Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Női bugyis történet

Beküldő:férjem

Női bugyis történet férjem

24 éves vagyok, túl egy nagy csalódáson. Már nagyon vágytam egy komoly kapcsolatra, és az, hogy a sors a legnagyobb forgatókönyvíró, az bizonyos, mert nagyon szerelmes vagyok, de azért elkelne a segítség.

Egy női fehérneműboltban dolgozom mint eladó. Ketten vagyunk csak, egy idősebb kolléganő és én. Tulajdonképpen a történet itt a boltban kezdődött. Felfigyeltünk egy fiúra, aki napi rendszerességgel, hosszú ideig nézte a kirakatot. Majd úgy egy hét múlva bejött az üzletbe, nézegetett, de nem vett semmit. Ez ismétlődött jó néhányszor, egyébként elég furcsa volt, mert ugye a dolog természeténél fogva a vásárlóink 95 százaléka nő. Mindig kivárta azt a pillanatot, amikor többen voltak, csak akkor jött be, de aztán résen voltam, és odaléptem hozzá, megkérdeztem, miben segíthetek. Most néztem csak meg igazán jól: nagyon jóképű srác, állapítottam meg. Ráférne még egy-két kiló, de így is csinos. A kérdésemre rendkívül zavarba jött. Valamit mondott, majd sietve távozott. A kolléganőmnek elmeséltem az esetet, az volt a véleménye, hogy ez a pasi vagy miattam jár ide, vagy valami nincs rendben vele.

Ezt követően napokig nem láttam. Majd hébe-hóba megint feltűnt a kirakat előtt, és kukucskált befelé. Most már nagyon érdekelt, ki lehet ez a fura fiú. Aztán végleg elmaradt. A délutánjaim unalmasan teltek, nyár volt, a barátnőim nyaralni voltak, rendesen kínzott a magány. Unalmamban beültem egy moziba, és a legnagyobb meglepetésemre két sorral mögöttem az a fiú ült! Egyből megismert. Az előadás végén úgy intéztem, hogy mellé sodródjak. Most is zavarba jött, de aztán nagy nehezen összeszedte magát, és beszélgetni kezdtünk.

Szóval így kezdődött, aztán randevúztunk. Szép lassan megismertem egy nagyon olvasott, intelligens, ugyanakkor rendkívül félszeg fiút. Nem mert megcsókolni sem, két hónap múlva végül én kezdeményeztem. Kiderült: 22 éves, és még szűz! Most térek rá, amiért tulajdonképpen írok. A szexben én mutattam meg neki, hogyan is kell... Szóval nagyon csodálatos volt egy fiút így, hogy is mondjam, megtanítani szeretkezni. Hihetetlen volt, hogy még nem volt nővel. Ahogy megnyílt, és sokat beszélgettünk, megkérdeztem tőle, hogy tulajdonképpen mit keresett nálunk a boltban. Elmondta, hogy bár ezt soha senkinek nem merte elmondani, gyerekkora óta vonzódik a női fehérneműkhöz. Nagyon szereti nézegetni őket, és hogy ezt nagyon, de nagyon szégyelli.

Nem merte kimondani, de nekem leesett a tantusz, és megkérdeztem tőle: szóval azt akarod mondani, hogy szívesen viselnél például női bugyit? Hát igen, szeretném, mondta. Kiveséztem vele a dolgot, és kiderült, hogy odavan a nejlonharisnyáért is. Láttam rajta, hogy ez nagyon nehéz neki, és én is meglepődtem. Hát akkor most mit csináljak veled? kérdeztem tőle. Egy-két napig hagytuk a dolgot, de valahogy ott lógott kettőnk között a levegőben. Nem kérdeztem, hogy hogyan jutott el idáig, mikor és miért alakult ez ki nála. Csak azt tudom, hogy nagyon bízik bennem, ha ezt el merte mondani, és biztos nagyon vágyik is ezekre a dolgokra. Szinte kikönyörögte. Azt szeretném megkérdezni, hogy jól döntöttem-e. Ugyanis egy előjáték közben ráadtam egy bugyit és egy nejlonharisnyát. Azóta gyakorlatilag bugyit és harisnyanadrágot visel a nadrágja alatt.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (28)        Nem tetszik (12)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-11-25 16:36:21
ess
Nagyon jól tetted! Én úgy ismerkedtem meg a Kedvesemmel, hogy tutda rólam, hogy megveszek a nájlonharisnyákért, leginkább a tartó nélkül hordhatatlan klasszikus (valódi) nylon és a leheletvékony üvegszálas combfix ha harisnyanadrág, akkor szigorúan bugyi


Ezt a szex történetet 4130 X olvasták el.