Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Szex az anyóssal,láb szex

Beküldő:Jóapa

Szex az anyóssal,láb szex Jóapa

Nos akkor néhány sorban leírom kapcsolatom kezdetét volt anyósommal. Sajnos, a történet 16 évvel ezelőtt íródott, amikor megházasodtam. Feleségem az esküvő után többet nem volt hajlandó kefélni velem. Nagyon szép nő volt, igazi szexi alkat. Azonban kiderült, hogy a saját neme után vonzódik. Gyakorlatilag a formaság miatt kellett neki férj. Anyósommal tervelték ezt ki. Anyósom is remek nő volt. Formás test, duzzadó mellek, remek segg, szuper combok és mindig tűsarkú papucsban, vagy körömcipőben volt otthon is. Szóval, meredezett tőle a faszom. Többször dugtam bele a farkamat a tűsarkú papucsába. Egyre jobban tetszett és kívántam. Ezt elmondtam feleségemnek is, hogy szívesen szexelnék az anyjával. Ő átadhatta az üzenetet, mert egyik reggel arra ébredtem, hogy nyílik a szobaajtó. Még félálomban voltam, de kinyitottam a szememet. Jól tettem! Ugyanis fantasztikus látvány tárult szemem elé. Anyósom pucéran áll az ágyam mellett, csak lábain díszelgett a tűsarkú papucs, amelyekbe már annyiszor beleélveztem. Körmei vörösre voltak festve, vadítóan.

-Na, milyen ébresztőt csinálok neked Gáborkám? - kérdezte. - Remélem merevedik már a pöcsöd a paplan alatt! Megnézhetem a kis huncutot?
És már le is rántotta rólam a takarót. Természetesen fegyverem már jól megdagadva az égnek állt. A nedveim patakokban folytak faszom oldalán. Anyósom odatérdelt és elkezdte húzogatni a bőrt a farkamon. Verte egyre erősebben. Majd nyálazta és tövig bekapta. Alaposan leszopta és szívta a farkamat. Fantasztikusan játszott nyelvével. Őrülten élveztem! Anyósom végre szopja a farkamat!!

aztán úgy helyezkedett, hogy nyalhassam a pináját és a seggét is. Közben ő cumizott rendesen. Csókoltam, nyaltam a segglukát, majd a húskelyhét is. Mélyen benyaltam neki a pinájába. Csakúgy folyt a nedve, mindet fellafatyoltam. Remek íze vol!

-Gáborkám! Most alaposan basszál meg, érezni akarom magamban az egész nagy pöcsödet! Nyársalj fel, kúrjál keményen! - szólt rám. Kérése természetesen parancs volt számomra. Tövig nyomtam a lucskos pinájába a farkamat. Úgy döngettem, hogy csakúgy himbálóztak a nagy csöcsei. Imádtam anyósom melleit, remekül lehetett rajtuk csöcsörészni. Szívtam a bimbóit is. Majd kihúzta a faszomat a puncijából és lenyalattam vele a saját pinanedveit. Aztán valami kenőccsel bekente a seggét, megköpdöste a faszomat és a seggébe irányította a fegyveremet. Hát ez valami frenetikus volt. Teljesült nagy vágyam, hogy anyósom picsáját kúrhatom! Alaposan megraktam a seggét. Vörös volt a faszom a kemény dugástól. Majd a lábait a vállamra raktam és úgy kellett basznom. Csókoltam a papucsát, nyaltam a sarkait, majd lehúztam és az izzadt, szagos talpait nyaltam. Kellemesen sós íze volt talpának. (Rengetegszer nyaltam anyósom talpát, idővel igazi talpnyalója lettem. Minden este tisztára kellett nyalnom patáit.)

Végül beraktam a szájába a faszomat és néhány rángatózás után az összes gecimet bele fröccsentettem a szopós szájába. Mind lenyelte a ribanc anyósom. Ez a hiteles története első szexelétünknek. Míg élek nem felejtem el ezeket a fantasztikus élményeket. Nem volt nála tabu, még a pisiszexet is imádta. Az első együttlétünk után együtt fürödtünk a kádban és arra lettem figyelmes, hogy sárgul a víz. Belehugyozott a vizünkbe. Később másra is pisilt.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (25)        Nem tetszik (9)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6465 X olvasták el.