Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Leszbi csoportsex

Beküldő:lezbi kurva

Mész zuhanyozni? - szóltam ki.
- Ja, mindjárt megyek én is! - válaszolt.
Még benn voltam kb. 5 percet, törölközés, borotválkozás. Kimentem. Ditti ott feküdt az ágyon, tévézett. Fáradt volt, odamentem hozzá. Ditti homlokán még apró kis verejtékcseppecskék is voltak. Tényleg kifáradt a hosszú úttól, és a kajtatástól. Gyönyörű szép tengerkék színű szeme annyira igéző volt, eddig egész életemben észre sem vettem, mert még komolyan egyszer sem néztünk egymás szemébe eddig a pillanatig. Ekkor megsimogatta izmos mellem, hasamon is végig futtatta ujjacskáit. Ott feküdt a lány, mint egy istennő. Melltartója átlátszott, mellei kerekek, mellbimbója csúcsosodott ki a hajszálvékony textil ruhadarab mögül. Tangájára úsztattam le tekintetem, gyönyörű szép lábai enyhén szét voltak rakva. A puncija alakját simán ki lehetett venni, vékony kis szőrcsíkja pedig még vonzóbbá tette a lányt.. Aztán elkezdtünk a szexről beszélni.
- Még egyetlen egyszer nem volt pasid? - kérdeztem.
- Nem, mert eddig csak olyan fiúkkal találkoztam, akiknek csak a szex számított. - válaszolta diszkréten.
Ditti alakját a rendszeresen aerobic edzésnek köszönhette, rengeteget mozog, és rendszeresen ápolja törékeny testét. Érdekes, hogy testén egyetlen hibát sem fedeztem fel.
- Mióta borotválod a... szóval tudod! - kérdeztem kissé meg-megállva.
- Körülbelül egy másfél éve, szóval amióta elkezdett nőni a punciszőröm. - válaszolta egészen nyugodt szemekkel.
Nagyon beizgultam. Nem is csoda, hiszen kezemet a köldöke alá helyezte. Ezután elkezdtem simogatni a hasát, melyen még a feszes bőr kissé nyirkos volt. Ditti a cirógatást nagyon élvezte, kissé feszült teste ellazult. A cirógatás hatására halkan kuncogott. Ám ekkor fordulatot vett a dolog, mert megkérdezte, hogy:
- Szerinted milyen a testem? - kérdezte magabiztosan.
- Szerintem a leggyönyörűbb alkotás, amit valaha láttam. - mondtam.
- Te eddig hányszor feküdtél le életedben? - kérdezte érdeklődve.
- Úgy... 30-szor! - válaszoltam.
- És mennyire vagy heves, durva? - kérdezte.
- Nagyon gyengéden szoktam csinálni! - válaszoltam.
- Te is kérdezhetsz tőlem bármit. - szólt Ditti.
- Ditti! Nagyon szép szemed van, nagyon szép arcod van, nagyon szép melled, nagyon szép lábad, nagyon szép alakod van! - udvaroltam neki.
Felnézett a plafonra, és huncutul mosolygott. Ekkor felpattant, és elindult a fürdőszoba felé. Lassan, kecses mozgással megközelítette az ajtót, ekkor hirtelen hátra fordult.
- Végig nézed, ahogy lezuhanyzom? - mosolyogva nézett rám.
- Hát, ha megengeded... - válaszoltam picit megrokkanva.
- Na gyere, mert már vetkőzöm is! - mondta az ajtón befelé haladva.
Gyorsan felugrottam és óvatos lépésekkel én is megközelítettem az ajtót. Behívott, még rajta volt a melltartó és a tanga. Azt mondta, vegyem le róla a fehérneműt.
- Biztos vagy benne? - kérdeztem.
- Ha nem lennék az, nem hívtalak volna! - mondta Ditti.
A peckes női alakhoz közelítettem ujjaimat, melyek furcsa remegésbe mentek át. Lehajtottam Ditti vállairól a pántot, és kikapcsoltam a melltartót. Nem lepődtem meg azon, hogy mellei nem estek le , alakja ugyanúgy megmaradt, mint a melltartóban, majd ujjaimmal direkt megérintettem formás cicijét. Nagyon kellemes tapintású volt.
