Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Nikolett ismét gruppenben, csoportszex

Beküldő:Enzós Niki

Ivett másnap reggel saját ágyában ébredt fel, mellette Nikolett feküdt. Aki mélyen lélegzett, egy kicsit nézte, elkezdett bederengenie neki hogy mi is történt. De nem tudta tisztázni magában hogy ez vajon megtörtént, vagy sem. Hosszas elmélkedését barátnője puha keze törte meg, aki rá csúszott a combjára.
- Jó reggelt Ivett. -Szemeivel Nikolett arcára tekintet, amin kicsi kacér mosoly jelent meg.
- Jó reggelt. -
Nikolett is felült egymásra tekintetek, - Mi történt pontosan? - Kezdte el faggatni a még kissé kómás Nikolettt.
Nikolett megtörölte szemeit és elkezdte mondta. - Olyan szinten dughatnékod volt, hogy leszoptad Áron faszát, és még mellé egy ragyogót keféltetek. Ami után te elájultál. -
Ivett alig akart hinni a fülének. - És te ezt így tudod? - Még egy olyan kérdés hangzott el amire Nikolett visszakézből válaszolt.
-Hát nehéz lehetett nem hallani, hangosan sikítottál... még engem is túl sikítottál. -
Ivett teljesen zavarba jött, amit látott Nikolett kezeivel megfogta a vállát és közelebb húzta magához.
- Olyan csodás arcod volt , ahogy a kielégülés ki ült az arcodra, egy percre még Rick is megkívánt. -
Kissé kipirult arccal nagyot nyelt, Nikolett felállt megigazította bugyiját, és bement a fürdőszobába. Ivett nem tudott mit mondani, csak bambult mag elé, amikor Nikolett nyitott ajtónál kiszólt.
- De van egy ötletem Ivett. -
Ivett kissé meglepődött a hallottakon,de kíváncsi volt nagyon is.
A víz hangja hallatszott, várt türelemmel míg barátnője nem végez. 10 perc után viszont visszajött talpig törölközőben, haját és testét takarta vele.

