Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


A szex szeánsz

Beküldő:Demény

A szex szeánsz Demény

Rendszeresen olvasom, mit olvasom, falom a szex hirdetéseket. Keresem, kutatom bennük a nekem valót, melyre azonnal válaszolok. Most is ülök a fotelben és a hirdetéseket olvasom. Egyszer csak megakad a szemem egy érdekes, nekem nagyon is tetsző hirdetésen: Szex szeánszot tartunk, amire minden érdeklődőt szeretettel várunk. Ha gátlásos, itt bátran levetheti gátlásait, felszabadult lesz és örömmel vetheti bele magát a szex összes rejtelmeibe. Összejövetel minden nap esti órákban. Irjon bátran a nudi@freestart.hu emailre egy levelet. Egy óra mulva megjött a válasz egy telefonszámmal és egy rövid leírással. Hát ez egy érdekes program lehet. Máris hívom a megadott telefon-számot. A vonal túlsó végén egy nagyon kellemes női hang: - Mit segíthetek? - A szeánsz után érdeklődnék. - Egyedül vagy partnerrel? - Egyedül. Most ezt egyedül szeretném kipróbálni. - Szégyenlős vagy vannak gátlásai? - Hát... szégyenlős nem vagyok, de a farkam mérete miatt, néha gátlásos és szo-rongós vagyok. - Miért mekkora? - Nyugalmi állapotában alig két centi hosszú, de ha felizgatják, akkor tizenöt cen-ti hosszú és négy centi átmérőjű lesz azonnal. Ugye milyen kicsike és vékony. - Ez egyáltalán nem kicsi és nem vékony, ez egy normál méret és ez ne zavarja. Jöjjön el és meglátja, hogy soha többé nem lesz emiatt gátlásos. Amugyis nálunk minden méretű ember egyformán van kezelve és nem ezt figyeljük. - Miből áll a szeánsz? -Egy idő korlátozás nélküli foglalkozás, melyen élő szeretkezési bemutató, egymás előtti személyes élménybeszámolók, gátlás feloldó gyakorlatok és erotikus szeánsz, a hozzá tartozó gyakorlati kipróbálás lehetőségével. - Feltétlenül elmennék, nagyon izgat a dolog. Mikor mehetnék? - Ha ráér ma este, még van egy szabad helyünk. Eljön? - Hát persze, hova és mikorra? -mondom nagyon izgatottan, mert már azonnal ott lennék és belevetném magam teljes odaadással az elmondottakba. - Este hét órára, az erotikszentélyembe, Leszi u. 13. - Köszönöm feltétlenül ott leszek, Laci vagyok. - Várunk édes Lacikám, jó farok állással, puszi az édes kis farkad végére. -erre a farkam azonnal felállt. Mi lesz ott, ha már most igy beszél ez az édes nő.

Nem tértem magamhoz a telefon után. Mit csináljak, mibe menjek, mi vár ott rám. Gyorsan a fürdőbe mentem, mert az órára tekintve láttam, hogy már félhat. Jól lefürödtem, a farkamra különösen ügyeltem, még a szokottnál is alaposabban megmostam, kölnivel bekentem a zacskóimat, a szőrömet és a farkam bőrét, teljesen simára megborotváltam az arcomat és a farkam tövéről a szőrt is leborotváltam, hogy nagyobbnak látszódjék, mint amekkora. Nagyon izgatott voltam. Fél hétkor kocsiba ültem és robogtam a tett színhelyére, álló farokkal. Egy takaros, luxus ház volt a megadott cím. becsengettem, a telefonos női hang szolt a kapucsengő hangszórójába: - Ki az és kit keres? - Laci vagyok és a szeánszra jöttem. - Gyere be édes, már nagyon vártalak. - és máris megszólalt a berregő hang és a fehér murván ballagtam a ház felé. Két oldalt pálmák, az udvaron egy kis tó, szökőkutak és úszómedence. Egy tükrös üvegajtóhoz értem, melyet mielőtt kopoghattam volna egy csodaszép szőke, nagymellű, élénk kék szemű, vastag húsos szájú bombázó kinyitotta előttem az ajtót. Pongyolában volt, ami sejtetni engedte alakját és, hogy alatta nincs semmi más ruhadarab, teljesen mezítelen lehet. Természetesen a számra egy csókot nyomott, mintha, már nagyon régről ismernénk egymást, és közölte: - Szia, Móni vagyok, gyere be és vetkőzz le itt a kisszobában, de meztelenre ám -és rám kacsintott kajánul. - Szia, ahogy parancsolod, máris vetkőzöm. Egy kis, ízlésesen berendezett szobába léptem be, az egyik fal mellet öltöző szekrények voltak. Levetkőztem, miközben Móni ott állt az ajtóban és engem figyelt. Érdekes, hogy egyáltalán nem zavart, lehet a fogadtatása tette, de természetesnek vettem, hogy ott van velem, mialatt én levetkőzöm. Mikor már mezítelen voltam, ott álltam lógó kis, alig két centis pöcsömmel, mely alig látszott ki a szőrből, de Móni máris karon ragadott és.... - Gyere, még van egy kis idő a kezdésig, körbevezetlek.

