Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Kúrják a feleségemet

Beküldő:Radványi K.

Kúrják a feleségemet Radványi K.

Már 7 éve vagyunk házasok, és az évek során egyre jobb és tartalmasabb a kapcsolatunk. Elég fiatalon ismerkedtünk össze. Pár év együtt járás után összeházasodtunk, majd jöttek a gyerekek, és most 30 évesen bombaformába került.
Mindig is jól nézett ki, de most valahogyan eljutott egy olyan fantasztikus állapotba, amikor szinte minden nap megkívánom. Nőiessége kiteljesedett, fantasztikusan néz ki. Igazi bombázó, dögös és erotikus.

A munkahelyére és hétvégékre is szinte mindig kihívóan, szexisen öltözik, így amikor együtt vagyunk, általában a férfiakat nézem, ahogy sóvárogva figyelik és eközben nagyon büszke vagyok rá. Engem nagyon izgat az, ha látom, hogy mások nézik, és nem titkolják, hogy mit művelnének vele, ha tehetnék. Többször meg is kérdezem, hogy akár a hétvégi buliban, a munkahelyén, vagy boltban, vagy ahol éppen jár, hogyan próbálnak udvarolni neki, vagy hogyan szokták ajánlatokkal bombázni. Biztos vagyok benne, hogy volna jó pár jelentkező, aki szeretné ágyba vinni, és van közülük pár, aki Neki is bejönne, de eddig még semmi sem alakult ki.
Szeretném az amúgy nem unalmas szexuális együttléteinket még egy kicsit feldobni, így mostanában ismét egyre többet kezdett foglalkoztatni a többes szex gondolata. Engem nagyon izgat, amikor elmesél ilyen dolgokat, mint például azt, hogy nemrég az egyik kollégája tett neki egy egyértelmű ajánlatot, amikor kávét vitt neki és kettesben voltak az irodában, vagy egy hétvégi buliban egy ötvenes férfi hogyan nyomult rá, hogyan tapogatta és próbálta csókolgatni teljesen extázisba kerülve.
Ezeknek a beszélgetéseknek köztünk általában nagy szeretkezés a vége, és érzem a forró punciján, hogy nagyon bejönne neki is, ha mással is kipróbálná, és bevallom engem is nagyon izgatna a dolog, ha mással látnám szeretkezni. Többször próbáltuk már, de eddig ez valahogy nem jött össze.
Nemrég azonban változott a helyzet. Elmesélte egyik este, hogy aznap mi történt vele. Egyik céghez - akiknek könyvel - ki kellett mennie, és a cégtulajdonossal maradt valahogy kettesben. A férfi egy olyan jól karbantartott ötvenes vállalkozó, tele pénzzel és a kedvesem szerint nagyon jól is néz ki. A feleségem nagyon szexis kis mini ruhában volt, a férfi pedig folyamatosan fűtötte, dicsérgette. Egy idő után egyértelművé vált, hogy a férfi le akarja fektetni. Párom, akinek ez a fickó nagyon bejött, eleinte ellenkezett, majd egyre jobban érezte, hogy szívesen megtenné. Egymás mellett ültek az íróasztalnál, és miközben az iratokat nézték át a fickó simogatta a combját, majd elkezdte cirógatni a tarkóját, és a nyakát csókolgatni. Feleségem egyre jobban benedvesedett és egyre jobban átadta magát az élvezetnek. A combjait is szétnyitotta, és a férfi elkezdte bugyin keresztül a punciját simogatni, amikor - mint mesélte - hirtelen kijózanodott , fölpattant és szinte köszönés nélkül elrohant.


