajok, semmi nyögés, közben ügyesen járt a keze. Elkezdett zihálni, mozgott a csípője, néjebbre ment az ujjam és végül elélvezett. Hanyatt feküdtem, rám ült úgy hogy nem tette be, hanem a hasfalamhoz nyomta a puncival, és előre hátra mozogva masszírozta. Aztán megemelkedett és lassan beleült. Ütemesen lovagolni kezdett. Néha megállt és körbe körbe mozgatta e csípőjét. Az valami hihetetlen jó volt. Aztán megint lovagolt. Magamra húztam, és én kezdtem ütemesen lökni. Hirtelen leszállt rólam, és megszólalt, hogy gyere hátulról. Lassan erősen löktem. Egyszer csak elkezdett ő mozogni előre hátra. Érezhetően élvezte. Hanyatt fektettem, én az ágy elé térdeltem, betettem. Egyik kezemmel a melleit masszíroztam. Majd kivettem és nyaltam egy kicsit, majd újra be. Egyik lábát a nyakamba vettem, a kezemet a hasára raktam és izgattam a csiklóját. Mikor éreztem hogy közel van, lassitottam és lassan de erősen löktem. Majd újra gyorsabban. Mondtam hogy közel vagyok én is. Monda hogy vedd ki vedd ki. Elém ült és kézzel szépen kiverte a mellére. Utána jött egy közös zuhany. Párszor volt közös esténk még. Aztán elment a cégtől, de kapcsolat maradt. Voltunk együtt utána még. Mostanában nem nagyon sikerült összehozni, de nincs elvetve. Nagyon jó vele a szex.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (30)        Nem tetszik (11)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-06-17 14:06:08
qrógép
Meg sen tudom számolni, hány kolleginát húztam a farkamra.


Ezt a szex történetet 12087 X olvasták el.