Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Szex a buszon

Beküldő:Lolo

A buszon ülünk leghátul, én a sarokban, te mellettem. Késő van, az utolsó buszok egyike. Már csak mi vagyunk a buszon, meg elől egy páran.
Nyár van, dög meleg, de az ablakon keresztül bejövő menetszél jól esik. Rajtam egy top van, meg egy térdig érő szoknya, rajtad póló és rövidnadrág. Én a telefonomat bámulom, te meg engem. Véletlenül a telefonomra téved a takinteted és meglátod h pornófilmet nézek rajta. Annyira meglep, h egy vadidegen lány pornót néz a buszon, h rögtön elkezdesz merevedni. Nézed te is a szexet, meg engem is, miközben titokban a farkad simogatod. Észre veszed, h én is simogatom magam a szoknyám alatt és ez mégjobban feltüzel.
Ekkor hirtelen rád nézek és csak most látom, h ketten nézzük a szexfilmet. Először megijedek és gyorsan lezárom a telefonom, kiveszem az ujjamat magamból és az ablak felé fordulok. Ekkor érzem a kezed ahogy megfogja az enyém és gyengéden ráteszed a kőkemény farkadra. Izgalmas érzés! Félénken rád nézek, te visszamosolyogsz és a fülembe súgod: *8220 ki akarod próbálni, milyen egy buszon? A merészséged feltüzel, az illatod, a lehelleted a fülemben, a mosolyod mind felébresztik bennem a vágyat. Bólintok.
Ekkor megérzem a kezed a combjaim között ahogy haladnak egyre felfelé. Meleg tenyered simítása arra késztet hogy szétnyissam a lábaim és közben a farkad masszírozzam. Elérkezel a bugyimhoz, ami már nedvesen vár téged, gyengéden elkezded izgatni a csiklómat, amitől nyögnöm kell. Belefúrom az arcom a nyakadba, érzem az illatod, az ujjad a csiklómon sebesen mozog ide-oda iszonyú kéjt gerjesztve. Benedvesítem az ujjaim, és a pólód alá nyúlok, a mellbimbóidat izgatom, miközben a másik kezemmel a farkad simigatom a nadrágon keresztül. Majd szétpattan az anyaga a ruhádnak, ezért kigombollak, h jobban hozzád férjek. Eközben te már mélyen a puncimban jársz az ujjaddal, a g-pontomon dobolsz, amitől szinte elalálek. Vágyom rá, h a számban érezzem a faszod, de előtte egy csókért nyújtom az ajkam. A csókod forró és követelőző, ezek után alig várom hogy megkóstoljam a farkad. Merev vagy, forró és bársonyos, tövig a számba eresztelek, amitől felsóhajtasz. Az ujjad észtvesztő tempóban ingerel, már majdnem a csúcson vagyok. Szoplak, azt akarom h annyira megkívánj hogy azonnal meg akarj baszni. Nem is kell sokat várni, míg át nem ülsz az én helyemre, engem meg magadra ültetsz. Érzed a forró, nedves pinám ahogy körülöleli a farkad, látod a fenekem ahogy fe le mozog rajtad. Én érzem ahogy a faszod egyre mélyebbre és mélyebbre törekszik bennem. Óriási a kéj! A buszon már csak mi vagyunk, izgat a tudat, h az egész jármű csak a miénk, és egy vadidegennel dugok rajta. Hátra feszítem magam és te olyan erővel és sebességgel baszol, hogy remegve tör elő belőlem az orgazmus. Érzed ahogy a puncim összeszorul, amitől te is heves vágyat érzel, és pár utolsó lökéssel belém élvezel. Magadra szorítasz, átölelsz és a nyakamba súgod hogy mennyire jó volt.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (96)        Nem tetszik (30)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-11-07 20:42:10
mocsolák püpü
már megint buszozol te csóró?

2018-11-09 04:59:14
Bíró Peti
A busz egy Ikarus?

2018-11-12 08:57:23
Niki
Hmm ki próbálnám buszon &*128523;&*128521;

2019-04-04 15:51:23
Laci
A feleségem szüzességét egy Ikarus 266 buszon vette el egy buszsofőr még 1983-ban

2019-08-27 22:54:18
Tamás
mi a hétszentségért nézel te ilyen oldalakat ha van feleséged?


Ezt a szex történetet 15090 X olvasták el.