Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Nagymellű sógornőmmel

Beküldő:Teó

Egy kisfaluban történt meg az eset nemrég. Feleségem dolgozott aznap és el kellett végezni a kerti munkát. Sógornőm felajánlotta hogy segít. Nálam öt évvel idősebb. Hatalmas mellekkel és formás kerek nagy popóval megáldott teremtés. Nehéz lenne nem észrevenni bájait.
Ahogy elkezdtük a munkát azon vettem észre magam hogy szinte minden percben az ide-oda ringó kebleket bámulom, vagy pedig a kerek seggét. Nagyon meleg volt, egy laza kis trikó és egy még lazább rövidnadrág volt rajt. A terület ahol dolgoztunk viszonylag eldugott kis helyen van, alig van arrafelé gyalogos forgalom. Nem messze van a Tisza és néha munka után le szoktunk oda menni. Most viszont nem erről szólt a nap.
Néha-néha összetalálkozott a tekintetünk és mintha érezte volna szándékomat, úgy kapálgatott, hajlongott elöttem hogy éreztem egyre kisebb lesz az alsónadrágom. Amikor már úgy éreztem nem bírom tovább, lesz ami lesz, mögé lopóztam halkan. Egy mozdulattal lerántottam róla a nadrágot és dagadó merev farkamat a puncijába dugtam. Nem volt nehéz mert eléggé nedves volt már. Persze azért meglepődött és elsőre próbált volna szabadulni, de pár finom lökés után beszált a játékba és halk nyögésekkel adta tuddtomra hogy rendkívűl élvezi a helyzetet. Megfogtam kétoldalt derekát és nagy kerek popsiját magamhoz húzva tempóztam kitartóan. Nagyon a közös nevezőn lehettünk mert egyszerre érkeztünk meg az orgazmus pillanatáig. Megfeszülve adtam ki magamból a spermát a nedves hüvelyébe mely az orgazmus hatására össze-össze rándult.
Pár percig még így voltunk majd farkamat kihúzva kenegettem puncija bejáratát. Nyugtáztuk hogy ez fantasztikus volt de ezzel itt be is fejeződött minden. Ez örökre a mi titkunk marad.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (95)        Nem tetszik (53)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 23147 X olvasták el.