Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Travi csoportszex a balatonnál

Beküldő:travibaszó

A noiro korábbi bejegyzése nyomán, férfibőrbe bújtam és barátom segítségével eljátszottam a gondolattal, hogy milyen is lehet egy fiúnak, aki titokban gerjed a shemales csajokra, ere veri a faszát, amikor csak tudja. Bújja az ide kapcsolódó képi anyagokat, szemezget belőlük mikor, melyikre élvezzen és egyszer véletlenül az élet, úgy hozza, hogy bele is botlik, de nem egybe, hanem mindjárt háromba. De jó nektek fiúk, biztos kurvajó érzés lehet ere rejszolni, vagy egy shemales csajt jól megkúrni, leszopni és leszopatni. Nyugi, nem vagyok irigy.Balatoni kaland 1.

Egy verőfényes tavaszi szombat délelőtt történt, hogy egy barátomat indultam meglátogatni, aki a Balaton mellett Köveskálon lakik. Látogatásomat meglepetésnek szántam, nem voltam időhöz kötve. Bepakoltam a kocsimba, a lejátszóba bedobtam a kedvenc cédémet és útnak indultam. A jó időben ráérősen mentem, sütkéreztem a kocsiban vezetés közben, örültem a ragyogó napsütésnek.
Veszprémet elhagyva három stoppos csajt láttam meg az út szélén. Színesen, könnyen voltak öltözve, napbarnított testük a nyár jó érzésével töltött el. Régi szokásom, hogy felveszem a stopposokat, mivel diákkoromban én is sokat stoppoltam és mindig nagyon örültem, ha felvettek. Ahogy közelítettem feléjük, intettem nekik, hogy megállok, jöjjenek. Félrekanyarodtam, majd megálltam. Pár másodperc múlva ők is odaértek. Leengedtem az ablakot és behajolt hármuk közül a barna hajú, egy sugárzótekintetű, kedves arcú lány.
-Szia, köszöntött. A hangja erotikusan csengő volt. No, csak gondoltam nevetve, lehet, hogy társaságom lesz? Majd rögtön elhessegettem a gondolatot, hogy ilyen szerencsém úgysem lehet.

-Elvinnél minket a Balcsira? Füredre megyünk.

-Persze, én is arra tartok, gyertek, szálljatok be. Szólt a barátnőinek, hogy okés a helyzet és beszálltak. Ő mellém ült, a másik két lány hátra. Figyeltem őket beszállás közben. Mindhárman szoknyában és divatos felsőben voltak. Csinosak és jókedvűek voltak, a barna, aki mellém ült helyes, jó alakú, a másik kettő inkább csöcsös, főleg a vörös. Bemutatkoztunk egymásnak. A barnát Andinak, a szőkét Juditnak, a vöröset pedig Mirának hívták.Az elkövetkező percekben a hangszórókból zümmögő zenét hallgattuk és társalogtunk, hogy honnét hová tartanak, az időjárásról, mindenféle dolgokról. Majd ismét csöndben lettünk.

Pár perc múlva Andi törte meg a csöndet. Ekkor már megfigyeltem, hogy mindig engem néz, amikor pedig a visszapillantó tükörbe néztem, Mira és Judit szemeztek velem. Lehet, hogy csak képzelődök? De, Andi meggyőzött arról, hogy jól figyeltem meg a helyzetet.
-Tetszel nekem, súgta erotikusan.
-Micsoda? Kérdeztem vissza bambán.
-Igen, jól hallottad, tetszel nekem, és legfőképpen őneki, mutatott a szoknyája felé. Odapillantottam és láttam, a kis sárga virágos szoknyácskája alól kihegyesedett valami. Jobban megnéztem és meghökkentem a látványtól. A szoknyája alól egy formás kuki ágaskodott ki. Kisarasznyi, de keményen felfelé meredező és jó formájú. Úgy feszült, hogy a makkjáról már kissé hátracsúszott a fitymája és a lyukból épp egy nagy csillogó kéjcsepp, bukott ki. A jó szagú, áttetsző folyadék szétterült, a makk hegyén. A síkos váladéktól még hátrébb csúszott róla a bőr és teljesen kilátszott szép, formás, közepes méretű, rózsaszínű makkja. Ahogy ezt megláttam, a női faszillat elérte az orromat. A látvány és a szag együttes hatásától erős izgalom hasított belém. Anyám, ez egy shemale! Szinte éreztem, mondtam magamban. Rögtön a neten látottak ugrottak be, amikor shemales oldalakon nézelődök. Ez a csajos faszság kurvára felizgat. Gyakran verem a faszom ilyen oldalakra. Élvezem látni, hogy egy csinos csajnak kukija van és rejszol. Jót élvez, és amikor kiveri a faszát, bőven fröcsköl belőle a geci.Zavartan szólaltam meg.

