Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Csalipali-story

Beküldő:H.Csaba

Nemrég egy érdekes pornóra bukkantam a neten. Sokféle kategóriájút megnézek, mostanában a rajzolt pornofilmek izgatnak.
Az film alap storyja az volt, hogy egy fiatal kiscsaj a neten keresztül ismerkedni próbált. Pechjére a jóképű fiatal pasi profilja mögött egy dagadt, idős fazon állt, akinek sikerült rávenni egy-két extrém dologra, hogy pl küldjön magáról meztelen fotókat, meg menjen el hozzá. Ott persze aztán - ahogy egy rendes pornóhoz illik - jól meg is lett dugva.
Persze rohadtul felizgatott a téma, gondoltam én is nekifogok egy ilyen kis buta csajszi becserkészéséhez.
Egy társkereső oldalon kerestem egy külföldi, viszonylag jóképű fiatal ficsúr profilját, lementettem a képeit és létrehoztam Zsoltit, a huszonegy éves csalipalit . Aztán persze nekifogtam a 18-22 éves csajszik profiljának lájkolgatásának. Nem kellett sok idő és jöttek is a viszontlájkok.
Így találtam meg Erikát, a - profilja szerint - tizennyolc éves kiscsajt. Igazán dögös kis bőr: helyes pofival, formás mellekkel, feszes combokkal és ami a leginkább megmozgatta az amúgy is felkorbácsolt fantáziámat, kemény, szív alakú seggel. Persze rajta kívül több csajt is fűzögettem és ugyan mindegyik jól néz ki - mint a mai fiatal csajok többsége - de egyelőre vele jutottam legtovább.
Sok mindent elmesélt magáról és mint kiderült, a város másik felében lakik. A barátjával él együtt kb egy éve, de eléggé elhanyagolja a srác, ezért is kezdett nézelődni a neten. Azt mondta, hogy érzelmileg ugyan kielégíti ez a kapcsolat, de testileg nem elég. Alig-alig van szex és ez eléggé kiborítja.
Na - gondoltam - ez való nekem!
Nem sokat húztam az időt, meggyőztem, hogy majd én lerendezem - jobban mondva a Zsolti. Rá is dumáltam, hogy még aznap jöjjön át Zsoltihoz. Miután elindult még írt egy üzenetet az indulásról. Persze én már rendesen be voltam sózva, alig vártam, hogy lehúzzam róla a bugyit.
Számításom szerint kb tíz percre volt tőlem, amikor megírtam neki, hogy el kell ugranom - vagyis Zsoltinak - valahova, de egy fél óra múlva ott leszek. De hogy addig se az utcán ácsorogjon, majd a nagybátyám beengedi a lakásba, úgyis ő engedi át a kecót a légyott ideéig. Ez voltam én.
Amikor megjött a kis husi, pont olyan volt mint a képeken. Szexi kis dög, miniszoknyában feszülős felsővel. Melltartó sehol, de a formás kis mellei mégis úgy álltak, mintha tartaná őket a kosár.
Pironkodva jött be a lakásba miután tisztáztuk, hogy a Zsoltit keresi. Leültettem a nappaliban a kanapéra és mellé telepedtem, majd faggatni kezdtem.
- Szóval, honnan ismered a Zsoltit?
- A neten ismertem meg, egy társkereső oldalon. - vallotta be kissé zavartan.
Rámosolyodtam és könnyed hangsúllyal válaszoltam:
- Ja hogy te vagy az a lány?! Mesélt rólad a Zsolti, mondta, hogy téged fog ma jól megdugni...
Teljesen zavarba jött, lehajtotta a fejét. Én tovább ütöttem a vasat:
- Ugyan, nem kell emiatt szégyenkezned! Teljesen természetes, hogy ki akarod elégíteni a vágyaidat. Ha nem kapod meg otthon, akkor majd itt megkapod...
Közben közelebb húzódtam, az állánál fogva gyengéden felemeltem a lehajtott fejét. Mélyen a szemébe néztem és bátorítóan rámosolyodtam.
- Gyere közelebb, tőlem megkapod miért jöttél...
Láttam rajta, hogy kicsit tétovázik. Nem pont hozzám jött, de ő is úgy be volt indulva, hogy szinte mindegy volt számára kivel, csak kefélhessen egy jót. Én meg valójában nem nézek ki rosszul bár már elmúltam negyven, egy tízest simán letagadhatnék. A pillantásomtól egyébként is olvadozni szoktak a csajok, most még inkább hasznát vettem ennek az adottságomnak.