És elindultunk. Az első szoba két nagy francia ággyal volt berendezve, az ágyak felett vörös színű baldahin függött, majd a nappalit mutatta meg ahol a nappali jobb oldalán egy alaktalan úszómedence volt, két oldalán úgy másfél méter magas faszból formázott állólámpa volt elhelyezve és előttük pina alakú fotelekkel, a nappaliból egy szauna nyílt, majd egy badi szoba. A nappaliban körben ágyszerű ülő garnitúra volt, közében nagy kör alakú ággyal, a falakon és a mennyezeten tükör borítás volt, nagyon hangulatos és izgató színes világítással, a szauna melletti sarokban bárpult, melyen farok alakú poharak, melyeknek a teteje pina formájú volt, úgy nézett ki mintha a farok dugná a pinát. Itt minden a meztelenségre és a szeretkezésre utalt, a szerelem szeretetét fejezte ki. Majd átmentünk egy irdatlanul nagy fürdőszobába, ahol bidé, tusoló, nyolc személyes pezsgőkád volt és az egész egy athéni templomra emlékeztetett az oszlopokkal és a tető megoldással és minden márvánnyal volt burkolva. Csodavilágba csöppentem. Az emeletre nem vitt fel. Visszamentünk a nappaliba és leültem az ágyszerű ülőalkalmatosságra, közben Móni is ledobta a köntöst, tényleg anyaszült mezítelen volt alatta. Csodaszép teste volt, álló nagy mellei mesébe illőek voltak, vastag nagy mellbimbókkal, borotvált puncival és legalább két centire kilógó, vörösen izzó csiklóval és kisajkakkal, melyek a szép és formás, hosszú combjai végén, hivogatóan helyezkedtek el, kefélésre hívogatva azonnal. Mámorító látvány volt. Úgy felizgatott a látvány, hogy szólni sem tudta, de éreztem, ahogy a farkamba tódul a vér és felállt, megmutatva igazi, tizenöt centi hosszú teljes méretét. A farkam végéről a bőr lecsúszott és a makkom égő vörösen világítva ágaskodott Moni felé, melyet ő rögtön észrevett, lehajolt csókot lehelt rá és csak annyit mondott: - Ez még kicsit korai. Higgadj le Te kis aranyos farkinca, nemsokára ennek is itt lesz az ideje. - Nem tehetek róla, de a tested látványa-... de nem engedte befejezni a mondatot, egy nagy és teljes átéléses nyelves csókot nyomott a számra. melyre a farkam még keményebb lett, makkom még vörösebben és fényesebben izzott, majdnem szétdurrant. Móni lágyan végig simította kezét a farkamon, nem hagyott ki egy centi helyet sem. Majd felállt és így szólt: - Ne szabadkozz, ez itt természetes. Nem sokára itt lesznek a többiek is. Ma húszan leszünk, tíz lány és tíz fiú. Meglátod olyat élsz át, amilyet még soha. Ebben nem kételkedtem, már a fogadtatás is mennyei volt, hát még a folytatás milyen lesz, de a gondolataimat megzavarta a csengő.