Nikolett mosolygott, és leült Ivett mellé. - Van egy ötletem mára. Mind ketten pontosan éjfélig ki kell elégítenünk több mint 10 embert. És nem lehet ismerőst, és akinek nem sikerül az a győztesnek teljesítenie kell 10 kérést, kérdezés engedetlenség nélkül.-
Ivett csodálkozott ezen a javaslaton.
- De miért ilyet? -
- Olyan rég csináltuk, és tudni akarom melyikünk a jobb. -
Ivett kis várakozás után bólintott a dologra.
- Rendben van... - Kezet fogtak, felöltöztek mind ketten. Ivett is elment zuhanyozni, felöltözve készen álltak.
Nikolett Ivettre tekintet. - Úgy kell bizonyítani hogy megvolt, le kell vele fogózkodnod. -
Bólintott erre is, végül ki léptek a háznak ajtaján, le mentek a lépcsőn.
Ivett sóhajtott egy nagyot, majd megállt az egyik ajtónál.
Nikolett nem értette, - Miért álltál meg? -
- Menjél nyugodtan. - Ezt is tette, és ott hagyta. Ivett az ajtóhoz lépett és becsöngetett.
Szíve a torkában érezte, arca kipirult.Az ajtó lassan nyílni kezdett, egy tinédzser fiú nyitott ajtót, aki 17-19 éves lehetett, barna göndör haja volt, teste normális volt, nem volt túl vékony de testes.
- Mit szeretne Ivett kisasszony? - Kérdezett rá kicsit meglepődve, de mégis izgalommal teli hangon. Ivett kicsit előre dőlt melleit megmutatva neki, válaszolt kedves mosollyal.
- Nem mehetnénk be inkább? -
Kérdezett rá kacér mosollyal. A fiú kinyitott az ajtót és be invitálta Ivett-t.
Ahogy cipőébe be toppant az ajtót becsukta a fiú aki nem tudta hova tenni ezt a hirtelen látogatást, félve nagyot nyelt, de szemeit nem tudta levenni a páratlan női testről ami vonzotta a tekintetét.
- És... miben lehetek szolgálatára? -
Ivett neki döntötte az ajtónak kezével végig simított a fiúnak nadrágján, amiben már érezhetően mentek a munkálatok.
- Barátnőm mondta hogy nagyon sokszor, nézel engem, mikor megyek, le hajolok, fenekemen tapad szemed. -
A fiú megszólalni sem tudott, nem akart hinni a fülének, a szemének. - És... mit akar Ivett kis asszony? -
Ivett le vette minden ruháját szépen lassan ,a fiú visszafojtott lélegzettel nézte végig.
- Azt hogy dugjál olyan keméyne, és szenvedéllyel ahogy te akarsz.-
A fiú nem akart hinni a fülének, Ivett le térdelt elé letolta a nadrágját, és bokszerét elkezdte szopni a fiú faszát.
Kezeivel kényeztette a golyóit, A fiú megragadta a fejét elkezdte erősen dugni, Ivett meglepődött. De hagyta had csinálja, közben kezével kényeztette a punciját, így is tocsogott a nedvtől, a fiú hangosan zihált farka megduzzadt mélyre tolta Ivett torkába, aki köhögni kezdett, szemébe könny gyűlt.
Egyre jobban közeledett az orgazmushoz, rá kapcsolva, farka megrándult és tele élvezte a száját.
-AHHHHHHH!!!- Ivett nyelte le szaporán a sósnak érzett spermát, amint végzett,a farok megtisztítással, a fiú remegő lábbal hátra lépett. - Sajnálom. - kezdett mentegetőzni. Ivett mosolygott, mellei közé vette a lankadó nemes szerszámot. - Nem is sejtettem hogy ilyen sokkal rendelkezel, még nagyon kívánom a spermád.És te Róbert. -
Róbert nagyon nyelt, farka megint életre kelt lassan. Ivett csodálkozott. - Pár perce élveztél a számba és megint harcképes.
Róbert rá kérdezett a punciját figyelve, ami tocsogott a parkettán.
- És... az egész testét használhatom. -
Ivett bement a szobája elterült az ágyon, lábait az égnek emelt Róbertet megbabonázta a látvány.

- Gyere csődöröm. - Csalogatta Ivett, Róbert nem gondolkozott tovább, odament elkezdte szívni szájával Ivett csiklóját. Vörösen duzzadtan egyre jobban, hangját nem fogta vissza, hangos nyögései töltötték meg a szobát. Hátra vetve fejét, szemeit lehunyva élvezte egyre jobban , kezeivel melleit markolászta.
Egyre erősebben mélyesztette bele a párnába körmeit Ivett, mikor a Róbert arcára tekintet.
- Remélem eljuttatom magát a csúcsra. - Ivett elengedte jobb kezével a párnát és megsimogatta Róbert arcát.
Aki rögtön a farkát Ivett puncijához irányította és teljesen bele nyomta egy lökéssel.
- TESSÉK!- Ivett szemei fent akadtak a levegő is beléje szorult, Róbert elkezdte vadul dugni, lábai még mindig a levegőben volt.
- Érzem a méhszájadat. - Hegyezte meg izgalommal teli hanggal. Ivett átölelte Róbert nyakát és szenvedélyesen megcsókolta, mind kettőjük csípője vonaglott.
A hangok egyre jobban töltötték meg a szobát, a szexuális feszültséget fűrésszel lehetett volna vágni.
Ivett megfordult hátulról dugta egyre erősebben.
- EZ AZ DUGJ MEG!! EZ AZ!- Tört ki a félénknek tartó lányból Róbert fenekére csapott kétszer közben farka duzzadt egy nagyot, de mind ketten közel voltak az orgazmushoz. Az ajtón kopogtatni kezdtek, de nem törődtek vele, Ivett felsikított, előre dőlve puncijából kicsi vizelet folyt ki, Róbert bele nyomta a méhszájhoz teljesen. - AHHHHHHHHH!!-
Megrándulva az egész teste teleélvezte Ivett tocsogó buja punciját. lankadó férfiasságát kivett belőle, mind ketten kidőltek, Ivett kicsit elszégyenelte magát.
- Sajnálom. - Nyögte ki remegő hangon, Róbert az huzatra nézett, - Rád nem lehet haragudni. - Ivett megcsókolta utána felkelt elindult a ruháiért, mikor az ajtó kinyílt belépett Róbertnek öccse.