Az ajkába harapott és valóban közelebb csusszant. Finoman megcsókoltam, de ez a finomkodás egykettőre átcsapott heves smárolásba. Percekig nyaltuk-faltuk egymást, közben kihámoztam a pólójából. Egyik kezemmel gyúrni kezdtem a formás melleit, amik teljesen megkeményedtek, a mellbimbói teljesen megduzzadtak. A másik kezem hamar a szoknya alá vándorolt. Egy falatnyi kis tangabugyi takarta csak a vágyaim netovábbját. Egyelőre nem húztam le, csak ezen keresztül izgattam.
Abbahagytuk a smárolást és én elkezdtem végig csókolni a formás kis testét. A nyakánál kezdtem, a melleknél kissé elidőztem, majd a hasa után lehúztam róla a szoknyát és a kis bugyikát is. Ugyan a combja belső felét is megpusziltam párszor, de hamar a rózsaszín, csodaszép kis puncira vetettem magam. Miközben nyaltam ő hangosan nyögdécselt, nekem meg eközben azon járt az eszem, hogy hogy a francba lehet ilyen fatökű a palija, hogy nem dugja meg rendesen, minél többször. Egy ilyen hamvas kis bestiát parlagon hagyni micsoda vétek...
Pár perc után teljesen felizgult, talán egy kisebb orgazmusa is volt, de én tudtam, hogy ez még csak a kezdet.
Felegyenesedtem és én is ledobtam a ruháimat. Láttam rajta hogy tetszik neki a látvány nem hiába gürcölök rendszeresen az edzőteremben. Megnyalta az ajkát és miután a farkam előkerült azonnal rávetette magát.
Ügyesen szopott, bár nagyon nem kellett strapálnia magát, már teljesen kemény voltam. Mindenesetre azért cumizott egy kicsit, láthatóan tetszett neki a farkam - pedig szerintem teljesen átlagos méret, talán egy kicsit vaskosabb de hosszra tutira nem nagy.
Felhúztam és ismét megcsókoltam, miközben az egyik kezemmel a puncijába nyúltam. Dörzsöltem kicsit a csiklóját, aztán a kanapéra döntöttem és fölé helyezkedtem. Alig várta, hogy betoljam neki, végig azt figyelte, hogy tűnik el benne a szerszámom.
Aztán nekiláttam dugattyúzni. Behunyt szemmel élvezte a dolgot, néha ráncolta a homlokát, ami számomra marhára vicces volt. Átkarolta a nyakamat én meg a csípőjét tartottam. Jó ideig toltam így, ő meg halkan nyögdécselt, néha egy halk Ezaz! is lehagyta a száját.
Utána pozíciót váltottunk és ő került felülre. Miközben lovagolt rajtam két kezemmel a csípőjét fogva diktáltam a tempót. Hosszú sötét haja lobogott, mellbimbói úgy meredtek előre mint egy vasvilla hegye. Baromi jó volt.
Miközben galoppozott rájöttem, hogy nem is húztam gumit. Jó nagy marha vagyok - gondoltam magamban - még az kell hogy felcsináljam, vagy netán elkapjak tőle valami nyavalyát. De végülis akkor már mindegy volt, hangosan cuppogtam benne, ha van is valami betegsége, akkor már rám ragasztotta. Így aztán nem is agyaltam ezen tovább, ha meg bekapja a legyet, az már az ő baja...
Egy idő után ismét váltottunk és végre az jött amit legjobban vártam. Feltérdelt a kanapéra és pucsítva tolta ki a formás seggét. Be is csókoltam neki, kicsit nyalogattam a punciját így hátulról. Néha kicsit feljebb is benyaltam neki, és a segglyukát is megnyálaztam. Először összerezdült, de úgy éreztem, hogy felvillanyozza a helyzet, hogy valaki a seggét nyalja. Hamarosan szinte csak a segglyukát izgattam a nyelvemmel, ezalatt a punciját kézzel dörzsölgettem. Hangosan zilált, lábai rogyadoztak és még inkább felizgult. Néha még halkan egy Húbazdmeg! -et is kipréselt magából. Aztán abbahagytam a nyalakodást és mögé álltam. Alig várta hogy betoljam neki.