- Mi történt? - kérdeztem Tőle
- Lelkiismeret furdalásom lett, mert még soha sem voltam más férfival, és nagyon szeretlek Téged. Nem akartalak megcsalni és megbántani sem.
- És Te élvezted, amit csinált?
- Igen élveztem, nagyon felizgultam, csak úgy éreztem abban a pillanatban, hogy abba kell hagynom!
- És történt még valami?
- Igen, csókolóztunk, de ez nem olyan szerelmes dolog volt. Haragszol? - kérdezte.
- Nem haragszom! Tudom, hogy szeretsz és őszinte vagy hozzám. És tudod jól, hogy engem is nagyon izgat, amit elmeséltél, szívesen nézném, ahogy más férfiak kényeztetnek Téged, most is nagyon felizgattál ezekkel a dolgokkal. Nekem ez nem számítana megcsalásnak.
Hatalmasat szeretkeztünk aznap este! Más volt, mint eddig, és megbeszéltük, ha úgy adódik egyszer, és lesz rá megfelelő alkalom, akkor egy hármast összehozunk, férfi beszállóval.
Ezután napokig ezen járt az agyam, és pár nap múlva azon a hétvégén reménykedve vártam, hogy össze is jöjjön a dolog.
Bulizni készültünk haverokkal, barátokkal szombat este. A gyerekeket a hétvégén a nagyszülőkhöz vittük, így már délután kettesben készültünk otthon. Amikor készen volt és megláttam, már akkor nagyon megkívántam.
Egy rafinált, elöl megkötött felső volt rajta, amiből formás kerek mellei pajkosan kilátszottak éppen annyira, hogy megpillantva az ember azt várja mikor bújhat közéjük. Alul egy rövid szoknya, neccharisnya és egy magas sarkú körömcipő.
Az öltözéke most is nagyon szexi volt.
- Szerintem ma te leszel a társaság középpontja, legalábbis a fiúknak biztosan mondtam a látványtól kissé elaléltan
- Nem túlságosan merész? - kérdezte
- Szerintem az, de engem ez nem zavar. Így biztosan levadászhatsz valakit, és kipróbálhatjuk, amiről beszélgettünk. mondtam mosolyogva
- Ha, ha nevetett, majd folytatta
- Benne lennél?
Kissé meglepődve ugyan, de rögtön rávágtam:
- Persze, de csak ha te is akarod! - mondtam határozottan
Átölelte a nyakamat, forrón megcsókolt, és közben hozzám nyomta a csípőjét. Éreztem, hogy megkeményedik a farkam. Megfordítottam, a hátára felhajtottam a szoknyáját, és elővettem a kemény farkamat. Félrehúztam a tangáját, Ő megfogta a farkamat, odaigazította a nedves réshez és már bent is voltam a forró puncijában. Őrülten szeretem hátulról baszni, a formás derekánál fogva mozgatni és látni, ahogy a gömbölyű popsijánál ki-be mozog a farkam.
Pár perc alatt elélveztem, telespricceltem a punciját. Megtörölközött, bugyit cserélt és elindultunk a buliba.
Éreztem, hogy ma este meg fog történni a dolog. Az egész buliban nem is érdekelt szinte semmi más, mint hogy figyeltem páromat ahogyan kacérkodik a férfiakkal.
Nagyon jól telt az este. Iszogattunk, táncoltunk és jól éreztük magunkat. Az asztalnál ülve beszélgettem egyik barátommal miközben feleségem odahajolt hozzám és a fülembe súgta:
- Ha benne vagy, én ma este hatalmasat akarok szexelni veled és még egy pasival. Nekem nagyon bejönne ő mutatott lopva a barátomra -, és szerintem neki sem kellene kérvényt benyújtani. mosolyodott pajkosan.
Felcsigázott a gondolat, és igazán semmi kifogásom nem volt a srác ellen. Mostanában szakított a barátnőjével, és teljesen élvezte a bizalmunkat. Amolyan mackós, középmagas, kedves fickó.
Feleségem leült mellé, majd beszélgetett vele. Nem hallottam mit mond neki, de egy idő múlva felkeltek az asztaltól és egy kacsintást felém dobva a tánctérhez sétáltak. Az asztalnál ülve láttam, hogy táncolnak, simulnak és egyre jobban összemelegednek.
A jó hangulat és italok hatására a társaságunkból szinte mind kidőltek, vagy hazamentek, így szinte csak hármasban maradtunk.