Nem hitt a szemének ahogy előtte álló meztelen nő áll, végig nézett rajta. Nagy mellein meg akadt a szeme, utána pedig nedvtől és spermától tocsogó punci.
Ivett szeme felcsillant lábát felemelte hogy jobban betekintsen a puncijába. - Tetszik amit látsz? -
Kérdezett rá izgalommal teli hangon a fiú becsukva az ajtót bólintott.
- Nyugodtan kényeztessed... és én is kényeztetni foglak. -
Róbert kijött nézte öccsét aki már 16 éves volt. - Nyugodtan Hefti Jácintka. -
Hefti Jácint levetkőzött teljesen farka merev volt rendesen, Ivett csodálta, majd nem ugyan olyan nagy volt nemes szerszáma mint bátyának.
- Csodálatos. - Jegyzi meg Ivett, megfogta kezét és bevitte bátyjának szobájába, és elfeküdt rajta.
- Gyere... szeretném megkóstolni a faszodat Hefti Jácint. -
Hefti Jácintka rá feküt fordítva orrát azonnal megcsapta puncinak csodálatos illata, Ivett szájába bevezette a szerszámot, elkezdte szopni, Hefti Jácint kicsit meglepődött, ahogy szerszámát nyelvvel kényeztetik közben egy kéz is golyóit kényezteti.
Elkezdte nyalni a puncit beletúrta fejét, nyelve felfedező utat tett, közben kezeivel átölelte lábait, és fenekét széthúzta. Nyelvével néha oda is tévedett, Ivett teste egye melegebb volt, izgalom megint égett a teste. egyre jobban lendült bele szopásba a fiú két ujját felnyomta a puncijába. Kissé meglepődött, a hirtelen jött nyomástól, puncija szűkülni kezdett, Hefti Jácint csípőjét mozgatni kezdte Ivett csak le ttte fejét hagyta hagy csinálja csak.
Ugyan olyan jól csinálja mint a bátyja. ~ Jegyzi meg magában, de érzi hogy minden nyalásnál, szívásnál amit csiklójával csinál a fiatal fiú egyre nedvesebb lesz.
Egyre jobban mozgatta csípőjét, le tolta teljesen a torkába, hirtelen megremegett a farka a torkában, ömleszteni kezdte a spermát. Ivett meghökkent, félre nyelte a spermát. Gyorsan felállt, a farok ki jött szájából, melleire meg az állára folyt.
- Ez nagyon jó volt. - jegyezte meg kissé megkönnyebbülve, Ivett a kezét a szája elé tette pár köhögés után mosolygott. - Ez nagyon sok volt Hefti Jácint.. -
Hefti Jácint meglepődött, felállt az ágyomn fejét megfogta amdj rá nyomta a farkára a fejét.
- MMMMMM!- Elkezdte megint dugni a száját, de nem tett ellene. Hagyta had csinálja ezével izgatta és ujjazta magát.
Mind a ketten egyre jobban lendültek bele, Hefti Jácint kivette a farkát a szájából, le feküdt az ágyra, Ivett megpuszilta a makkját. feltérdelt a farok fölé, elkezdett bele ereszkedni, érezte ahogy fokozatosan feszítette szét punciját a farok. Végül bele huppant.
Teste remegett hátra vetett fejjel sóhaj tört ki belőle, - AAAAH!- kezeit Hefti Jácint mellkasára tette elkezdett mozogni a farkán.
Egyre hevesebben lovagolt a farkán, előre dőlve megcsókolta Hefti Jácintt szenvedélyesen, Róbert nem bírta tovább odament és felnyomta Ivett puncijába a farkát.
-ARGGGGG!- Ivett teste megremegett a nyomástól, mind a két farok feszítette a szűk kis punciját. Hefti Jácintka felszólalt.
- Ejnye bátyó... -
- Mehet? -
Ivett nem talált a szavakat, elfogadta most ő csak egy játékszer ebben a testvér párosban.
Mind a két fiú elkezdték erősen mozogni, felváltva lökdösték a méhszájat makkjukkal. Ivett folyamatos sikítás közepette megint elélvezett.
-AHHHHH!- Puncija fröcsögve a fiúknak farkára tapadt, Hefti Jácint felszólalt meghökkenve felszólalt.
- Nem bírom túl szoros. - Mind a ketten teleélvezték Ivett ártatlan punciját.
- HHHHAAAAAA!- Remegő farkuk egyszerre sültek el.
Ivett teste remegett az élvezettől, amint kivették a farkukat, puncija fröcskölt még egy két cseppnyi nedvet, folyt kifelé a sperma kicsi tartalma.
30 óra fekvés után Róbert az órára nézet. - Az igen! 2 óra szex volt. - Kissé mind ketten meglepődtek, Ivett kiment lábai remegtek, bevitte telefonját és lefotózta magát a két fiúval.

