Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Szex a tanárommal - iskolai szex

Beküldő:Schoolgirl

Az iskolában bukásra álltam matematikából, ezért a szüleim külön tanárt fogadtak hozzám, hogy legalább egy kettessel átmenjek a vizsgán.

Nem nagyon örültem először a dolognak, de mikor megláttam a tanárt, még a lélegzetem is elakadt. Nagyon jóképű, izmos fickó volt. El is kezdődött az első óra, amire én természetesen nem nagyon tudtam figyelni. De a tanár is elég furcsán tekintett rám. A melleimet nézte és félreérthetetlen pillantásokat vetett rám. Majd egyszer csak megfogta a kezemet, magához húzott, és csókolgatni kezdett. Ajkai érzékien siklottak végig a kézfejemen, majd még jobban magához húzott és megcsókolt a számon.

Ajkainak íze teljesen elbódított. Ezek után felállt a székből, és vetkőztetni kezdett. Először az ingemet vette le. Gyengéden nyalogatni kezdte a melleimet. Fürge nyelve hamar életre keltette és az így megkeményedett bimbókkal játszani kezdett. A szájába vette, szopogatta, harapdálta, majd tovább haladt lefelé. Felhúzta a szoknyámat, és nagyon érzékien nyalni kezdte a puncimat. Forró nyelve izgatóan siklott végig a szeméremajkaimon és csúszott be közé. Ahogy a csiklómhoz ért a testem megremegett és vágyakozva sikoltottam fel. Addig nyalogatott, amíg teljesen be nem nedvesedtem, és testem ész nélkül nem kezdett vonaglani. Ezután az ágyra ült, és én kezdtem lefele vetkőztettem. Mikor már teljesen meztelen volt, simogatni kezdtem péniszét, ami a legelső mozdulatomtól úgy állt, mint a cölöp.

Ezek után nem volt kérdés, hogy nyelvemmel is kényeztessem. Nyalogatni kezdtem, ahogy csak tudtam. Először teljes hosszában, aztán a makkját, majd a számba vettem és erősen szopni kezdtem. Élvezete rám is nagy hatással volt. Alig bírtam már magammal, ezért fölé térdeltem és az álló farkába ültem. Lassan kezdtem el mozogni és mikor az élvezetünk fokozódott, ritmikusan gyorsítottam a mozgásomon. Mindkettőnkből egyre erősebben törtek elő a kéj hangjai. Majd mindkettőnkön apró villanások szaladtak át, később pedig ezek egyé váltak, mint a mi testünk is, és testünk görcsös rángatózása közepette éltük át az orgazmust.
Ez az óra fantasztikusan telt el. Azóta egy héten kétszer járok órára, amiből csak kis idot szakítunk a tanulásra, viszont a jegyeim jobbak lettek, és még a szüleim is meg vannak velem elégedve.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (55)        Nem tetszik (43)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 10170 X olvasták el.