-Mi, mi , az ott neked dadogtam, csak nem egy ?

-De az. Nekem ilyen van, nem puncim. Nem bánom, mert jól működik. Szeretem, és gyakran használom is. Mindezt mosolyogva, kedvesen, olyan csábítóan és olyan izgatóan mondta, hogy azt hittem ott rögtön elélvezek.

-Azt látom! De hogy merted felfedni magad?

-Hááát sokat segített, hogy a visszapillantó tükrödön egy shemales lány képe lóg. A mellein látszik, hogy igazi, jó csajszi, de aki ismeri, tudja, hogy ő egy pluszos lány. Szóval kukija van, mint nekem. Meg nagyon bejössz nekem és szerintem a barátnőimnek, is igaz csajok?
-Igen, igen, jött kórusban a válasz.
-És ti lányok, ti is ? De ekkor már láttam a tükörben, hogy bólogatnak mindketten és kuncognak.-És esetleg láthatnám a ti ékszereiteket is? Kérdeztem kiszáradó torokkal.
-Neked szívesen megmutatjuk, de ha jobban szemügyre akarod venni őket, el kell jönnöd hozzánk Füredre. Lassítottam és hátranéztem. A cicik már szabadon voltak. Mindkettőjüknek szép nagy melle volt. Főleg Mirának, neki már inkább csöcsei voltak, olyan dúsak, erőshúsúak. Láttam, ahogy a csajok átnyúlnak egymás szoknyája alá, és a simogatják egymást. Erre Judit felhúzta a szoknyáját. A bugyija már rég félrecsúszott és egy méretes, nagy fasz tárult elém. Az izgalomtól eresen meredezett, lehetett vagy húsz-huszonkét centis és húzogatta rajta a bőrt. Mirának is előbukott a rövidebb, de brutálisan vastag, duzzadt, erős fasza. Elkezdte lassan hátrahúzni a makkjáról a bőrt. Ahogy szabadult ki, egyre inkább szorulva feszült és a végétől hirtelen visszacsúszott és megkönnyebbülve előbukott hatalmas makkja. Megint az orromba csapott az erős, és nagyon izgató fasz szag.

-Na mit szólsz, tetszenek a barátnőim? Kérdezte mellettem Andi és csábosan rám nézett.

Az én farkam is keményen állt már. Frankón csábító volt az a tudat, hogy ez a három csaj shemales és begerjedt rám.

-Uuuhhh , fújtam egy nagyot, -szóhoz se jutok.

-Akkor , ez azt jelenti, hogy eljössz?

Eközben lassan megérkeztünk Füredre. Andi visszahúzta makkjára a bőrt és próbálta elrakni a még mindig kemény formás kis kukiját.

-Ne kéresd magad, látjuk rajtad, hogy akarod, mondták hátul a lányok.
-Oké, oké, én is bírlak titeket, nyögtem ki hebegve. - Nyomás, menjünk.

Mutatták az utat, hogy hol laknak. Kisvártatva oda is értünk. Beparkoltam, majd kiszálltunk a kocsiból. Gondoltam, egy kicsit később érek a barátomhoz, ez még belefér.
-Gyere, mondta Judit, ez a bejárat, itt lakik Andi, mutatott az egyik lakóépületre. Lezártam az autót, majd sietve utánuk indultam. Beszálltunk a liftbe. Becsukódott az ajtó és Miri megnyomta a legfelső emeletre tartó gombot. A hozzám legközelebb álló Judit szájon csókolt. Hozzám dörgölődzött és éreztem hatalmas farka keménységét. Miközben Judittal smároltam mindhármukat megcsöcsöztem a liftben. Hamar felértünk, kiszálltunk és a harmadik lakásba, benyomultunk. A háló felé tartottunk, vajon hány srácot sikerült már így levenniük a lábáról, suhant át az agyamon.

Belépve a hálóba, leültem az ágyra. Ők örömmel kezdték ledobálni magukról a ruháikat.

Néztem őket, ahogy vetkőztek. Mind más volt és mind szép, gyönyörködtem bennük, három lány kukival, teljesen begerjedtem. Andi farka hegyesedett és lüktetve egyre feljebb emelkedett, ismét lecsúszott róla a bőr, szabaddá vált a makkja és újra éreztem finom szagát. A másik két lánynak is szép lassan elkezdett felállni, de be kell látni, hogy Juditéba kétszer, Miriébe legalább háromszor annyi vér kellet, hogy belenyomuljon, akkora bréjük volt.