Móni felvette a köntösét és elment ajtót nyitni. Nagyon sok hangot hallottam és pár perc múlva a hallban termett a többi, várt résztvevő. Percnyi pontosan egyszerre érkeztek. Mindenki meztelenül jött be a hallba. A férfiak 25 és 40 év közöttiek, nagy és kis farkúak, soványak és kövérebbek, a lányok 18 és 35 év közöttiek, kis, közepes és nagy mellűek vegyesen, sovány és teltkarcsú, szőke, barna, vörös és fekete hajú, borotvált és dússzőrzetűek voltak. De mindenki csinos, ápolt és láthatóan a szexre éhesen érkezett. Mielőtt körbe leültek volna a fotelágyakra, odajöttek hozzám. A fiuk kezet fogtak, a lányok csókot nyomtak a számra és bemutatkoztak. Móni leheveredett a középen lévő körágyra és köszöntött mindenkit. Ahogy törökülésbe felült, a nagy, kilógó csiklója még izgatóbb, még csodálatosabb volt. kissé szétnyílt a pinája és hívogatóan tátongott a farkak után. Legszívesebben felálltam és benyaltam volna neki.
Móni rögtön a lényegre tért, egy párt kijelölt, akiket szintén az ágyra hívott. A fiúnak úgy húsz centis farka volt, fekete hajú, a lány közepes, de kemény álló mellű, borotvált pinájú, vörös hajú volt. A fiút hanyatt fektette, majd kezével lehúzta a makkról a bőrt és elkezdte simogatni, amíg fel nem állt teljesen. A lányt is hanyatt fektette, lábait szétterpesztett, hogy minél jobban be lehessen látni a pinájába. Egyik kezével a fiú farkát a másik kezével a lány csiklóját izgatta. Közben magyarázott. Látjátok ők is a telefonban azt mondták, hogy gátlásosak és most milyen természetesen fekszenek előttetek és engedik, hogy előttetek elégítsem ki őket. Ők az igazi példa arra, hogy a gátlásokat egy perc alatt le lehet vetni, csak akarat kell hozzá. A meztelenség, a testetek és a szex nem szégyelni való dolog. Közben a srác a levegőbe lövellt, de rengeteget, mint aki évek óta nem elégült ki. A lány is vonaglott rendesen, majd hangos sivítással elélvezett. Jól lehetett látni, hogy teljesen nedves lett a puncija, és a csiklója keményen, piroslóan ágaskodott. Móni helyükre küldte őket és ő feküdt hanyatt és szétterpesztette a lábait és azt mondta: - Nyugodtan nézegessétek, vizsgálgassátok a pinámat. Ha bárki ide akar jönni, megteheti, simogathatja, csókolgathatja, vagy akar a farkát belém rakhatja. Senki nem mert felállni és odamenni. - Gyertek bátran, nem harapok, ne legyek ilyen szégyenlősek. Itt mindent szabad.

Én erre felálltam és odamentem, de odajött egy fekete, kis mellű, dús szőrzetű nagyon szép lány is, lehetett úgy 30 éves. Négykézlábra helyezkedtem és elkezdtem nyalni a hatalmas csiklóját, melyre azonnal remegésbe ment át az egész teste. A lány csókolózni kezdett Monival, de pár perc múlva intett neki, hogy feküdjön alám és vegye a szájába a farkam. A lány alám feküdt és lassan érzékien elkezdte csókolgatni, már álló farkam, majd szájába vette és szopogatta egyre erőteljesebben. Móni vonaglott, én remegtem az élvezettől. Egyszercsak Móni hatalmasat hörgött és éreztem, hogy nagyot élvezett, mire engem hanyatt fektetett és ráült álló dárdámra és elkezdett lovagolni rajta. A lány figyelt minket.

