Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


A körzeti doki 2

Beküldő:ramblerjames

Megpróbálom élvezhető formában elmesélni,hogy felnőtt koromban 55 évesen milyen helyzetbe kerültem teljesen váratlanul, és az esemény milyen hatással volt rám.
Az előző történetben elmeséltem, hogy kamaszkoromban hogyan esett meg az első bisex kalandom, most pedig a másodikról essék szó.
A doki velem kb egyidős volt régóta ismertem hozzá jártam minden nyavalyámmal. Normális viszony alakult ki köztünk, tegeződtünk is. Azon a napon valamilyen labor leletek kiértékelése volt napirenden, mert futólag megis vizsgált. Vérnyomás mandulák stb. Éreztem, hogy nem úgy közeledik hozzám mint szokott. Indokolatlanul hozzám ért, rajtam pihentette a kezét, És megsimította a hátamat. Ezek az események fel sem tüntek volna, ha nem megy tovább. Az az érzés vett rajtam erőt, hogy nyomulni kezdett. Ültem a székben éreztem, hogy hozzám simul és megéreztem, hogy nem a lakáskulcsa keményedik a köpenye alatt. Nem reagáltam, nem húzódtam el, nem tettem igazán semmit amivel bátorítottam volna. Hamarosan nyilvánvalóvá vált, hogy tudja már,hogy észrevettem a mesterkedést, ettől felbátorodott és odaállt szorosan elém. Rekedt hangon megkérdezte, hogy nem zavar e a testkontaktus. Megráztam a fejemet, mire azt kérdezte, hogy volt e már a kezemben férfi ember farka. Nemleges válaszomat követően, lassan megfogta a kezemet és belehúzta a nadrágjába. Akkor most itt az alkalom megfoghatod suttogta. Éreztem, hogy egy kemény lüktető faszt adott a kezembe, amely igen kikivánkozott a nadrágjából. Ekkor már sejtettem, hogy ennek a játéknak itt nem lesz vége. Felnéztem rá és a kérdés valószinűleg az arcomra volt írva, mert kihúzta a kezemet, és lassan kigombolta a nadrágját,mely aztán lecsúszott a bokájához. Ott állt az orrom előtt alsóban melyet ki akart szakítani a farka. Azt mondta, hogy tegyem hátra a kezeimet és letolta az alsóját is. Hát ugyancsak meglepődtem. Amikor a kezemben volt éreztem, hogy nem egy apróság, de gy teljes valójában az orrom előtt igazán hatalmasnak tűnt. Később kiderült, hogy 19 cm és olyan vastag mint egy kólás üveg.A makkjáról visszahúzódott a bőr,és a végén már ott csillogott izgalmának a jele.Azt mondta, hogy ha akarom itt abbahagyjuk. Nem válaszoltam, mert annyira remegett mindenem, hogy egy hangot sem tudtam volna kiadni. Szépen lassan finoman odatólta az ajkamhoz és nagyon puhán kezdte szétfeszíteni a számat. Megadtam magamat beengedtem a számba, és hagytam, hogy egyre mélyebbre tolja. Így maradtunk mozdulatlanul vagy 2 percig, de akkor nyelnem kellett és kénytelen voltam a nyelvemmel is mozdulatokat tenni. Éreztem, lassan elkezd mozogni a számban, és egyre mélyebbre próbálja tolni. Most már nyeregben érezte magát, és egyre magabiztosabban kezdte kúrni a számat.
Közben utasított, hogy mit csináljak a nyelvemmel, hogy szívjam meg. aztán kihúzta, és a golyóit kellett kezelésbe vennem. két hatalmas töke volt, és ha nyomta a számba, odacsapódtak az államhoz. Hát ez eltartott vagy 10-15 percig. Nem érzékeltem az időt, és arra a kamaszkori élményemre gondoltam amikor a Bodó Gyuri farka volt a számban, igaz akkor kényszerítve voltam. Hamarosan éreztem, hogy a mozgás koordinációja gyengül, kicsit össze vissza rángatózik, és a farka ha lehet még nagyobbra duzzadt mint volt. Megfogta a fejemet, és úgy kezdett irányítani ellentmondást nem tűrő módon. Mélyről induló hörgése jelezte, hogy hamarosan el fog élvezni. Nem is váratott sokat két hatalmas lökés után telelőtte a számat, de nem húzta ki a farkát még sokáig. Mikor végre elengedett, teljesen ki voltam merülve. Ő is lerogyott a székére, és és próbálta konszolidálni a külsőjét. Én is összeszedtem magamat, és határozott léptekkel távoztam a rendelőből.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (39)        Nem tetszik (16)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-08-11 20:01:46
cscsu50
ezek homok nem biszex


Ezt a szex történetet 9421 X olvasták el.