Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Niki a fasszopó kurva hármas szexben

Beküldő:jácint

Niki a fasszopó kurva hármas szexben jácint

Dél körül ébredtem. Benéztem a rühedék kurvákra, akik még mindig egymás karjában aludtak. Behúztam rájuk a szoba ajtaját. A konyha felé vettem az irányt, hogy reggelit készítsek. Mire előkészítettem mindent, megjelent a két riherongy az ajtóban. Eléggé nyúzottnak tűntek.

Kaptak egy-egy bögre kávét, majd sütöttem nekik tojást. Mire végeztük a reggelivel, egész magukhoz tértek. A Niki geci elmondta, hogy nagyon jól érezte magát párommal az éjjel és szívesen megismételné máskor is - akár hármasban is. Felajánlotta, hogy ha van kedvünk, este látogassuk meg.

Reggeli után összeszedte a dolgait, kicsit ráncba szedte magát, majd mielőtt távozott volna, megadta a címét és a telefonszámát. Ezután párom is ráncba szedte magát, majd a nappaliban belezuhant egy fotelba. Én is letelepedtem egy másikba, pont vele szemben. Megkérdeztem, hogy érezte magát az éjjel.

Elmondta, hogy a buli az jó volt, meg összeakadt ezzel a lánnyal, akit már régebben is ismert ezekből a házibulikból, aztán elkezdtek iszogatni, a lány meg rámozdult, ő pedig hagyta. Aztán táncoltak, beszélgettek, majd kezdtek egymásba feledkezni. Na és persze élvezte vele az ollózást is. Ez volt az első ilyen élménye.

Az esti meghívásról is beszéltünk arra jutottunk, hogy elmegyünk, aztán majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok. Ha nem jön be, akkor haza jövünk és nem erőltetjük tovább a dolgot.

Felhívtuk a kurvát, hogy áll az este. Mondta, hogy örül, készít vacsit, vigyünk mellé egy üveg bort,meg egy gramm füvet. Behűtöttem az italt, majd rendbe szedtük magunkat. Kényelmesbe öltöztünk, majd elindultunk a találkára.

Amikor megérkeztünk, üdvözlésképp mindketten kaptunk egy-egy puszit az arcunkra, majd beinvitált és körbevezetett minket. Nagyjából ugyanakkora lakása volt, mint nekünk. Szépen, szolidan berendezve. A konyhában már tálalva volt a vacsora.

Kibontottam a bort, töltöttem, majd nekiláttunk a vacsorának. Az étel finom volt. Beszélgettünk mindenféle lényegtelen dolgokról. A bor közben fogyogatott.

A vacsora végeztével átmentünk a nappaliba. Leült a három személyes kanapé közepére, mi pedig vele szemben egymás mellett foglaltunk helyet. Beszélgettünk. Elmondta, hogy most nincs senkije, kérdezte, hogy ismerkedtünk meg, mióta vagyunk együtt, milyen a viszonyunk, voltunk-e már másokkal, mit és hogyan szeretünk a szexben.

A beszélgetés és bor oldotta a feszültségünket. Mikor elfogyott a bor, felajánlotta, hogy mi lenne, ha játszanánk felelsz vagy merszt. Belementünk. Egymás után jöttünk, eleinte mindenki inkább felelt, aztán a szöszi egyszer csak azt mondta, hogy akkor mostantól mer. Épp párom volt a kérdező, így azt kérte tőle, hogy csókolja meg.

Ezután a kurva niki következett, párom is mert, erre a kérés az volt, hogy csókolózzunk előtte.

Ez a csókolózósdi körbe ment mindenki smárolt végül mindenkivel, majd jöttek a vedd le az egyik ruhád típusú feladatok, míg mindenki ott nem ült fehérneműben. Aztán a simogatás, tapizás és izgatás következett csók a nyakra, fültőre, mellre, mellbimbóra - ezekkel lekerültek a maradék ruhadarabok is mindenkiről.