Körbe néztem és láttam, hogy páran csókolóznak és a mellettük ülőt simogatják, voltak olyanok, akik a saját farkát, vagy a saját pinájukat masszírozták, de közben mindenki minket figyelt, mely izgatóan hatott rám, hogy ennyire néznek. A lány elkezdte a farkamat és Móni pináját felváltva nyalogatni, miközben a pina járt a farkamon. Egyik pillanatban hatalmasat lövelltem Moniba, amire ő megremegett és újra elélvezett. Felállt és a lányra parancsolt, hogy nyalja ki a pinájából a gecit és a farkamból is szívjon ki minden bennmaradt cseppet. A lány engedelmesen teljesítette, mely szemmel láthatóan újdonság volt neki, de nem ellenkezett, kipróbálta és láthatóan élvezte. Miután a lány végzett, felálltunk és helyünkre mentünk. Móni azt javasolta, hogy a fiúk álljanak fel egymás mellé, a lányok pedig egymás mellé feküdjenek, szétnyitott lábakkal és mindenki saját magát élveztesse és, ha a fiúk élveznek, a kiömlő geci sugarat a lányokra permetezzék. Mindenki tette, amit Móni kért, és elkezdődött a csoportos önkielégítés. Hangos lihegés, a farkak, bőrének és a kezeknek cuppogása töltötte be a teret. Kis idő múlva egymás után lövelltünk a lányokra, ki sokat, ki kevesebbet, ki eltalálva a lányt, ki csak a földet. Az ágy, a föld, a lányok tiszta gecisek lettek. A lányok egyre hevesebben izgatták saját csiklójukat, vagy ujjukat egyre gyorsabban húzták ki-be a lukúkban, majd ők is hangos kiabálással egymás után élveztek el. A teremben a gecik szaga érződött erőteljesen.

Felálltunk és mindenki egyszerre ugrott be az úszómedencébe. Nagyot úszkáltunk, fröcsköltük egymást. Móni közben töltött mindenkinek egy kis itókát, melyet a medencébe szervírozott. Nem tudom, hogy mi volt, de erős és bódító ital volt. Kijöttünk a medencéből és együtt átmentünk a szaunába. Nekem a szaunától és a víztől mindig feláll a farkam. Többen is kérdezték, hogy most mitől áll nekem. Elmeséltem, hogy mi hat rám ilyen hatással. Nehezen hitték el, mert nekik még így sohasem állt fel. Az egyik szőke, kis mellű, borotvált lány odajött és bevette a szájába a farkam és elkezdte szopni, de nagyon vadul, mint aki soha nem kapott még faszt, vagy nagyon régen. A többiek odaadóan figyeltek minket. Éreztem, hogy a lány tényleg régen lehetett férfival, pedig nagyon szép és kívánatos teremtés. Egyik kezével erősen markolta a zacskómat, míg a másikkal a lábaim között hátranyúlt és a fenekem masszírozta és néha benyúlt a fenekem likába, mely kissé bizarr, de kellemesen, kéjes érzetet okozott. Időnként erősen a fogaival megharapta a makkomat, mint rájöttem, ezzel azt akarta elérni, mely sikerült is neki, hogy ne élvezzek el gyorsan. Ez fájdalmas, de orgazmus idő növelőnek bizonyult. Nagyon sokáig játszott velem, majd teljes erejével a geci a szájába ömlött, melyet észnékül nyelt és közben erősen szívta a farkam, hogy az utolsó csepp se vesszen kárba.