-Kérlek, vetkőzz te is! Úgy szeretném már látni a tiédet is, biztos szép, olyan izgatott vagyok, mondta Andi és leste a farkamat. Csillogott a szeme és türelmetlenül viccelődött, hogy mi lesz már. Megilletődöttségemben még csak induló állapotban voltam. Hozzám lépett, megsimogatott és kezembe adta farkát. Ahogy megfogtam és éreztem jó kemény, melegség öntötte el a lábam közét és én is elkezdtem beindulni. Egyik kezemmel Judit faszát húzogattam, a másikkal meg Miriét markolásztam. Andi leguggolt hozzám és finoman beszopta a még csak félig kemény faszomat, közben a cicijét fogdostam. Éreztem, hogy zsiborgok, hamarosan bekeményedtem és átadtam magam az élvezetnek. Megfogtam a fejét és magamra húztam.

-Van egy ötletem, mondta mosolyogva Judit. -Mit szólnátok hozzá, hogyha összemérnénk a farkainkat, és akié a legnagyobb, az fogja kezdeni a kúrást és Mirire kacsintott. Judit imádott seggbe kúrni és ő akart kezdeni. Gondolta, hogy valószínűleg az övé lesz a legnagyobb, és nem pipálom le őt.

Az autóban látottak alapján gyorsan kiszámítottam, hogy harmadik leszek, és nekem jut Andi. Nem bántam, de azért titkon reméltem, hogy a rázós dolgokat megúszom. Meg kell vallani, kellemes csalódás volt, amikor Andi csinos kis hegyes kukiját bekaptam, most már teljesen ellazulva. Szívesen eljátszottam fiú létemre vele, annál is inkább, mert mérete ellenére ez tetszett a legjobban. Ritkán látott, igazán formás példány volt.

-Rendben mondták szinte mindhárman egyszerre. Andi és Miri mosolyogva néztek Juditra, aki már izgatottan várta, hogy kezdődjön a játék. Kisvártatva mind a négyen a hatalmas ágyon ültünk körben, és a farkainkat méricskéltük. A hálóban kegyetlenül izgató fasz szag terjengett a négy fasztól. Andi jól felverte a faszát, bízva benne, hogy megelőzhet és nem ő lesz az utolsó. Látszott rajta, hogy szeret rejszolni, ügyesen épp a határig verte, hirtelen leállt, és szisszent egyet. Éppen csak egy vékony éleset priccelt ki, de az egészen az arcáig fellőtt. Úúúhhh nyögtem megint, de nagy örömömre nem jött ki több belőle. Mira aki mellette markolászta irtózatos dákóját, gyorsan Andi arcához hajolt és lenyalta a kis spermacsíkot. Andi cerkája tehát már full kemény volt. Mértünk. Egymásmellé bújva és összeraktuk amink van. Kevéssel ugyan, de azért én nyertem, Andi kedvesen mosolygott

Mira és Judit hatalmas fasszal rendelkeztek, itt nem volt esélyem. Judit egyértelműen győzött, neki volt a legnagyobb dákója. Egyenes, hosszú és nagyon nagy. Tövében erősebb, de azért végig méretes. Felfelé kunkorodó, hegyes makkú, a makk közepéig visszahúzódó bőrrel. Mira csak hosszúságban lett második, a vastagságot illetően fölényesen mindenki előtt nyert. Ilyen dög faszt még életemben nem láttam, iszonyú vastag volt neki. Hatalmas gesztenye méretű makkal. Nem igazán a hossza, inkább az átmérője volt brutális. Húsos, eres, a benne lévő vértől úgy feszült, hogy szinte szét akart durranni. De amije Andinak volt, az engem is meglepett. Inkább kuki volt, de kemény, felfelé ágaskodó, enyhén felfelé ívelő. Ellentmondást nem tűrően, feszesen állt igazán tetszett. Jó szagú, tökéletes alakú kukijának, arányai, makkjának szép formája és ívei teljesen lenyűgözött. Rózsaszínű makkjának duzzadtsága és a visszahúzódó fitymájának bőre és kapcsolódása a gáthoz szabályos és izgató volt. Mondhatom, Andi jó kis shemale csaj volt. Középtermetű, helyes, barnaszemű, vidám és kedves volt, mindig viccelt. Finom, meleg bőre, vékony dereka és kerek segge izgatott. Igazi, saját cicijei formásak és felfelé csúcsosodóak voltak, nagy mellbimbókkal. Jó alakú, olyan lány, akit azt hiszem, mindenki szívesen elfogadna állandó barátnőnek is.A megalázott kurva szerepét a gyönyörű három shemale közül Juditra osztottuk.