Egy lassú számnál a feleségemmel táncoltam összesimulva, éreztem a teste lüktetését, amikor váratlanul mögé lépett a barátom és hátulról a vállát megfogva elkezdett velünk táncolni. Kedvesem elkezdte a számat csókolni, közben éreztem, hogy a popsiját nekitolja a fiúnak, és körkörösen mozgatja a csípőjét. Izgatott a szituáció. A hajába markolva a nyakát, majd a melleit csókoltam, miközben a srác a szoknyája alá nyúlva elkezdte simogatni.
A sóhajokból éreztem, hogy nagyon tettszik neki, amit csinálunk, és mivel a félhomályban sokan nem is láthattak minket, így folytattuk. Élveztem a táncot, a zenét, és az egyre fokozódó nyögdécseléseket is, amelyeket feleségem hallatott és amint láttam barátomnak is egyre jobban tetszett a tánc, pedig megjegyzem nem egy nagy táncos.
Véget ért a szám, és miközben elhagytuk a parkettet feleségem kipirult arccal felém hajolt
- Menjünk haza, aztán folytathatjuk, oké? súgta a fülembe
Bólintottam, majd szóltam a barátomnak, hogy mi hazamegyünk, és ha akar őt is elvisszük haza. Összeszedtük az asztalnál a cuccainkat, elköszöntünk a többiektől és hamarosan el is indultunk mindhárman az autó felé, majd hazafelé vettük utunk.
Az autóban már egyértelmű volt számára is a helyzet, mivel kedvesem, aki az anyósülésen ült mellettem, a szoknyája alól levette a tangáját, majd hátradobta a haverom ölébe, így már nem kellett magyarázkodni, mindenki tudhatta, hogy otthon mi lesz. Feleségem kacéran kacsintott felé, míg én a combjait és a punciját simogattam. Nem nagyon fogtuk vissza magunkat, így elég nehéz volt a vezetésre is koncentrálni. Láttam, ahogy a barátom az ülés mellett előre nyúl és kibontja a párom felsőjét, és kettőnk közt előrehajolva rábukik a cicijére, és elkezdi simogatni és nyalogatni miközben ő az én farkamat markolássza.
Nem nagyon törődtünk semmivel, a vágy, a szenvedély és az elfogyasztott ital megtette a magáét. Én úgy éreztem magam, mintha egy kurvát szedtünk volna fel, aki minden kívánságunkat teljesíteni fogja. És a legizgalmasabb része, hogy ez a rosszlány a saját feleségem, akivel kapcsolatban már régóta vágytam erre a dologra.
Otthon a nappaliba beérve mindketten rávetettük magunkat, és nagyon hamar lekerült róla a felső és a szoknya. Gyönyörű és izgalmas testével egy neccharisnyában és egy fekete magassarkúban a nappali közepén teljesen elvarázsolt minket. János most csodálhatta először teljes meztelenségében ezt az igézően szép érett női testet. A formás, kerek ciciket a rózsaszín bimbóudvarral, a csodálatos lábait a gömbölyű popsit és a gusztusosan kiborotvált puncit.
Párom magához intette a vendégünket, és elkezdte levetkőztetni. Először az ingét, majd a farmerját gombolta ki. Elé térdelve letolta teljesen a lábáig, majd kiléptette belőle. Teljesen felizgulva gyorsan az alsónadrágjától is megszabadította, majd a méretes férfiasságát a kezébe vette, elkezdte kézzel izgatni miközben mellettük állva én is nekivetkőztem.
Nagyon profin bánt a termetes szerszámmal, ami ránézésre legalább 3-4 centivel volt hosszabb, mint az enyém. Nekem úgy átlagosnak gondolt 16-18 centis a farkam, de a fiúé jóval hosszabb és jóval vaskosabb volt.
Feleségem mosolyogva fogta át a kezével barátunk férfiasságát, elkezdte simogatni, majd az előtte meredező faszt a szájába vette. Elbűvölve néztem, ahogy ajkaival ráfonódik és a makkját elkezdi benedvesíteni, miközben két kézzel markolássza. Feleségem kiválóan cumizik, amit a vendégünk is egyre jobban átélt, mivel a hajába kapaszkodva nyomta rá fejét a farkára.