A társaság többi tagja is hasonlóan cselekedett és a szaunában is kialakult egy erotikus játék. Mindenkiről a nagy melegtől ömlött az izzadság, de a kielégülésig kitartott mindenki. Megint beugrottunk úszni egy nagyot, mely teljesen felfrissítet minket. Móni megint átvette az irányítást és azt kérte, hogy üljük körbe a nappali közepén álló nagy, kerek ágyat, mert kezdetét veszi az igazi szeánsz. Mindenki gyorsan az ágy köré ült. Móni bevezetett két fiút és három lányt. Mindegyik nagyon csinos volt, de teljesen felöltözve voltak. Odaültettek őket közénk. Az egyik lány mellém került. Móni elmagyarázta, hogy mindegyikük szűz még és nagyon gátlásosan szégyenlős. Most a szeánsz során ők is levetik gátlásaikat és aktív tagjai lesznek a társaságunknak. Leoltotta a villanyokat, csak két nagyon sejtelmesen világító piros lámpát hagyott égve, majd törökülésben leült az ágy közepére. Pont felém nézett szétnyílt pinája, mely azonnal felhergelte a farkam, de uralkodni kellett magamon. Kérte, hogy mi is törökülésbe üljünk, és csukjuk le a szemeinket. - Most mindenki lecsukja a szemét és egy álombeli utazásra gondoljon. Tengerpartra megyünk. A buszban, ahogy dél felé haladunk egyre melegebb lesz. Egyre jobban érezzük a meleget, egyre jobban izzadni kezdünk. Akin ruha van, egyesével vetkőzni kezd a meleg hatására...... Közben félig kinyitottam a szeme és láttam, hogy Móni és a többiek, mély lecsukott szemmel élik át ezt a hipnózis szerű játékot. Az újonnan érkezettek, csukott szemmel, elkezdtek levetkőzni, a mellettem ülő is. - Egyre jobban érezzük a meleget, már a bőrünkből is kibújnánk, olyan meleg van. Már a meztelenségünk sem hűsít minket. De most megérkeztünk a tengerpartra. A víz üde lehelete mindegyikünkbe szexuális éhséget varázsol. Érezzük, ahogy csiklandozni kezd a pinánk és farok után kívánkozik, a fiúknak fickándozni kezd a farka, egyre jobban vérrel kezd telítődni és nagyon pinára vágyik. Lassan a kezünk a mellettünk lévőre kezd siklani........... Megint körbe néztem, láttam, ahogy Móni a saját pinájába nyúl és elkezdi magát izgatni. A keze a szép nagy csiklóján le-fel járt.

A mellettem ülő már teljesen meztelen volt, szép, telt, nagy álló mellekkel, dús, fekete szőrzettel és kinyílt pinával és a kezei felém indultak el. Először a combomat kezdte el simogatni, egyre feljebb haladva, majd megérintette a felállt kis farkamat, amikor is egy pillanatra megtorpant, érezni lehetet rajta, hogy még sohasem érintett meg faszt. Lassan ujjai végével vizsgálgatta, körbejárta, majd óvatosan a teljes kezét rátette és simogatta, ízlelgette. Én is a combját, majd a dús szőrzetét kezdtem el simogatni, melyre rándult egyet, elhúzódott volna, de jól esett neki és hagyta tovább. Lassan és óvatosan a szétnyílt pinájába nyúltam ujjaimmal és a kisajkait és a csiklóját kezdtem el simogatni, melyre egyre erősebben elkezdett remegni és nyögdécselni, sóhajtozni. Közben a farkam egyre erősebben markolni kezdte, és ösztönösen le-fel húzogatta a makkomról a bőrt. Oldalamra feküdtem, hogy jobban lássam, szép és kívánatos pináját, hogy lássam milyen szépen telik meg vérrel a dús és vastag csiklója. Egyszercsak hangos visítással elélvezett. Mire én felálltam és a nyitott szájába helyeztem a makkom, melyet először nyelvével kilökött, majd újabb próbálkozásomra befogadott.

