Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Megerőszakoltak, lepisáltak, megaláztak, de jól esett

Beküldő:Enzós Niki

Pénteki napon mentem hazafeké a boldból, mikor egyszer csak 10 olyan idős fiúk áltak elém.
-Szia Niki. Lenne veled egy kis dolgunk.- Nem tudtam mit tenni elmenekülni nem tudtam, ketten lefogtak és bevittek sikátorba nem tudtam kiabálni mert befogták a számat. Nagyon féltem.
-Na most megmutatjuk mi is az élet.- Ketten elkeztek vetkőztetni, elsőnek a polómat tépték le rólam aztán a melltartót, az egyik nagyon nézte. -Nézzétek ennek a nőnek mekkora tőgyei vannak.- Erre elkezdte nyomkodni nyalni meg harapdálni nagyon fájt, majd aztán levették a nadrágomat sz egyik bedugta az ujját a segglukamba aztán a másik kezével kettő ujját dugta be a puncimba, majd egy kicsit ki meg be huzigálta mind a kettőt. Majd mikor végzett letépte a bugyimat.
-Na akkor kezdjük!- Kettő lefogta a kezemet és a másik kettő szét nyitotta a lábamat kettő levették a nadrágjukat és megláttam a farkukat nagyon nagyon voltak, az egyik a hátam mögé állt a másik meg elöl. Mind a kettő egyszerre dugták be nagyon fájt, csak nyüszíteni tudtam de azt is halkan.-Gyerünk dugjátok meg mutassátok meg neki milyen a kemény sex!!- Nagyon erőssen dugtak, mikor már éreztem hogy elélvezek amelyik a puncimat dugta kihúzza félig majd egy nagyon erős lökéssel beleélvezett. A másik a seggembe ürített nagyon sokat, aztán elengettek.-Na figyelj nem fogjuk megölni a fiadat ha most azt teszed amit mi mondunk.- Nem tudtam másttenni beleegyeztem.
Aztán négykézlábra állítottk és az egy oda állt mögém és odailleztette a farkát.-Szoritsad össze a seglyukadat.- Megtettem és nagyon erőssen nagyon fájdalmasan belerakta a farkát nagyon fájt de nem kiabálhattam. Aztán a másik a farkát a számba rakta és elkezdte baszni a számat nem kimélve, a másik a seggembe még jó erőssen még 5öt lökött és telepumpált,röktön rá a számbaélvezzet lenyeltem.
-Na most kérjed hogy pisiljünk a seggedbe.- -Neeem- Szakadozva mondtam ezt ki. -De igen mongyad.- -Pisiljetek a seggembe.- És ezt hangosan. Röktön aki az elöbb a számba élvezett oda rakta a seggemhez a farkát és belepisilt és még után na mindannyian. -És most mindannyiunkat le kell szopnod.- Mindegyik megbaszta számat. Mindegyiket lekellet nyelnem majd mindegyik a hátamra fektetett és mindegyik szétbaszta a pinámat, már nagyon fájt és még a végén már kész voltam. - Na most verjed ki nekünk.- Mindegyiket elkezdtem sorba kiverni és mindegyik a hajamba élvezet, volt aki az orromba lőtte.-Befejeztük?- Kérdeztem meg nyugodtan. Erre nagyon nagyot mosolygott. - Nem, most pedig, mindannyian bele pilisünk egy üvegbe és neked megkel innod.- Aztán hoztak egy kis üveget és mindegyik belepisilt és én nagyon nagy erőfeszítéssel megittam.És a maradékot amit már nem bírtam, lefektettek szét nyitották a lábam hoztak egy csövet és beleöntötték a pinámba, majd még mindegyik megbaszott és beleélveztek.Majd amikor már nem bírtam elájultam. Majd arra eszméltem fel hogy két csöves dug meg szendvicsben, és mind a kettő belém élveztek a seggembe és a pinámba. -Mit tettek velem?- Erre válaszolt az egyik. -Mi csak azt tettük amit gyerekek fizettek.Majd mondták hogyha megdugjuk önt szendvicsben akkor kapunk egy 5000forintot.- Teljesen megijedtem és el akartam menni de nem mehettem mert kaptam egy levelet. -Elnézést ezt oda adom. Nem szabad elmondanod senkinek és nyugi nem fogjuk megverni egyenlőre gyere holnap erre a címre.És ne mutasd meg senkinek.
Zokogva mentem haza lezuhanyoztam és nem mentem sehova az nap már.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (96)        Nem tetszik (46)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-08-04 18:46:20
kozmaaa
keress meg facen pls es beszeljunk mert felizgattal nagyon en mindent kinylatam es ki ittam volna beloled !! imadom a nagy melleket is Zoli kozma abudabil


Ezt a szex történetet 20913 X olvasták el.