- A tangámat is! - bátran súgta nekem.
Kezem már eléggé remegett, de csinos csípőjéhez emeltem kezeim, és a tangát megfogva két oldalról nagyon óvatosan, lassan húztam lefelé. Kiszáradt a szám a látványtól. Felálltam a nálam kb. 5 cm-rel alacsonyabb lány elé, hátrébb léptem, és végignéztem ezt a gyönyörű, szemrevaló lányt. Mellei kerek alakúak, feneke kemény, feszes, puncija borotvált. Eléggé bezsongtam a szép látványtól. A húgom ekkor baloldalra fordult, és belépett a kabinba.
- Gyere ide, és nézd végig, hogyan zuhanyzom! - hívott parancsolóan.
Nem teketóriáztam, a kabin elé leültem, úgy másfél méterre, a hűs járólapra. Gyakorlatilag nem volt olyan pont a lányon, amit nem láttam. Megengedte a vizet, a rózsából ömlött a víz apró cseppekben, és szöszi haját beáztatva végig nedvesítette bőrét egészen a talpáig. A tusfürdőt a kezébe vette és másik tenyerébe nyomott egy féldiónyi fürdőzselét. A víz erejéből egy kicsit visszább vett, a langy víz már csak gyengén csöpögött a gyönyörű testre. A vállaitól kezdve szétkente a tusfürdőt, hónalját, kerek melleit érintve, lefelé haladva egészen a hasáig. Még egy adagot nyomott a kezébe, egyik lábát feltette a kb. fél méter magas peremre, és a hasától kezdve ismét lefelé haladva lábközét kezdte el lassan simogatni. Benyúlt a combjai közé, és szeméremajkait ujjaival végigsimította. Közben a lecsöpögő víztől picit habzott a testén lévő fürdőszappan. Néha-néha halkan fel-felsóhajtott, és fejét is fel-felemelgette. Majd Ditti ezután megkért, hogy mossam meg a hátát. Izmos ujjaimra én is nyomtam egy jó adagnyi tusfürdőt, és vállaitól kezdve az egész hátán szétkentem a szappant. Utólag eléggé bátortalanul, de óvatosan előre nyúltam, megérintve melleit. Kezem aztán folyamatosan simogatta cicijét, és Ditti nem is tiltakozott, miközben néha ismét halkan felsóhajtott egyet. A törölköző még mindig rajtam volt, de csurig elázott a víztől. Ledobtam magamról. Ettől kezdve a zuhany alatt álltunk teljesen meztelenül. Megfogta kezeim elől, majd lejjebb tolta egészen a köldöke aljáig. Onnan elengedte.
- Simogass még! - suttogta, miközben nyakán végigszaladt lassan nyelvem hegye.
Kezem lejjebb engedtem, egészen a punciszőréig, majd simogatni kezdtem. Ujjaim ismét nem bírtak magukkal, lejjebb engedtem őket. Immáron a punciját simogattam óvatosan, amitől szinte már majdnem elélvezett. Ekkor szembe fordult velem, leguggoltam, bal combját jobb kezemmel ráemeltem a kabin peremére, és a hasához hajoltam.
Először nyelvemmel combját érintettem, majd a vékony szőrcsíkján húztam végig, azután pedig lecsúsztam egészen a csiklójáig. Bekaptam teljesen a nemi szervét, és a számban izgattam csiklóját. Sóhajtásai egyre sűrűsödtek. Nyelvemet hüvelyébe fel-feldugtam, ez nagyon jól esett neki. Még körülbelül 2-3 percig folyamatosan izgattam, és feljutott a csúcsra. Sűrűn lihegett, felálltam és hevesen elkezdtem csókolgatni. Gyorsan kimentünk az ágyra, gyakorlatilag egy percig nem bírtuk volna ki. Vizesen ráfeküdtem az ágyra, péniszem már-már igen csak merevedőben volt.
- Na most én jövök! - szólalt meg finom hangján.