Ott ültünk a nappali közepén egy puha szőnyegen egymás mellett és izgattuk egymást míg a lányok csókolóztak, én a mellükkel játszadoztam, majd mikor én smároltam valamelyikükkel, akkor a másik simogatott hol engem, hol akivel épp smároltam.

Vendéglátónk megkért, hogy kényeztessem párom szemérem testét. Párom hanyatt feküdt a puha párnákon, én a lába közé helyezkedtem előbb cirógatni, majd csókolgatni kezdtem a szeméremajkait. A másik lány közben csókolózott és a melleit izgatta páromnak. Az ajkakról hamarosan áttértem a csiklójára - azt nyalogattam, izgattam a nyelvemmel - és a hüvelyére (bedugtam a nyelvem, lefetyeltem a nedveit, ujjaztam).

Mikor már nagyon közel járt a csúcshoz, szinte könyörgött, hogy hatoljak belé. Szívesen teljesítettem ezen kérését. Sikerült annyira felizgatni, hogy pár hevesebb lövés után el is élvezett. Kicsusszantam belőle és hagytam kicsit pihegni.

Alig ért ki páromból a farkam, a szöszi már rá is cuppant. Elkapta a tövénél az egyik kezével, a másikkal a zacsim simogatta, miközben tövig bekapta és erősen szívogatta, illetve a nyelvével izgatta a makkom. Mikor éreztem, hogy jön a vég, jeleztem neki, hogy állok, erre elengedte férfiasságom. Eddigre párom is magához tért, így most mi vettük kezelésbe vendéglátónkat.

Én a melleivel játszottam, a bimbóit izgattam, nyakát, arcát, száját csókoltam, miközben párom a lába közé vette magát - úgy látszott bejött neki az előző este a punci izgatás :P - és a lány szeméremtestét izgatta. A válaszul kapott sóhajokból és egyre szaporább légzésből arra következtettem, hogy igen jól érzi magát.

Egy idő után mondta, hogy igényt tartana a farkamra a puncijában, amennyiben páromnak nincs ellenvetése. Nem volt. Mondta, hogy az egyik fiókban találok óvszert. Felhúztam a munkaruhát és beléhatoltam. Forró volt és nagyon sikamlós. Könnyedén jártam benne ki és be, közben a csiklóját simogattam hüvelykujjam hegyével. Párom sem volt tétlen, ő a lány melleit izgatta húzogatta, csipkedte a bimbóit, majd lágy csókot lehelt rájuk, illetve csókolóztak. Elég jól csinálhattuk a dolgokat, mert hamarosan megfeszült a teste és nyögések közepette elélvezett. Még egy kicsit mozogtam benne, hogy hátha nekem is jó lesz, de eltolt magától.

Felkelt és a fiókból elővett egy csomag törlőkendőt. Visszajött vele hozzám. Lehúzta a gumit a farkamról, majd megtörölgette a péniszem. Aztán jelzett páromnak, hogy jöjjön és vegye ápolásba a farkam.

Hanyatt fektettek a párnákon és ketten vették kezelésbe a farkam. Párom szopta, míg a szöszi a zacsimat nyalogatta, bevette a szájába és szívogatta. Az intenzív kényeztetéstől hamarosan kőkemény lett a péniszem. Párom már tudta, hogy ez annak a jele, hogy mindjárt elsülök. Ránézett a szőkére, mire intett neki, hogy engedje oda.

Mellei közé vette a farkam és miközben összeszorította őket addig dörgölte velük a farkam, míg el nem mentem. Ahogy elengedte cickóit, látszott, ahogy nedveim a dombok között csillognak.

Egy kendővel megtörölgette magát, majd elvonult letusolni. Miután végzett, mi is követtük a példáját.

Beszélgettünk még egy darabig, majd összeszedtük magunkat és elindultunk haza. Abban maradtunk, hogy a közeljövőben ismét találkozunk.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (21)        Nem tetszik (32)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-10-24 11:36:38
Krucso
Nekem is volt egy ilyen niki. Addig basztak a haverek, ameg tidzta ruskós gecis lett a feje


Ezt a szex történetet 3629 X olvasták el.