Én eközben közelebb léptem és a melleit simogattam, morzsolgattam, és a farkamat az arca elé toltam. Nem is kellet sok idő , és egyik kezével az én farkamat, míg másik kezével a barátom farkát izgatta, miközben felváltva nyalta, szopogatta azokat.
- Alig várom, hogy a farkatokat magamban érezzem! - mondta kéjesen, miközben lassan felegyenesedett, majd a farkunknál fogva a kanapéhoz vezetett. Egy párnát dobott a feneke alá, majd hátradől és széttárta a lábait.
Vendégünk megigézve nézte a gyönyörű, rózsaszín puncit, amin az izgalomtól már megjelentek a nedvesség jelei. A széttárt lábak közé fúrta a fejét, majd feleségem legnagyobb megelégedésére elkezdte nyalni a punciját. Eközben én feltérdeltem mellé, és a szájához tettem a farkamat, amit nyögdécselve az izgalomtól nyalogatni és szopni kezdett. Éreztem, hogy nagyon közel vagyok ahhoz, hogy elélvezzek, de még nem akartam, ezért kihúztam a szájából a farkam és inkább a melleit vettem kezelésbe.
A feleségemre ekkor tört rá az első orgazmus:
- Óóóhhh!! - kiáltott fel, és a fiú fejét szinte magába nyomta
Ezután, vagy még majdnem eközben a barátom kihúzta a fejét a lábak közül, és a merev, hatalmasra duzzadt farkát odaillesztette feleségem lucskos, széttárt puncijához. Elkezdte a farkával izgatni, én pedig láttam, ahogy a makkját odadörzsöli a bejárathoz, és centiről-centire beljebb haladva szép lassan ki-be mozogva birtokba veszi szerelmem csodás kéjbarlangját.
- Kívánlak, ah, ah, igen, dugd belém, még, dugd, ahh, ahhhh!
Feleségem nyögött, majd egyre jobban élvezve sikongatott a fiú teste alatt, és néhány lökés után már teljesen tövig fogadta magába a férfit.
Rövidesen egy kemény szexcsata alakult ki, szinte állatiasan és keményen dugta a fiú a páromat, aki a lábait az égnek dobálva és üvöltve állta a megpróbáltatásokat. Imádtam nézni, hogy mennyire élvezi, ha ilyen keményen basszák, a popsiján csattogott a fiú zacskója, majd pár perc múlva egyszerre élveztek el. Feleségem a lábaival átkulcsolta a srácot, aki hörögve pumpálta tele a punciját.
Amikor vendégünk kiszállt a puncijából a még mindig nagyra duzzadt farkával láttam, hogy feleségem kitágult lyukából folydogál kifelé a fiú fehér magva. Odaléptem a kanapé szélén fekvő nőhöz, aki akkor számomra egy megdugnivaló kurva volt, és minden rávezetés nélkül betettem a farkam a forró barlangjába. Szinte tűzforró volt, és lüktetett még, és teljesen lucskos és nedves a belőle kifolyó gecitől. Úgy éreztem, hogy annyira ki van tágulva, hogy semmit sem szorít, mégis mindkettőnk számára egy totális orgazmus lett ennek a menetnek a vége és rengeteg anyagot engedtem bele én is a puncijába.
Egy kicsit pihentünk, majd kimentem a konyhába, hogy hozzak egy italt. Mikor visszajöttem, mosolyogva és egymást átkarolva beszélgettek. Annyira természetes volt az egész helyzet, mintha már régóta így működne. Barátunk meg is kérdezte, hogy nem érzünk-e megbánást, mert ebben a helyzetben ő az, aki a legkevésbé sérül.
Mi mindketten elmondtuk, hogy ez részünkről szex, és semmi érzelem, szerelem nem kell, hogy belejöjjön a képbe. A feleségem ezután elment, hogy lezuhanyozzon, így ketten maradtunk fiúk a szobában.
- Figyelj! - mondta - Én ekkorát még talán életemben nem szexeltem, mint az előbb. Ismerem már őt régóta, láttam, hogy bombanő, de amit produkált az ágyban az valami fantasztikus volt. Ennek a csajnak minden porcikája tele van érzékiséggel, erotikával, szexualitással. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek.
- Ugyan már! Én köszönöm, hogy megismerhettem a feleségem egy új oldaláról. kezdtem - Lehet, hogy furcsán hangzik, amit mondok, de fantasztikus volt látni benneteket, és látni őt, ahogy elélvez veled! Régebb óta fantáziáltunk erről, és örülök neki hogy most összejött végre! Én nagyon élveztem, és szerintem neki sem volt ellenére! Mit szólnál, ha bemennénk hozzá a fürdőbe? Úgy sem ártana nekünk sem zuhanyozni, és megmoshatnánk a hátát.