-Oké térdelj le elénk te kis kurva, nyögte Mira. Elkapta Juditot és a hajánál fogva lerántotta a földre. Szopjál te ribanc. Szinte egyszerre tódult a szájába a másik két csaj fasza. Játékból tiltakozott még egy keveset, de aztán Mira és Andi felváltva baszni kezdték a száját. Igen, ez a legjobb kifejezés rá. Töcskölték, pofozgatták és Mira az orránál fogva, maga felé húzva szopatta. Vaskos, köpcös fasza alig fért be Judit szájába. Andi kedvesen szólt hozzám, hogy nyugodtan szopassam én is és finoman odahúzott.

-Simogasd a mellünket, mondta Mira. Dús csöcse sehogy sem fért el a kezemben akkora izgató, női húsanyag volt. Arcommal belebújtam melleibe és éreztem buja illatát. Judit a lábam közé telepedett és elkezdett engem szopni. Nagyon ügyesen csinálta, majd elspricceltem. Aztán csatlakozott hozzá a másik két csaj is. Három kurvajó sheméles csaj szopott. Mindhárman egymás mellé ereszkedtek négykézlábra, és seggüket az ég felé pucsítva felváltva szopták a faszomat.
-Nyald ki a picsánkat, most azonnal, kapta a parancsot a ribancnak kinevezett Judit. Rávette magát Miri finom, enyhén szőrikés, és Andi kopasz, szoros segglyukára. Szinte extázisba esve, megvadulva nyalta ki őket. Közben a kezem sebesen járva verte a farkukat. Nagyon élvezték a csajok Judit seggnyalását és egymással smároltak.
-Kúrjatok már meg könyörgött Judit. Mira, a háta mögé lökte Andit és elkezdett szopni engem. Kezd már, mondta Judit és Andi kemény, hegyes kis farka behatolt a segglyukába. Tetszett a látvány, dugta-dugta, húzta bele magát teljesen Judit kerek seggébe. Biztos nagyon élvezte, mert úgy felizgult, a kis geci, hogy ki kellett vennie, nehogy megint elélvezzen. Áááúúú mondta, amikor kihúzta, és ahogy sziszegett, láttam, hogy két vékonyat megint kispriccelt, élesen megcsípve a combomat, de most sem élvezett el. Kukija most talán még formásabb lett, mint előtte volt, már nem is biztos, hogy nyernék ellene gondoltam.

Mira következett iszonyatos vastag faszát beverte Judit picsájába, de a ribanc bírta és szerette. Mi elkezdtük szopni egymást Andival. Aztán a farkamat Judit előtt vertem és szopattam őt, élvezte az új faszt és azt, hogy hátulról kúrta őt Mira.