- Jó, csak óvatosan! - mondtam Dittinek.
Lábaim egy kicsit széttártam, és egy kicsit le is lógtak az ágyról, mire Ditti lábaim közé lefeküdt. Péniszemet jobb kezével megfogta, hátrahúzta a bőrt, és lassan el kezdte szopni. Forró ajkai körülölelték a makkomat, ami csodálatos érzés volt. Farkam pedig már kőkemény volt. Nyelvével körbe-körbefutott a hengeres testrészen, amitől majd elájultam. Hirtelen megszólaltam:
- Ditti! Szeretnéd, ha beledugnám a puncidba? - kérdeztem remegve.
Persze, csak legyél nagyon óvatos, még szűz vagyok! - mondta bátran.
Lefeküdt az ágyra, lábait amennyire tudta, széttette, majd ráfeküdtem, közben nagyon lassan belenyomtam szűk kis hüvelyébe izmos farkam. Majd diszkréten felsikoltott, amitől automatikusan még visszább vettem a tempóból. Nagyon lassan hullámzott egyszerre testünk. Ditti mellei is lassan, szépen hullámoztak, és mellbimbói nagyon kemények voltak.
Fokoztam izgalmi állapotát azzal, hogy nyelvemmel meg-megérintettem a bimbókat. Életemben nem gondoltam volna, hogy a saját húgommal fogok egyszer lefeküdni. Miközben farkamat mozgattam a selymes szűk punciban, addig ujjaimmal minden testrészét végig tapintottam. Kihúztam hímvesszőm a nedves nyílásból, és ismét nyelvemmel kezdtem nyalogatni. Punciján a vékony bőr nagyon érzékeny, és selymes volt. Minden egyes érintésre megrezzent egy nagyon picit. Ditti már nagyon ott járt az élvezés küszöbén, hiszen csípőjét egyre gyorsabban mozgatta, és végül ismét eljutott a gyönyörig. Ezután hátamra feküdtem. Ágaskodó vesszőm legalább 18 cm-es volt, és mereven állt felfelé. Ditti pedig nem várt sokat, rögtön ráült, és óvatosan beleengedte a vastag farkam forró puncikájába. Így ringatóztunk körülbelül 5 percig, mígnem eljutottunk egyszerre a csúcsra. Leszállt rólam, hanyatt feküdt, lábait szétrakta, én addig feltérdeltem, és olyan nagyot élveztem, mint még előtte soha.
Rengeteg sperma spriccelt ki a hasára és a puniszőrére. Még sosem jött ki annyi a farkamból, mint akkor. Még sokszor húzgáltam péniszemen a bőrt, és még mindig jött belőle egy kicsi. Hevesen lihegtünk, nyögdécseltünk a hatalmas orgazmus közepette. Vékony ujjaival a fehér sűrű folyadékot széttolta hasán, miközben kielégülten mosolygott rám. Én is mosolyogtam.
- De ezt nem kell ám elmondani senkinek! Ez a mi titkunk lesz, jó? - halkan mondogatta.
- Persze. Nagyon jó volt veled! De én vettem el a szüzességed! Nem bánod? - jegyeztem meg.
- Nem! Gondolom, ki akartál próbálni, és én is ki akartalak téged próbálni, hogy milyen veled dugni... De tényleg nagyon jó volt. - mondta.
Ditti félig felült, mosolygott, én pedig gyengéden morzsolgattam feszes melleit. Még durván másfél órát feküdtünk, majd felöltöztünk. Késő délután szüleink is megjöttek. Este fél hétkor megvacsoráztunk, és lementünk a partra bulizni hajnalig. Közben más csajokkal is flörtölgettem, de a húgom nem féltékenykedett, mert ő is igencsak ott volt a fiúknál.