A farkam a lucskos puncijában dolgozott én meg két kézzel markoltam a csodás szív alakú seggét.
Már a nyalakodás közben elhatároztam, hogy ha engedi akkor seggbekúrom. Így miközben keféltem a pináját az egyik kezemmel ismét izgatni kezdtem az ánuszát. Először csak finoman köröztem rajta a hüvelykemmel, de mivel láttam rajta, hogy izgatja a dolog, egy finom, de határozott mozdulattal betoltam az ujjam. Hangosan felnyögött, de nem hagyta abba a mozgást, így keféltem tovább az ujjammal a seggébe. Kicsit mozgattam benne és tágítottam finoman. Egy idő után már a két ujjam is befért, majd hamarosan három. Remegve élvezte a dolgot a kis ribi, néha halkan sikongatott is, miközben a kanapé karfájára támaszkodva egy pillanatra sem hagyta abba a mozgást.
Pár perc után elérkezettnek láttam az időt, hogy áttegyem a farkamat. Az egyik kezemet a hátára tettem és megálltam a mozgással. Azonnal tudta, hogy megálljt parancsoltam. Válla felett hátra nézett, szemében láttam, hogy ő is tudja mi fog következni. És akarja is.
Kihúztam a pinájából a farkamat és a segglyukához irányítottam. Kicsit játszadoztam a nyílásnál és egy kicsit még jobban megsikosítottam az amúgy is lucskos ánuszát. Aztán elkezdtem befelé nyomulni. Tutira még nem dugták seggbe, mert először ösztönösen egy kicsit távolodni akart, de megtartottam egy kézzel, hogy maradjon. Amikor a makkom belülre került, már nyögdécselt is az élvezettől. Egyre jobban toltam befelé, nem túl gyorsan, de határozottan. Amikor teljesen bent voltam megálltam. Mindkét kezemmel megfogtam a csípőjét és először finoman, majd egyre határozottabban mozogni kezdtem. Tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni ha alkalmam volt rá mindig is hamar elsültem ha seggbe kúrhattam egy csajt. Ilyenkor egy idő után mindig teljes hosszban ki-be tolom a farkamat, egyre keményebben és durvábban kefélek. Most is ez volt, de ő is élvezte a dolgot, mert miközben dugtam többször is végigfutott rajta az orgazmussal velejáró remegés és a végén már teljesen én tartottam, mert folyton összecsuklottak a lábai. Mindenesetre beleadtam amit csak bírtam, próbáltam minél tovább húzni, de végülis egy hatalmas lökés után belelőttem a patronomat a pompás seggébe.
Miközben kifáradva a kanapáéra ültem ő is nekem dőlt. Rám is folyt a seggéből egy kis sperma, de nem bántam. Baromi jó kefélés volt.
A csaj is elégedetten bújt hozzám és percekig együtt kapkodtunk levegő után. Utána dumáltunk egy jót mindenféléről. Kérdezte a Zsoltit is, hogy mikor jön meg. Azt hazudtam neki, hogy egy másik lánnyal találkozott, azért nincs itt. Egy pillanatra kicsit csalódottan biggyesztette le az ajkát, de hamar felvidult és átölelt. Úgy tűnt elégedett velem.
Megegyeztünk, hogy ezt meg kell ismételnünk máskor is. Alig várom.
A fene se gondolta volna, hogy ilyen jól fog elsülni ez az csalipali dolog. Mindenesetre van még néhány kiscsaj, aki meg szeretne ismerkedni Zsoltival, meglátjuk lesz e még kapás :)

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (41)        Nem tetszik (10)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-07-25 19:42:50
Chop
Nagyon rossz.

2018-08-11 15:30:13
Zsoca
Szerintem nem olyan rossz, sőt egész jó.Az ötlet legalábbis érdekes :-)

2019-01-05 14:44:03
Mia
Tetszett! Imádom ha egy férfi ízig - vérig férfi. Főleg ha idősebb a nőnél. A férfi tudja a dolgát. A "pávafiúk" semmire sem jók


Ezt a szex történetet 6749 X olvasták el.