Benyitottunk a fürdőszobába, ő a tükör előtt állt teljesen meztelenül, már lezuhanyozva. A kissé párás tükörből láttuk elölről vízcseppekkel borított melleit, miközben gyönyörű popsiját felénk fordítva mosolygott.
- Mi van, jöttetek kukkolni? Vagy ennyire mohók vagytok fiúk? kérdezte nevetve
Mi csak ott álltunk kissé megtorpanva bambán, mire nagy nehezen kinyögtem
- Csak gondoltuk, nem ártana nekünk sem zuhanyozni. mondtam mosolyogva
Először a vendégünket engedtem a zuhanykabinba, míg ő zuhanyzott elkezdtem a meztelen feleségemmel csókolózni, és már éreztem, hogy ágaskodik is a farkam. A barátom nemsokára kilépett a víz alol, férfiassága félárbócon volt, én pedig bementem a kabinba. Pár perc frissítő zuhany után, mikor kiléptem már majdnem teljesen ágaskodott az ő férfiassága is, köszönhetően, hogy egymáshoz simulva csókolóztak, és átkarolva markolászta a kedvesem kemény popsiját. Megtörölköztem, és a feleségem mögé álltam. Elölről meghagytam a vendégünknek a száját, a melleit és a kezeit, én pedig megfogtam a derekát, és a farkamat a már megszokott nyíláshoz igazítottam, és elkezdtem hátulról dugni. Vendégünk eközben nekitámaszkodott háttal a tükör előtti mosdópultnak, így párom előrehajolt, és elkezdte szopni, miközben a fenekét hozzám nyomta.
Egyre gyorsabban toltam a punciját miközben ő ütemesen szopta az előtte ágaskodó farkat. Mielőtt elélveztem volna, kiszálltam és helyet cseréltünk a fiúval. Most én álltam szemben a feleségemmel, és élveztem, ahogyan a feleségem mögött állt egy idegen férfi. Csókolóztunk, majd lassan lehajolt a farkamhoz. Izgalmas és érdekes érzés volt, hogy előtte szopott egy idegen farkat, de ez egyáltalán nem zavart. Barátomat is izgatta a látvány, ahogyan pucsító feneke elé tárult, mert letérdelt mögé, majd arcát a formás dombok közé nyomta, és hátulról csókolgatni, nyalogatni kezdte a fenekét és a punciját, majd pár perc játék után átkarolta hátulról a drágámat, megfogta a melleit, amik megfeszültek az élvezettől a markába, és masszírozta őket.
Párom a fenekét mozgatva egyre jobban tolta magát hátra, majd hátranyúlt az egyik kezével és a már benedvesedett bejárathoz igazította a fiú méretes farkát. A szerelmem lábai szinte felemelkedtek a földről, ahogy a barátom betolta a puncijába, majd a derekát megmarkolva elkezdte hátulról tolni. Miközben feleségem engem cumizott gyönyörködve néztem a szeretett nőt, ahogyan egy másik farok az ő szerelemnedveitől csillogva jár benne ki-be. A gömbölyű popsija teljesen elnyeli ezt a nagy szerszámot, és cuppog minden egyes lökésnél. Egyre jobban élvezi a drágám, és egyre jobban extázisba esik olyannyira, hogy már szinte csak magával foglalkozik. Sikít, kiabál.
- Ez az! Dugd belém a farkadat te mocsok! Basszál keményen! Nagyon jó! Még, még akarom! Aaaahhhhhhh!- elnyújtva élvez, a fejét a hasamnak tolva, a kezeivel hátranyúlva és markolva a csődöre golyóit.
Most már a maradék szemérem - ami amúgy sem sok volt - is lehullik rólunk. Vendégünk kiveszi a farkát a punciból és elkezdi kedvesem hátára verni a faszát, amiből jócskán jut a hajára, de még az én hasamra is.
- Nem bírom tovább! - mondom, majd a feleségem szájába tolom a farkamat, és néhány perc múlva elélvezek úgy, hogy egy csepp sem ment a fürdőszobába
Lépni alig bírok, kiszédelgek a konyhába. Iszok valamit, és nappaliba a kanapén leülök és elbóbiskolok az elmúlt élmények hatására. 5 - 10 perc múlva félálomban hallom, hogy megint zubog a víz a fürdőben, majd egy idő után kijöttek. Feleségem fején egy törölköző, mert közben hajat mosott, barátom pedig teljesen pucéran követi, miközben a farkánál fogva vezeti őt. Odaültek mellém, egy kicsit még iszogattunk, és beszélgettünk.

