Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Szűzességem elvesztése betegen

Beküldő:Levi

15 éves lehettem, középiskolás, Levinek hívtak informatikusnak tanultam. Mint tudniillik(vagy mint pont nem) infó szakra nem sok csaj jár, így a volt általános sulis osztályomból kellett szemezgetnem. Volt ott bizony minden, ribanc, lapos mell, lapos segg, akár mindhárom EGYSZERRE! Nekem egy Viki nevű leányzó jött be leginkább. Szőke haj, fehér bőr, átlagos, vagy akár kicsivel nagyobb mell, és formás fenék. Számtalanszor okoztak örömöt nekem a különféle oldalakra feltöltött képei, sőt eljutott hozzám egy barátnője által véletlenül nekem elküldött meztelen képe is. Imádtam.Jó kapcsolatot ápoltam vele középiskolás év alatt is, kár hogy nem egy suliba jártunk, de nem hinném hogy bejöttem neki.
Egy októberi délutánon rámírt, hogy nagyon beteg és unatkozik, és nincs kivel beszélgetnie. Ekkor elhatároztam hogy bekamuzok én is egy betegséget, és holnap lemegyek én is az orvoshoz találkozni vele, úgyis régen láttam.
Sikerült is a kamu,másnap az orvosi rendelőben találkoztunk. Beszélgettünk már egy ideje, amikor behívták. Mondtam neki, hogy mi lenne ha együtt mennénk be, mert nekem sietnem kell haza(hazudtam persze, mivel hányt tegnap este, tudtam hogy az orvos a hasát fogja megvizsgálni amihez fel kell hogy húzza a pólóját). Beleegyezett. Először engem vizsgáltak meg, felkellett húznom a pólóm Viki előtt. Elég jól kidolgozott testem volt, láttam is rajta hogy élvezi a látványt, és egyre jobban elpirul. Majd utánam neki is fel kellett. Gyönyörű teste volt, a melltartóját is megnézhettem, nagyobb mellei voltak mint gondoltam.
A rendelőből kimenet felajánlotta Ő nekem, hogy hazakísér. Azonnal beleegyeztem, tudtam hogy most vagy soha. Egész úton a hasam bámulta.
Megkérdeztem:
-Ennyire tetszett amit láttál?
-Nem, csak...volt ott egy kis folt.-Válaszolt.
Tudtam hogy hazudik, egyre biztosabb voltam benne,hogy akar tőlem valamit.
A házamhoz érve megcsókolt, majd ennyit mondott:
-Többet akarok belőled látni mint a hasad.
Több sem kellett nekem, azonnal beindultam.
Heves csókolózás közepette bejutottunk a házba, ahol anyámék franciaágyára löktem Vikit. Több sem kellett neki, azonnal vetkőzni kezdett előttem. Szépen lassan levette a pulóverét, majd a pólóját.
Egészében csodálhattam meg elképesztően formás melleit, alig vártam, hogy kibontsam azt a fránya melltartót.
Ezután levette a farmerét és a cipőjét. Lüktetni kezdett a 18 cm-es farkam. Ott ült előttem álmaim nője egy melltartóban és bugyiban arra várva, hogy megszabadítsam tőlük Vikit. Feléhajoltam és kikapcsoltam a melltartóját, igaz először csináltam, de baromi gyorsan ment. Teljes egészében láthattam a kebleit. A puszta látványtól elélveztem volna azonnal. Elkezdtem nyaldosni a mellbimbóit, amit ő halk nyögésekkel nyugtázott. Imádtam a pornókban is a nyögéseket, azok tudnak a legjobban feltüzelni. Miközben a melleivel játszadoztam éreztem ahogy a keze egyre közelebb kerül a nadrágom dudorodó részéhez. Nagyon halkan, nyögdécselve ennyit mondott:
-Vedd le Levim.
Vissza felhajoltam az ágy elé, és elkezdtem kigombolni a farmerem. Lehúztam a nadrágot, erre elállt a lélegzette, majd felkiálltott:
ÚRISTEN MEKKORA FARKAD VAN!
Nagyon örültem neki, hogy ennyire tetszik neki. Majd mondtam neki, hogy övé a megtiszteltetés, hogy levegye a boxerem. Láttam a bugyiján, hogy annyira nedves, hogy lassan már teljesen átázott.
Levette. Annyira közel rakta a fejét, hogy a farkam lendületből fejbevágta szegényt. Nyelt egy óriásit, és bekapta.
Életemben soha nem éreztem még ennél jobbat, ehhez foghatót pedig máig nem tapasztaltam. 5 percig játszadozott a farkammal mint egy ovis a kedvenc játékával.Csak úgy csillogott a szeme hogy élvezi ezt. Nem bírtam tovább, mondtam neki, hogy elfogok menni, és én azt szeretném, ha az egész testére jutna. Beleremegtem addigi életem legnagyobb lövetébe. Végigcsorgott a nyakától a mellein át egészen a köldökéig mindenütt a spermám.
-letöröljem édesem? -kérdeztem tőle, amire meglepő választ kaptam:
-Le ne töröld Levi, ez így sokkal izgatóbb nekem, és gondolom neked is.
Jól gondolta.
Amíg próbáltam visszatérni ebből a gyönyörű majdnem egy percből, addigra ő levette a már csurom nedves bugyiját, és a farkamra dobta azzal a mondattal, hogy:
-Ajándékba adom ha nem lennék itt veled.
Engem ez érdekelt most legkevésbé, csak is a borotvált punciját tudtam csak figyelni, és verni közben a farkamat, hogy térjen magához. 3 perc után ugyanúgy használatra készen állt a farkam.
-A kedvenc pózom az, amikor beleülnek a pasik péniszére, ebben akarok elélvezni.
Nem kellett kétszer mondani, levettem a pólóm, és hanyatt feküdtem az ágyon.
Szépen lassan felkúszott a farkamhoz Viki, majd érzékien ráült egy hatalmas nyögés kíséretében.
-Indulhatunk édesem.-hangzott tőle.
Elkezdte mozgatni lassan a csípőjét rajtam, hatalmasakat nyögött, amit nagyon élveztem. Fogtam a melleit, puszilgattam csókolgattam a melleit és őt is. Ráfogtam a formás fenekére, és rácsaptam párszor. Az utolsó csapásnál megfeszült a teste, és elélvezett egy hatalmas már nem nyögés, hanem ordítás kíséretében. Ekkor én is mozogni kezdtem, 3 perc nem kellett, és beleélveztem Vikibe. Ezután leszállt rólam, mellém feküdt.
-Életem legjobb napja volt ez édesem, mindennap meg kell ezt ismételnünk Levi. Ebből soha nem elég.-mondta nekem
Most 18 éves vagyok, és azóta is mindennap lefekszünk, és imádjuk egymást.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (54)        Nem tetszik (7)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-10-26 01:08:03
jani
Én is meg bdugnálak Viki ahogy el olvastam a történetet nagyon fel ált a farkam


Ezt a szex történetet 10332 X olvasták el.