Felöltözött elköszön tőlük és tovább állt, puncija még mindig bizsergett. ~ Ez... teljesen izgalomban tart! Fa... faszt akarok!~

Kiért a háztömb elé, meg igazította bugyiját, elindult park felé. Ahol tudta sok fiú van, de közben arca még mindig kipirult volt, ahogy ment a ki kövezett úton egyszer csak egy férfi ment neki.
A férfi kicsit pcakos volt, de látszott rajta hogy azért alaposan megnézte Ivett testét.
Kicsit kaján mosoly mutat feléje, halk na fülébe súgta.
- Szeretné megkóstolni a testem nedvét? -Kérdezett rá suttogva miközben egyik ujját felnyomta a puncijába, kicsi nedv ragadt ujjaira és a férfi szájába rakta. A férfi farka azonnal állt rendesen, a farmeron keresztül is lehetett látni. Nem kerülte el a lány figyelmét sem, A férfi megragadta karját Ivettnek és bevitte a házak közötti sikátorba.
Rögtön be is nyúlt Ivett puncijába, nyomta két ujját. - HAAAAAA!- Sikított fel hirtelen ,de a férfi befogta a lánynak szájét, elővette a farkát.
Halkan rá kérdezett izgalommal teli hangon. - Szereted a faszt? -A kérdést feltéve elvette Ivett szája elől a kezét.
- Igen... Felemelte mind két lábát Ivettnek majd egy mozdulattal tövig nyomta belé vaskos farkát.
Kezeit a fenekére tapasztva elkezdte dugni erősen, Ivett szeme fent akadt ahogy a vaskos farok tódult belé.
- ARHHHHH!- Csak lovagolt a teste teljesen elgyengült, nem tett semmit.

20 percre rá teleélvezte Ivett punciját. - AAAARHHHHHH!- Ivett teste megint a kéjtől és az orgazmustól remegni kezdett. A férfi kivette belőle a farkát.Zihálva felszólalt. - Remélem élvezted. -
Ivett felállt szemei előtt a farkak lebegek , telefonjával ön magát meg a férfit is lefotózta.

Ivett rendbe szedte magát alaposan, és leindult kifelé, de a puncijából szüntelen kéj nedv és sperma folyt ki.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (28)        Nem tetszik (13)



Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:






Ezt a szex történetet 5464 X olvasták el.