Hajnali kettő felé járt az idő, kb. olyan két órája érhettünk haza.
- Én még ilyen rövid idő alatt soha nem élveztem ekkorákat, és ennyiszer. Remegnek a lábaim! - mondtam.
- Én meg úgy érzem, hogy egész reggelig bírnék szeretkezni veletek! - válaszolta nevetve a párom
- Hogyan bírtad ezt a nőt eddig egyedül kielégíteni? kérdezte a vendégünk - Egy igazi sexistennő!
- Az más, amikor ketten vagyunk. kezdte feleségem - Az szerelem, és szeretkezés, ez meg csak orgia és szex!
- Nagyon szeretek szeretkezni, és most már nagyon szeretek szexelni is! - mondta nevetve, és mindkettőnknek adott egy nyelves csókot.
- Mit szólnátok a franciaágyhoz ? húzott fel mindkettőnket a kanapéról
Bementünk a hálószobába, ahol egy jó nagy franciaágy van. Az ágynemű a földre dobva és csak egy ágytakaró van rajta. A szobába érve hátra dobta magát az ágyon, lábait hanyagul szétdobta, és várta a két kant. mellé feküdtünk kétoldalt, majd elkezdtük csókolgatni a testének minden porcikáját, kényeztettük, simogattuk legalább fél órán keresztül. Közben kinyaltuk alaposan, legalább háromszor elélvezett ez idő alatt. Mindketten tettre készek lettünk, ágaskodtak a farkak. Kicsit szopizott minket, majd először én basztam meg misszionárius pózban, utánam a hanyattfekvő barátom farkába ült mélyen bele. Ez az egyik kedvenc pozitúrája a drágámnak, nagyon szeret lovagolni, én pedig gyönyörködve figyeltem, ahogy a puncijába szippantotta ezt az idegen szerszámot és lovagolt rajta. Izgalmas volt látni, ahogyan mozgatja a popsiját a férfin, ráhajol a melleivel a férfi mellkasára, majd az elkezdi nyalogatni és szopogatni a bimbókat, miközben kezével széthúzta a fenekét. Kéjesen gyönyörködhettem a szétfeszített puncija és popsija látványán. Miután mindketten elélveztek feleségem felém fordulva, engem átkarolva aludt el, nekem már nem is nagyon volt erőm őt újra megdugni.
Éjszaka még emlékszem egyszer, hogy felébredtem és a karjaimban fekvő feleségemet hátulról éppen János dugta, de erre már nem tudtam tevőlegesen reagálni.
Reggel nagyon későn ébredtünk, és mindent őszintén és tiszta fejjel megbeszéltünk. Megbeszéltük, hogy ha úgy adódik, néha hármasban, levezetjük azokat a szexuális feszültségeket, amik előjönnek, és mindenképpen le kell, hogy vezessünk.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (3)        Nem tetszik (2)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-06-15 13:45:07
gabi
nagyon jó történet

