Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


A nagy faszú osztálytársam 2 - Az első anál

Beküldő:Eperke

3 hónap telt el azóta, hogy Lajossal egymásba gabalyodtunk ott az osztályteremben. Azóta igencsak sokat fejlődött a szex terén és a hatalmas farkával rendesen kielégít minden alkalommal, akár többször is egymás után. Nyilvánosan továbbra is titkoltuk a kapcsolatunkat, nem fogtuk egymás kezés az iskolában és ilyesmik. De aztán amikor kettesben maradtuk akkor elszabadult a vágy és jött ami a csövön kifért. Volt, hogy nem jutottunk el hazáig hanem ismét ott, az iskola valamelyik eldugott sarkában estünk egymásnak. Lajos valahonnan szerzett az méreteihez illő óvszert így nem kellett kihúznia és mindent összemaszatolnia amikor elélvez. Mert hát a nagy szerszáma mellé nagy ondómennyiség is társult. Így viszont végig bennem maradhatott és nyugodtan belém élvezhetett. Bár nem tudtam teljesen magamba fogadni őt de fantasztikus érzés volt ahogyan a farka lüktetett bennem amikor magához szorítva elélzett. Így teltek kéjes élvezetekben a hónapok amikor az egyik ilyen légyott után arra terelődött a szó, hogy milyen extra dolgokat szeretnék esetleg kipróbálni. A választásom egyértelműen az anális szex volt. Mindig is izgatott a téma és Lajos is többször utalt már arra, hogy szívesen szétkúrná a feszes, kerek seggemet bár tudtam a szerszáma mérete miatt nem lesz egyszerű a dolog. Miután megbeszéltük a részleteket (időpont, mindenképpen legyen síkosító stb.) már csak az volt hátra, hogy megtörténjen.
Amit lehetett elolvastam a dologról (hogyan készüljünk rá, melyik póz a legjobb ehhez) és aszerint fel is készültem. Amikor eljött a nap a szívem egész nap hevesen kalapált. Rendesen kicsíptem magam ahogy közeledett az időpont. Amikor megszólalt a csengő, a szívem majdnem kiugrott a helyéről, megjött Lajos. Amikor belépett az ajtón magához szorított és hevesen csókolni kezdett. Tudtam, hogy innen már nincs visszaút, a szüleim még jó sokáig nem lesznek itthon és ő rendesen meg fog pocsékolni ma.
- Irtó szexi vagy ma Julcsi! - mondta nekem Lajos miközben rámarkolt a fenekemre.
- Hoztad amit kell? - még volt annyi lélekjelenlétem, hogy megkérdezzem.
- Van minden ami kelleni fog, ne aggódj. - ekkor a szobám felé húzott. Én pedig átadtam a vágynak és közelgő élvezeteknek.
Ő leült az ágyamra, én pedig az őlébe és úgy folytattuk a csókolózást. Közben megszabadítottuk egymás a ruháinktól. Ő az ágyra dobta a síkosítót és maga alá húzott. Miután láttam és éreztem a farka teljesen megkeményedett, Lajos így szólt:
- Na, ennyi bemelegítés elég lesz. Ideje a lényegre térni! Milyen pózban akarod?
Én az oldalamra fordultam, háttal neki. Ő megmarkolta majd megpaskolta a fenekemet.
- Jó választás! - mondtam majd elkezdte a bekenni a sikosítóval a bejáratot és az ágaskodó farkát. Ő is kényelmesen elhelyezkedett és éreztem, hogy a faszával már ott van és kész a behatolásra.
- Készen állsz? - kérdezte.
- Igen. - feleltem bólogatva.
Ezután elkezdte lassan betolni. A síkosító sokat segített de még így is amikor még csak a makkja volt bent én már éreztem a fájdalom és élvezet furcsa keverékét. Ő még mélyebben belém tolta. Én egy nagyon sóhajtottam. Ekkor ő az egyik kezével átkarolt és simogatni kezdett.
