Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Gyógyulás

Beküldő:Arc

Sziasztok, az én történetem lehet rendhagyó lesz a sok 20 centis szexrobot frenetikus hódításai között, akik 12 évesen gerincrevágtak mindenkit maguk körül... Átlag ember, átlag életében történt felejthetetlen élmény következik.
2000 körül barátkoztam össze egy akkori osztálytársammal, akivel egyre több időt -egyre tartalmasabb beszélgetésekkel töltöttünk. Fogtam a jeleit ugyan, miszerint többet akar (nekem sem volt közömbös teljesen), de az akkori barátnőmet nem akartam elveszíteni, és megcsalni sem, így tartottam a baráti távolságot. A lány egyszer csak elköltözött, amivel megszűnt a napi kapcsolat, és a teljes kommunikáció is.
Évek teltek el, ami alatt nekem új lány lépett az életembe, aki gyönyörű, szexis, és igazi szerelem volt... csak egy valami nem működött köztünk igazán: a szex. Már az elején fékezett habzású volt a magánéletünk ezen része, de szerettem, e miatt nem akartam változtatni, de gyűlt a szexuális feszültség bennem. Ez a feszültség egyre jobban bezavart a kevés együttléteinkbe is, kezdtem gyorstüzelő/férfiasságát vesztett/szexbéna senkivé válni, aki max rejszolás közben érezte magát embernek.
Egy ártatlan délutánon egyszer csak összefutottam az utcán a régi osztálytárssal -nevezzük Verának. Öt év után is ugyan az a szőke, kékszemű, angyalarcú jelenség volt, mint anno, aki ugyan úgy megdöbbent a véletlenenen, mint én. Persze felvettük a kapcsolatot, találkoztunk, elmeséltük az elmúlt éveket, majd egy séta közben elcsattant az első csók. Mindketten éreztük, hogy valamit nem fejeztünk még be egymással, ezért hamarosan megteremtettük a lehetőséget, hogy csak kettesben lehessünk.
Azon az estén borral a remegő kezemben csöngettem be Hozzá... Ideges voltam, Ő meg magabiztos, ami a csökkent önbecsülésemen nem segített, de valamiért azt éreztem, hogy kell nekem ez az egész, még ha kudarc is lesz a vége. Beszélgetés, simogatás, egyre szenvedélyesebb csókok után kihámoztuk egymást a ruháinkból. Hogy időt nyerjek a lenyugodáshoz, szerettem volna kinyalni, de leállított, mert Neki az orális szexhez érzelem kell, de legalább egy kicsit több egymásra hangolódás, vagy idő. Hát belevágtam, és bár azt hittem egy másodperc után elsülök, hagytam, hogy keményen beleüljön a farkamba. Megsemmisültem... a heves mozdulat, a gyönyörű kék szempár amivel közben a szemembe nézett, a pajkos félmosoly egyszerre nyitott ki valami szelepet a fejemben, és hirtelen elszált minden feszültség, és életemben talán először éreztem könnyűnek magam egy punciban. Mozogni kezdtünk, én rohamléptekben nyertem vissza az évek óta elvesztett önbizalmamat, Ő egyre jobban beleélte magát a pillanatba, egyre szebb lett, sugárzóbb, és főként egyre hevesebb. Egy kis idő múlva megfeszült, majd rám borult... lihegve csak annyit mondott: *8220 nem tudom mi volt ez, de nagyon jó volt . Nem értettem hirtelen mit jelent ez nála, de éreztem az izmai lüktetését a farkamon, majd kipirosodott arccal elmondta, hogy soha nem történt vele még ilyen. Orgazmus? - kérdeztem. Mire Ő csak annyit mondott, hogy ha ez az volt, akkor igen.
Villant a kék szem megint, leszált rólam, és bepucsított, kérte, hogy *8220 kúrjam szét hátulról . Azonnal ugrottam, még egy pillantás erejéig gyönyörködtem a látványban, majd ösztönlényként bevágtam, és dugtam-dugtam, ahogy csak bírtam. Nem volt már finomkodás, nem voltak szép szavak, markoltam a csípőjét, téptem a haját, és basztam a kis testét úgy, ahogy arra évek óta vágytam. Nem tudom mennyi idő, mennyi haragos szomszéd, vagy liter izzadtság után egyszer csak a kis tündérem összeesett... Meggyötört arcával rám nézett, csak annyit mondott *8220 nem hittem volna , és azonnal ráfordult a farkamra. Olyan mohón szopott mint egy pornósztár, persze ez már sok volt nekem. Talán még annyit ki tudtam nyögni, hogy *8220 Vera ... az első spricc a szájába ment, amire Ő elrántotta a fejét, így a második gyönyörű csíkot húzott az orrától a hajáig. A többi a testén, és a combomon landolt. Mire feleszméltem, az orális szexet érzelemhez kötő kis vadmacskám élvezettel nyalta fel a gecit a combomról, majd gyűjtötte össze magáról, és kente az ajkára. Akkor kielégültem másodszor is, fejben.
Szótlanul feküdtünk egy-két órát, majd szinte egyszerre nevettünk fel: meggyógyultunk! Ő megtanult élvezni, én visszanyertem az önbizalmam. Utána még többször találkoztunk, de ez az első élményt még sokszor felemlegettük.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (45)        Nem tetszik (1)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-07-29 10:55:44
Andor
Nem, semmiben sem rendhagyó. Az oldal tele van ilyenekkel :D


Ezt a szex történetet 7789 X olvasták el.