2016-07-16 11:04:06
luigi
Volt ilyen a régi kapcsolatomba nekem is ! :)

2016-07-25 12:39:02
Kati
mi is csináljuk, a férjem kért meg erre. Ennél nincs is jobb.A férjem és a szeretőm egyszerre van bennem.Mindenkinek csak ajánlani tudom.

2016-08-04 15:27:45
Zsolesz
Énis szeretném kipróbálni

2016-08-07 21:50:09
Kati
Zsolesz mi tart vissza?

2016-08-18 09:42:35
Lali
Egyszer csinálzuk egy munkatáűrsával,majd egy négerrel is amit a feleségem szedett fel a villamoson, de azóta csak a négerrel és a néger barátaival kefél én meg csak nézhetem ahogy dugják,mert nem engednek hozzá pedig jó lenne megint megbaszni a seggét is

2016-08-19 17:36:51
Edit
Ezt tök jó kis sztori! Lesz folytatás is? Kiváncsi vagyok, hogy ha gyakrabban csináljátok akkor milyen lesz, meg ugyan ennyire jó lesz e...Folytatod?

2016-08-20 19:27:44
Gomez
Nagyon j&*242; lett és izgalmas is Én is szivesen csatlakoznék ilyen párokhoz &*128512;

2016-11-22 12:43:38
fefe
a nejemet rendszeresen fiatal srácok kúrják én meg közben a srácokba rakom a farkam.

2016-11-28 09:04:19
Anyám nem adott nevet
azóta is csináljuk és nagyszerü.Zsolesz sikerükt?

2016-12-13 01:50:32
Krisztian
Kemeny

2017-08-10 10:26:55
gagajuju
Miért kell megbaszatni? Nem áll fel a faszotok, vagy mi? Beteg gecik

2017-08-09 16:50:32
roma
én is szeretném a nejemet meg baszatni egyszer bele is ment. de most akarnám igazán de látom rajta hogy akarja amikor mondom neki.. de nem megy bele.. nemtom hogy kellene rávennem

2017-09-24 08:49:16
Joe Black
Kati! Az alkLmas nő hiánya szerintem! Nagyon sok nő csak ábrándozik róla de nem meri meglépni! Jók az ilyen belevaló csajok! De megtalálni...

2018-08-16 13:02:30
panka -kebi
irigy irigy vagyok , 42 h -tán még eséjem sincs átélni hasonlót igy mindig külön utakon járok rosszul nősültem vagy nemjó párósittás vagyunk , álmom egy ijjen klassz feleség ... szex életembe fö szempont marad a szenv

2018-12-09 09:46:08
Lajos
Jó lenne ha a feleségemet is kezelésbe venné egy ilyen nagyfaszú koma és egész éjjel folyton kefélné a száját ,a pináját és a seggét,de az sem lenne az utolsó,ha minden lyukát egyszerre basznák meg.végre én is gyönyörködhetnék abban ahogy örömömre megbasz

2018-12-31 07:26:33
Dénel
én is nsgyon élveznék egy ilyen szexcsatát amikor egy beleveló kemény faszú nagy lőccsel valamelyik barátod besegítene a feleségem megdugásába az első alkalopmmal. vagy két napon keresztül éjjel nappal dugnák a feleségemet élvezettel gyönyöürködnék benne

2019-04-17 07:40:40
István
Klassz sztori, rendesen izgató. Két dolog nem tetszik benne: miért kell mindig, hogy a + főnek nagyobb farka legyen ( hosszabb, vaskosabb), amit ha jól használ nagyobb élvezetet tud okozni, mint a férjét. Amit egyszer átélt, utána az lesz amit szeretne, v


Ezt a szex történetet 78533 X olvasták el.