Ekkor éreztem, hogy Andi kemény kis fasza lassan kezd belém hatolni. Először furcsa volt a szűz seggemnek, de hamar elfogadtam tőle, hogy gerjed rám és jó neki. Elkezdte lassan kefélni a seggem, majd egyre hevesebben, bevallom izgató volt. Élveztem a három faszos csajt, nagyon felizgattak, nem ellenkeztem, mindent megtettem nekik, amit kértek. Lassan mindhárman kicserélődtek a farkam és a szám között. Izgató volt az a tudat, hogy csaj létükre faszuk van és kefélnek engem, csaj létükre nagyobb a farkuk, mint nekem, és csaj létükre a segges faszukat kell leszopnom. Hagytam, hogy Andi alaposan megkeféljen mindenféle pózban. Judit keményebb falat volt, hatalmas dákója igencsak igénybe vett. Végül Mira brutális bránere már, iszonyatos vastag volt nekem. Be-be rakta, egyszer-kétszer tövig is benyomta, mert legalább nem volt túl hosszú, de érezte ő is, hogy nem ez a jó kúrás, így Judittal folytatta. A kis ribanc is megszenvedett az elején, de aztán az élvezet és a tudat, hogy egy ilyen brutális bré kúrja seggbe, egyre jobban ellazította a picsáját, kitágult és lassan befogadta az erős női hímtagot. Kértem őket, hogy én is kefélhessek velük. Andit kúrtam seggbe először, nagyon örült neki, majd a vörös Mirit. Amikor belehatoltam Miribe, előrehajolva a lába közé nyúltam, akkora duzzadt makkja volt, hogy szinte kitöltötte a kezem, jó érzés volt fogni, szorítani a feszülő, finom meleg bőrtét. Éreztem, hogy kemény és zsong benne a vér, megmarkoltam és rejszoltam neki. Alig tudtam körbefogni azt az iszonyatos vastag dög, faszát. Amelyiket keféltem, annak vertem közben a farkát. A számat, persze soha nem hagyták szabadon. Tiszta nyál és lucsok voltam a sok szopástól.Juditnak olyan kerek segge volt, hogy éreztem, mindjárt eldurranok, így jó pár öröminger után meg kellett állnom. Ekkor Mira kiadta az utolsó parancsot, most már élvezzünk! Andi rám kacsintott, mögém került és megint belém furakodott hegyes faszával, lihegve a seggemben élvezett, éreztem összehúzódásait és az utánuk következő meleg ondókilövelléseit. Síkos gecije kicsit kispriccelt a kukija és a lyukam között pont rá Mirára, aki alattunk fekve engem szopott. Ettől Mira is begerjedt és elérkezettnek érezte az időt, hogy maga alá gyűrje Juditot és beleélvezzen a ribanc seggébe, azt hittem, hogy szétreped a picsája, ahogy pumpálta belé a vastag eres fasza a gecit. Amikor kivette, a köpcös, merev faszát tovább fröcskölt, most már Andi arcára, bőven köpte magából a gecit, mert tele volt rendesen. Csak bámultam irigykedve, hogy a vastag izmos bré, nagy lyuka ellenére, még hatszor-hétszer kispriccelt, miközben Judit seggéből az élvezés első négy-öt rángásának bőséges adagja folyt ki.Én Andi arcára fröcsköltem. Amikor odaálltam Andi elé láttam, hogy a farka elélvezése ellenére alig lankadt, annyira fel volt izgulva, hogy majdnem teljesen merev maradt. Meglepődtem, hogy milyen sok spermát lövelltem ki, talán a különleges shemales lányok, Andi izgalmas lénye és a hosszú kéj miatt volt ennyi gecim. Ahogy nekitoccsant Andi arcának, jó része átcsapódott Mira szájára és ott szétterült a sűrű váladék. Ekkor Judit még ráköpött kettőt, Mirire, egyet az orrára, egyet pedig pont a szeme közé, aztán erőteljesen rejszolta a faszán a bőrt. Egyszer csak hátrahúzva tartotta, megfeszült a makkja és ő is elkezdett rágecizni. Az első spricc messze Mira feje fölött átrepülve Andi cicijére csapódott, a kivágódó ondó ereje erősen toccsant rajta. Ettől Andi újra begerjedt, fasza ismét megmerevedett. A felágaskodó kukija teljesen kemény lett és szagos. Lenyúlt és újra rejszolta. A Juditból kiömlő többi anyag, vastag sugárban Mira száját és arcát spriccelte tele, az utolsó erőteljes rángások ondótermése pedig a csöcseire lövelltek.

Az Andiról, Mira arcára átcsapódott gecim, ott keveredett Judit köpéseivel és geci váladékával, aztán lassan, sűrűn lefolyt a mellére és teljesen belucskozta mind a két hatalmas cicit. Erre Andi már úgy begerjedt, hogy nyüszített. Mira elé állt és még egyszer ő is ráverte. Kis faszának minden porcikája megfeszült, érezni lehetett, hogy megint úgy tele van, mintha még nem is élvezett volna el.

Vékony egyenes sugarakat fröcskölt ki ismét. Kukija ütemesen rándult és lövellt, ezt megismételte négyszer, sok anyag jött ki a kiscsajból, ez már kissé áttetsző volt, lehetett látni, hogy nem olyan sűrű a gecije, mint az első élvezésekor. Mira arcára fröcskölődött mind és keveredve a már rajta lévő jelentős mennyiséggel, ez is lecsorgott a dudáira, ahol az egészet szétkenve, masszírozta csöcseit és szopta az előtte ágaskodó faszokat.

Ez után a rendkívüli kefélés után, hosszú ideig csak feküdtünk az ágyon és pihegtünk. Olyan volt minden, mintha már régóta ismernénk egymást, nem csak pár órája. A barátomhoz aznap már csak estére érkeztem meg, mert a nap többi részét is velük töltöttem, együtt lógtunk a parton. Mondanom sem kell, ezek után beszerveztem a barátomat is a lányokhoz, és azóta már többször is szerveztünk ilyen shemales gruppen partyt.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (27)        Nem tetszik (5)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-10-26 19:41:56
zoli
szivesen lennék veletek,főleg ha bugyis fiuval is sex.


Ezt a szex történetet 8274 X olvasták el.