Aztán a három lány elkapott. Megpróbálod lerázni őket, de ezek a lányok erősebbek nálad, és letepernek a padlóra. Két lány a kezeid és lábaid szorítja erősen, míg a harmadik elkezdi kigombolni a blúzodat. Azt mondod, hogy sikítani fogsz, ha nem hagynak béken. Erre abbahagyja a vetkőztetést, és egy meleg, nedves ruhadarabot dug a szádba. Miután betömte a szádat, elmagyarázza, felkészültek a sikoltozásra. Elmondja, hogy ma reggel mind a hárman begyömöszölték a bugyijukat a pinájukba, és addig maszturbáltak, amíg legalább hatszor elmentek. Elmondja, hogy most az ő nedves bugyija van a szádban, és később a többiekét is meg fogod kóstolni. Megfogja a blúzodat elöl és letépi rólad.
A lányok, akik a kezedet fogják leszedik rólad a blúzt, míg a harmadik kigombolja a farmerod, és lehúzza a bokádig. Felemeli a lábad, hogy lehúzza a farmert teljesen, de erre elkezdesz rugdosódni. A lányok lefogják a lábaid a térdeidnél és szétfeszitik őket, így a harmadik lány le tudja venni rólad a farmert. Amíg így szétfeszítve tartanak, a lány egy ollót vesz a kezébe, és elvágja a melltartód pántját, aztán a melleid között is elvágja, és már semmi nem takarja kerek, kemény melleid. A hüvely- és mutatóujjai közé fogja mindkét mellbimbódat, és megszorítja őket. Csavargatja és húzza őket mindaddig, amíg meg nem keményednek. Aztán megcsókolja és elkezdi szopni őket. Minden tiltakozásod ellenére felizgat az, amit csinál a melleiddel, sőt még jobban is érzed magad, mint a múlt éjjel a barátoddal. Abbahagyja a szopást, de azért tovább játszik a mellbimbóiddal.

Elmondja, hogy ők az iskolai leányszövetség tagjai szeretnének lenni, de ahhoz, hogy felvegyék őket, meg kell erőszakolniuk egy ilyen szexis kis kurvát, mint te. Megfogja a bugyidat a derekadnál és elvágja mindkét oldalon, így aztán könnyen ki tudja a feneked alól húzni. Az egyik lány erre azt mondja: Most, hogy levetkőztettük ezt a kis szemetet, kóstoljuk meg, milyen fincsi . A harmadik lány a lábaid közé teszi a kezét, és szétnyitja a szeméremajkaidat.

Lehajtja a fejét a puncidhoz és lassan elkezdi nyalni, a segglukadtól kezdve, végig a nedves kisajkaidon egészen a csiklódig. Egy kicsit tekeregsz, megpróbálsz valahogy kiszabadulni alóla, de ő nekinyomja a nyelvét a csiklódnak és érzed, ahogy a kellemes bizsergés végigfut testedben. Visszacsúsztatja a nyelvét a lukadhoz és belenyomja. Megadod magad ennek az erőszakos leszbikus játéknak és nekinyomod a puncidat a ficánkoló nyelvének. Ki-be járatja a nyelvét a pinádban és érzed, ahogy elkezdenek folyni szerelmi nedveid. Megint elkezdesz tekeregni, de ezúttal a gyönyötől. El akarsz élvezni, és a lány nyelve egyre csak táncol benned. A csiklódra csúsztatja a nyelvét, és elkezdi nagyon gyorsan nyalni. Az izgalom, nyelve minden egyes érintésére nő benned. A csiklód köré zárja az ajkait és beszívja a szájába. Ez már több, mint amit el tudsz viselni. Izmaid megfeszülnek, nedveid egyre folynak és olyat élvezel, mint még soha. Szétnyitott puncidból felnyalja a nedveidet. Amikor magadhoz térsz az orgazmusból, a lány, aki éppen kinyalt, helyet cserél az egyikkel, aki a kezedet fogta. Az új lány kiveszi a bugyit a szádból és a sajátját nyomja bele, ezzel egy új ízt is adva szádnak.