Elkezdte szívni és nyelvével ízlelgetni. Nagyon óvatos volt, de érezni lehetett, hogy a szája is szűz még. De ösztönei hatására nagyon jól csinálta, mikor azt éreztem, hogy elsülnék, kivettem a szájából és hanyatt feküdtem és magamra húztam és lassan behelyeztem a likába a farkam, de nagyon óvatosan, hogy neki ne fájjon, toltam befelé, mely egyszerű volt, mivel teljesen nedves volt a pinája. Egyszercsak éreztem, hogy átszakítottam a szűz hártyáját, mellyel egyidőben éreztem, hogy egy kévés, meleg vér csordogálni kezdett a farkamra és ekkor sikított egyet halkan. De egyre erősebben ült rá a farkamra, élvezte a benne lévő húsdarabot, mely teljesen újdonság volt neki, de kellemesen kéjes érzetet okozott nála. Egyre erősebb lökésekkel dugtunk, és egyszerre együtt élveztünk egy nagyot. Ő is kinyitotta a szemét, és csókolózni kezdtünk, de a farkam még nem lankadt le és ő ezt érezve, még mozgott közben rajta, folytattuk a szeretkezést. Egy ujabb hosszabb menet következett és közben hosszan csókolóztunk, élveztük egymást. Láttam rajta, hogy nagyon boldog és örül ennek a helyzetnek. Legszí vesebben örökre így maradna és nem szállna le a farkamról. Jó egy órát szeretkeztünk, miközben éreztem, hogy a lány háromszor is elélvezett, majd mikor a gecim a puncijába ömlött, őis hangos kiabálással elélvezett negyedszer.

Móni közben beszélt és beszélt, önkielégítést végzett, körben mindenki, még az újak is szeretkeztek, szoptak, nyaltak. A kielégülést követően mindenki felnézett és az újak között nagy csodálkozó arcokat láttam, hogy ők meztelenül és a tömeggel együtt ők is szeretkeztek? Nem akartak hinni a szemüknek és a csöpögő farkuknak, vagy nedves pinájuknak, melyek kielégülést is átéltek. Móni nem elégítette ki még magát, elővett egy műfaszt és hevesen tologatta magába, mi körbe álltuk és élvezettel figyeltük. A mellettem lévő lány a farkam masszírozta, mint aki egész este csak dugna és dugna. Móni izgatóan csinálta, majd egyszercsak hangos lihegéssel elélvezett. Felnézett és csodálkozva vette észre, hogy mindenki öt nézte. Szétterült a hatalmas körágyon és intett mindenkinek, hogy feküdjenek mellé. Mellé feküdtünk és a mennyezeti tükörből figyeltük a sok szép meztelen, kielégüléstől fáradt testet. Sokáig pihengettünk így, de a mellettem lévő lány nem hagyta a farkam és csak simogatta tovább. Nekem nagyon jól esett. Majd egyszercsak Móni javaslatára beugráltunk a medencébe és úsztunk egy nagyot. Felfrissülve körbeültük Mónit. - Látjátok a gátlásokat és szemérmet milyen gyorsan levetettétek és eddig is mit hagytatok ki, azzal az álprűdségetekkel. Megbántátok ? - Nem! -felelték egyszerre kórusban. - Most mindenki öltözzön fel és menjetek haza. Holnapután ugyanabban az időben várlak titeket.

Mindenki felöltözött és hazafelé vette az irányt, de gondolatban még az esti orgazmusok, élvezetek élték át még egyszer. Én minden lány nevét és telefonszámát felírtam, megjelölve azokat, akikkel együtt voltam. Így telt el az első szex szeánsz, melyen én is részt vettem. Azt hiszem minden estéjükre elmegyek és aktívan részt veszek majd, mely ekkora élményéket ad nekem és megszűntek ott azonnal a gátlásaim a farkam kicsi és vékony méretei miatt, nem beszélve arról, hogy a sok nő kielégítése, még egy nagy adag önbizalmat és büszkeséget is adott. Aki nem hiszi, járjon utána, próbálja ki és menjen el a szex szeánsz bulijaira, biztosan nem fogja megbánni. A gátlások és szégyenérzetek ott biztosan feloldódnak, megszűnnek és a többiekkel együtt, felszabadultan hodolhat, az eddig rejtett, a testébe folytott szexuális élvezetnek, melyek eddig a gátlásoktól csak az álmaiban és képzeletében jelent csak meg és most felszabadulhat és élhet a testi örömöknek. Meglátja mindenki, aki elmegy, hogy egy ilyen szex szeánsz után, milyen boldog, milyen életvidám és boldog ember lesz.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (90)        Nem tetszik (24)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-03-03 20:26:19
C. Lard
Egyszerűen fsntssztikus volt. A végére én is elsültem. Gratulálok!


Ezt a szex történetet 5748 X olvasták el.