Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Rossz hotel szobaszám

Beküldő:Lolo

Egy hotelban vagyunk üzleti megbeszelésén, én tolmács vagyok, te üzletkötő. A hotel aulájában folyik a tárgyalás, az asztalra teszed a hotelszobád kártyáját, az enyém mellé. Ahogy folyik a tárgyalás, az iratok nőnek az asztalon, a megbeszélés végén alig találjuk meg a kártyáinkat. Te elmész velük vacsorázni, én visszamegyek a szobámba.
Amikor a szobámhoz érek, a kártya nem működik, ezért a recepción kicseréltetem. Veszek egy forró fürdőt, a szobában meleg van, ezért mezetelenül fekszem le aludni.
Éjfél körül nyílik a szobám ajtaja, a szívroham kerülget. Egyszer csak betámolyogsz részegen a szobámba, leveted a cipőd, meglazítod a nyakkendőd, a zakód a földre dobod, és beájulsz az ágyamba. Agyalok egy kicsit hogy mit kezdjek veled, végül úgy döntök hogy lefejtem rólad a nadrágod és a nyakkendőd, majd befekszem melléd, kifelé fordulok és elalszom.
Hajnalban arra ébredek, hogy szorosan magadhoz ölelsz, a fenekemben érzem a félig merev faszod. A karod az oldalom fut végig, a kezed a mellemen pihen, az arcod a nyakamba fúrod. Melegséget érzek az ágyékomban, izgató a helyzet hogy nem tudsz magadról, még is ilyen közel férkőzöl hozzám. A mellemet érintő kezedet szorosabbra fogom, úgy, hogy kényelmesebb legyen, a fenekem hozzád nyomom, a másik kezemmel izgatni kezdem a csiklóm. Elképzelem, hogy te izgatod. A kezed mozgatom a mellemen, a fenekem a félig merev farkadhoz nyomom, közben kényeztetem magam és azon imádkozom hogy nehogy felébredj. De érzem ahogy a lélegzeted gyorsul, mintha arról álmodnál amit csinálok, és ez még jobban felizgat. A mellemen lévő kezed átirányítom a puncimra, és a középső ujjad a csiklómhoz simítom miközben fel-le mozgok. A farkad merevedik, egyre közelebb érzem a puncimhoz. Élvezem, h öntudatlan állapotban kihasználhatlak.
Aztán egyszer csak magadhoz húzol, miközben az ujjad a szeméremajkaimat szántja. Felébredtél. Csókokkal árasztod el a nyakam, harapdálsz, amitől hangosan felnyögök, a seggem az ágyékodba nyomom. Az ujjad a hüvelyembe csusszan, érzem a faszod ahogy a puncimhoz feszül, az egész testemmel kívánlak. A lábaim közt a tenyerembe kaplak és tempót diktálok. Az előváladéktól csúszós lesz a tenyerem, érzem ahogy a hímtagod a hüvelyem és a tenyerem közt siklik oda-vissza. Olyan érzés mintha már a puncimban lennél de még se. A lökéseidből érzem hogy kívánsz, meg akarsz baszni. Minden lökésed a tenyeremben végződik, érzem h elviselhetetlen kéjt érzel, fel kell nyögnöm a gondolattól h megveszel értem. Harapásaid a nyakamon és a vállamon egyre vadítóbbak, végül nem bírom tovább és a puncimba irányítalak. Az érzést ahogy belém hatolsz halk sikoly kíséri, a nyakamba lihegsz ahogy elkezdesz baszni hátulról. Húzol magadhoz, a forró puncim körül ölel, a mellemet markolod. Egyre gyorsabb a tempó. A fenekem pucsítom hogy jobban hozzám férj, egyre erőteljesebbek a lökéseid, a kéj elvislehetetlen. Remegve élvezek el hangos nyögések között és mikor megérzed az orgazmusom, te is belém lövelsz.
Érzem ahogy a spermád eltelít és kifolyik, a farkad lankad, szorításod enyhül. Hátra fordulok hogy lássam az arcod. Kinyitod a szemed és szinte elfehéredsz ijedtedben.
- Te vagy az? - kérdezed.
- Miért? Mit gondoltál ki vagyok?
- Hogy kerülsz te a szobámba?
Felnevetek: - ez az én szobám.
Ekkor értjük meg, h hozzád került az én szobám kártyája és én a tiédet cseréltettem ki, te pedig részegen eltévseztetted a szobaszámod. Ennek örömére megkérdezed:
- Mit szólsz még egy menethez?...

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (77)        Nem tetszik (35)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-11-08 02:57:58
Zozo
Nagyon tetszik.


Ezt a szex történetet 13526 X olvasták el.