Letérdel, és megcsókolja ragadós puncidat. Aztán lassan elkezd mozogni a fejed felé, szelíden csókolva a hasad, a melleid. Nekipréseli nagy, csupasz melleit a tieidnek. Ekkor valami keményet érzel nekinyomódni szeméremajkaidnak. Közli veled a lány, hogy most úgy fog megerőszakolni, ahogy egy fiú tenné. Elmondja, hogy magára csatolt egy 20 centis műfaszt, és be fogja dugni a pinádba, és gyorsan és keményen fog baszni. Nekinyomja a műfarok fejét a puncidnak. Tiltakozol, rángatózol, de a mozgolódásod közben egyre inkább beljebb csúszik a műfasz vége, ahogy a kisajkaid megnedvesítik. Végül érzed, hogy teljesen benn van. Mind a húsz centit benyomta a forró, nedves lukadba. A barátod már megkefélt néhányszor, de az ő farka sosem töltött ki ennyire, mint ahogy ez a műfasz kitölt. Majdnem teljesen kihúzza és aztán újra teljesen benyomja. A puncid egész hosszában bizsereg. Egyre keményebben és gyorsabban keféli a pinádat, közben érzed, ahogy nedveid elkezdenek folyni. Megint el fogsz élvezni. Ez a lány, aki egy műpénisszel kefél, sokkal nagyobb gyönyört kelt benned, mint a baratod valaha.
Teljesen elborul az agyad szinte ráhúzod magad erre a hatalmas farokra, melled nekinyomod az övének, miközben végig a lucskos bugyijából szívod a nedveit. Szinte robbanásszerű az orgazmusod, fejed ide-oda rángatózik. A lányok nevetnek a műfasz keltette gyönyörödön. A lány kihúzza majd újra tövig beteszi a szerszámát, majd újra és újra, amíg teljesen ki nem készülsz. Szinte öntudatlan állapotban múlik el az orgazmusod. Semmid sem mozdul, csak a nedveid folynak a lukadból a fenekedbe. A lány, aki kefélt, most kihúzza a műfaszt, és a másik kettő elenged. Már nem kell, hogy lefogjanak. Teljesen béna vagy a két legfantasztikusabb orgazmustól, amiben a puncidnak valaha is része
volt. Az utolsó lány kiszedi a bugyit a szádból, és a sajátját gyömöszöli be. Mostmár mind a három lány nedveit érezted.

A lányok hasra fordítanak a padlón. Fejed a kezedre hajtva pihen. Elkezdik masszírozni a hátadat, majd a fenekedet. Az egyik lány széthúzza a segged, és valami zsíros anyagot ken a segglyukad köré. Hirtelen feleszmélsz: még soha senkinek nem engedted, hogy bármit is tegyen a seggedbe. A lány azt mondja, hogy most felcsatolja ő is a műfaszt és megbassza a szűk segglukadat. összerándulsz, és intesz a fejeddel: NEM. Erre a lány azt mondja, hogy oké, elcserélheted a seggbekúrást. Nem fog seggbebaszni, ha te kinyalod az ő pináját. Megrémülsz egy pillanatra, de aztán rájössz, hogy ez legalább olyan jó ízű, mint azok a bugyik, amiknek az ízét már a szádban érezted. Bólintasz egyet: RENDBEN.

Ekkor a lány eléd áll, és kiveszi a bugyiját a szádból. Legugol, de a pinája kicsit messze van. Megpróbálsz előrébb csúszni, és ahogy elég közel kerülsz hozzá, megfogja a fejed és odaemeli a borotvált, nedves puncijához. A puncija illata minden ellenállást megszüntet benned, és nyelved a kisajkak között forgatod, hogy a nedveit kinyalhasd. A lány elmagyarázza, hogyan nyald a pináját. Hogyan nyald az ajkait, hogyan dugd bele a nyelved és keféld a lyukat, hogyan dörzsöld a nyelved a csiklójához, és hogyan szopd a csiklóját, hogy végül elélvezzen. El is élvez, és te kinyalod a pinájából a nedveit, mint egy igazi leszbikus nő. A lány ezután helyet cserél azzal, aki kinyalt. Nemet intesz a fejeddel nem fogsz többet nyalni. Erre az egyik lány szétfeszíti a segged, és elkezdi a csúszós ujjával a segglukadat masszírozni. Egy kicsit bele is dugja, ezzel belülről is síkossá teszi. Azt mondja, hogy akármelyik pinát ki kell nyalnod, amit eléd tesznek, különben seggbe fog kúrni mindannyian seggbe fognak kúrni.