- Uhh, jó szűk! - mondta Lajos. Nem akartam mondani, hogy az ő dákójának biztos minden lyuk szűk lenne.
Hirtelen egy erőteljesebb lökéssel még mélyebbre tolta belém. Majd mélyebbre és mélyebbre. Míg nem mindkettőnk meglepetésére tövig belém nem volta. A puncimba sosem fért bele tövig, lehet, hogy hamarabb kellett volna ezt kipróbálnunk. Ezután mozogni kezdett bennem. Ahogyan hozzászoktam a dologhoz enyhült a fájdalom és élvezetbe csapott át. Egyre kéjesebbnek éreztem a dolgot ahogyan ő ki-be mozgott bennem, egye nagyobb és erősebb lökésekkel. Hangos nyögésekkel adtam a tudtára miközben Lajos egyre hevessebb csinálta és csókolgatta a nyakam. Kezdtem minden lökésnél csillagokat látni majd hirtelen egy nagy sikkantással elélveztem. Nem gondoltam, hogy az anális szex ilyen élvetet jelent számomra. Általában sokkal tovább tart elélveznem de most mintha a semmiből tört volna rám és sokkal intenzívebb is volt. Ahogyan a testem az élvezettől remegett, Lajos abbahagytam a fenekem kefélését és magához szorítva hagyta, hogy kiélvezzem.
- Na mi az, ennyire jó? - kérdezte
- Aha. - csak ennyit tudtam nyögni.
- Hát akkor ezt meg kell ismételni, - mondta majd kihúzta a farkát belőlem és hasamra fordított.
Majd egy kis extra adag síkosító hozzáadása után visszadugtam a betonkemény faszát belém. Most semmi finomkodás nem volt, egyetlen lökéssel tövig visszadugta majd eszetlenül kefélni kezdett. Egyszer láttam ilyennek, amikor egy hétig nem csináltuk. A kezével erősen fogott miközben gyors és erőteljsen lökésekkel dugtam a fenekemet. Mindketten nagyokat nyögtünk, én már szinte sikítottam amikor még egyszer rámtört az orgazmus, de ő ezúttal nem ált le csak dugott engem mint ha nem lenne holnap és újabb orgazmusa hajszolt. Végül már ő sem bírta tovább.
- Aaaaah, igen, ez aaaaaz! - nyögte ki majd egy nagyott lökött és is éreztem ahogy a farka lüktet bennem de ezúttal éreztem ahogy a nagy ondóadagját belém lövi. Mámorító érzés volt az is.
Miután végzett az élvezéssel, lassan kihúzta belőlem és mellém feküdt. Mindketten ki voltuk pirosodva és izzadtság volt mindkettőnk testén. Én oldalt fordultam Lajos felé és bár alig éreztem a lábaimat, odabújtam hozzá. Éreztem, hogy valami kifolyik belőlem. Hátranyúltam és bizony az volt amit sejtettem. Bár mélyen belém lőtte azért elég sok ondó kifolyt. Lenyaltam az ujjamról és a többit hagytam megszáradni. Az enyém, megdolgoztam érte.
- Huh, szívem. Ez nem semmi menet volt. - szólt Lajos.
- Az biztos, hogy nem fogtad vissza magad!
- Legközelebb sem fogom, nyugi. - válaszolt.
Ezután mindkettem elbóbiskultunk. Csak akkor ébredtünk fel amikor anyám ránk nyitotta az ajtót és megdöbbenésében ezt kiáltotta:
- Te jó ég! Mi folyik itt?

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (33)        Nem tetszik (7)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-06-27 10:48:24
Andor
Remélem az anyukádat is a farkára húzta ezután. :D

2018-06-27 16:56:46
Kriszta
Nem rossz. Kölcsön adhatnád a barátodat nekem, hogy nekem is ilyen keményen megadja.

2018-07-03 15:10:29
Tomi0125
Jó féle volt, tudtam azonosulni, Kriszta ha gondolod én állok rendelkezésedre! :D


Ezt a szex történetet 8967 X olvasták el.