Teljesen elborul az agyad szinte ráhúzod magad erre a hatalmas farokra, Gondolkodás nélkül beletemeted az arcod ebbe a második kopasz, nedves punciba. Ezalatt a második lány az ujját beljebb dugja a segglyukadba, és körbe-körbe mozgatja benne. Ahogy a lucskos puncit nyalod, a hátul lévő lány felhívja a figyelmedet arra, hogy jól nyald azt a pinát, különben alaposan meg lesz baszva a szűk segged. Nyalod, szopod, a nyelveddel keféled a lányt, aki legelőször kinyalt téged. Ez a lány is elmegy, és te a puncijából csöpögő minden nedvét felnyalod. Most az a lány teszi eléd a pináját, aki az előbb megkefélt. Már nem gondolkodsz azon, hogy őt is kinyald-e. Annyira elfoglal az, hogy az orgazmusig nyald a lányokat és hogy minden csepp nedvüket a szádba engedd, hogy nem is veszed észre, hogy a lánynak az egész ujja benne van a seggedben. Közben az, aki kinyalt, alád teszi a kezét, és elkezdi simogatni a csiklódat.
A lány, akit nyalsz, elélvez, és te neki is kinyalod a puncijából a nedveket. Amikor tisztára nyaltad, akkor veszed észre, hogy a segged és a puncid is ujjazzák, és egész közel vagy az orgazmushoz. Kéred őket hogy hagyják abba, de abban a pillanatban negyedszer is elélvezel, és kábán borulsz az épp kinyalt puncira. Az egyik lány a bugyid maradványait beletömi a saját pinádba. Amikor magadhoz térsz, beledugja a szádba a sajat nedveidtől lucskos bugyidat. Ekkor két lány megemel a kezednél fogva, és térdre eresztenek. A felsőtested előre hajol, és ketten támasztanak. A két lány a melleidet simogatja és a mellbimbóiddal játszanak. Eközben a harmadik lány a feneked kitágított lyukához teszi a műpéniszt. A fejedet rázod, hogy ne, de azért ő bedugja a műfasz fejét. Megpróbálsz ellenállni, de a lyukad már elég tág és síkos ahhoz, hogy gond nélkül belecsússzon.

Pár pillanatig így tartanak: egy műfasz feje a seggedben, a saját szerelmi nedveidtől lucskos bugyid a szádban, és a két lány a melleidet markolássza. A harmadik lány ekkor a lábad közé nyúl. Egyik kezével a kemény csiklódat simogatja, míg másik kezével a lucskos puncidat ujjazza. Ekkor benyomja az egész műpéniszt a fenekedbe. Teljesen kitölt. Még sosem éreztél ilyet azelőtt. Fáj, de egyszerre élvezed is hátranyomod magad egy kicsit és a feneked annyira kitágul, hogy teljesen befogadja a műfaszt. Ekkor a lány elkezdi a segged kefélni. érzed, ahogy a műfarok feje fel-le mozog a seggedben. A lány ujjai a puncidban simogatnak és kefélnek, érzed, ahogy elkezdenek ismét folyni a nedveid. Közben a két másik lány tovább markolássza a melleidet és csavarja ujjai közt a mellbimbóidat. Hamar kiver az izzadtság, és ahogy elborít az orgazmusod, előreesel a padlóra. Teljesen megadtad magad ezeknek a lányoknak, akik teljesen elégedettek a gyönyör hatásával, amit rád erőltettek. A lányok elmennek, ám az egyik hamarosan visszatér. Letérdel a lábaid köze, szétnyitja az erős keféléstől piros segged, és belenyomja a műpéniszt. Semmi ellenállást nem tanúsítasz. Magadba fogadod azt a fasz alakú eszközt és mély, szexuális kábulatba zuhansz. A lány addig keféli a segged, amíg a mozgástól el nem élvez. Ekkor a harmadik lány is magára csatolja a műfaszt, és ő is seggbekúrTetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (31)        Nem tetszik (21)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 9542 X olvasták el.