Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


A vigasz - erotikus történet

Beküldő:kolett

- Szóval... szerinte te unalmas vagy, kishitű és ostoba?
Rám vigyorgott. Bólintottam.
- Most komolyan, te egy ilyen fickó után sírsz?
Vállat vontam. Nem utána sírtam, a közösen épített életünk után, a céljaink után, mindaz után, amit elveszítettem, nagyon gyorsan és fájdalmasan. Előző nap délután kimondták a válást.

- Nem érted te ezt - motyogtam. Belefuttatta öt ujját a hajamba, felemelte a tincseket és figyelte, ahogy a napfény átragyog rajtuk.
- Tényleg nem értem. Csak egy hülye lehet, aki téged elhagy.
- A szex nem minden - fordultam hasra.
- Na, azért nem mindegy, milyen szexről beszélünk - közelebb hajolt, belecsókolt a nyakamba, aztán finoman tovább haladt a vállam felé. - Azt hiszem kamaszkoromban élveztem ennyire utoljára a dolgot.
- Régen nem voltál nővel?
Egy darabig hallgatott. Sok minden volt, amiről ritkán beszélt, a magánélete is ezek közé tartozott. De most nem a megszokott baráti társaságban voltunk, hanem kettesben, az ágyában, alattunk a gyűrött lepedővel.
- Naa, azért nem olyan régen. Mondjuk, már nem adok annyira a mennyiségre, a minőség jobban érdekel. Hiába, öregszem.
- Jaja, fel is tűnt, milyen öreges a tempód.
- Ezt most vond vissza! - húzta el a szavakat.
- Különben?
- Különben kénytelen leszek bizonyítani, hogy fiatalos hév fűt.
- Ma már elégszer bizonyítottál.
- Tényleg?

Finoman rám gördült, keményedő férfiasságát a fenekem két félgömbje közé helyezte. Felsóhajtottam, előrébb húzódtam, hogy a megfelelő bejáratnál kopogtathasson, aztán gyengéden hátrébb nyomultam. Feltérdelt, a hasam alá karolt, és térdre emelt, miközben belém csusszant, tenyereivel szorosan fogta a csípőmet, minden egyes lökésnél erőteljesen magára húzott. Könyökeimre támaszkodtam, hogy még mélyebben érezhessem. Ujjai egyszerre értek a csiklómra az enyémmel. Halkan felnevetett, aztán a tenyerem alá bújtatta az övét. Megfogtam, és vezettem. Már tudta, mi jó nekem, ujjai sebesen siklottak a kis csuklyán, újra és újra kibuktatva majd elrejtve a gyöngyömet. Reszkettem és ziháltam, de mindig csak megkerülte, sosem érintette igazán. Csalódottságomban felkiáltottam.
- Sssh...! - megfordított, egyik lábamat a vállára, másikat a derekára helyezte. - Ne légy türelmetlen! - ujjai visszatértek, miközben másik keze a mellemre siklott. Összerándult a hüvelyem, ahogy finom hangoló mozdulatokkal izgatta a bimbómat. - Óh... kérlek...! - suttogtam. Éreztem, ahogy hangomra még feszesebbé válik bennem a pénisze. Rászorítottam, most már szándékosan.
- Mit kérsz?
- Kérlek... ne hagyd abba, még..., ó, istenem!

Első orgazmusom elmúltával ujjai finomabb simogatásra váltottak. Értett hozzá, hogyan izgasson ismét fel. Mindkét lábamat összefogva oldalra hajlította őket, fenekemet, mellemet simogatta. Kiszolgáltatottnak éreztem magam ebben a pózban, jobban kedvemre való volt, ha én lovagolhattam meg őt. Finoman eltoltam magamról, hogy pózt válthassak.
- Pihenj egy kicsit.
Lekényszerítettem az ágyra, és fölébe kerültem. Végigsimogattam a melleimmel a testét és a nemi szervét. Párnát gyűrt a feje alá, hogy gyönyörködhessen a látványban. Végigrajzoltam vele egy csíkot a melleimtől a nyakamon keresztül a számig. Hallhatóan nyelt egyet. Nem vettem a számba, csak végigsimítottam rajta az ajkaimmal. Csalódott sóhaj volt a válasz.
- Ne légy türelmetlen. - kuncogtam. Nyelvemmel gyorsan, laposan végignyaltam. Legszívesebben megettem volna, annyira imádtam.
- Alakul. - szuszogta.
- Nem pimaszkodik odafenn - néztem fel rá, miközben lassan a számba engedtem. Összekapcsolódott a tekintetünk, kimeredt szemmel nézte, ahogyan kényeztetem. Játszottam vele, ízlelgettem, mint egy finom falatot, nyelvem mindenhol felkutatta, ajkaimmal és nyelvemmel is simogatva, elnyelve. Végül nem bírta tovább, lehunyta a szemeit, és zihálni kezdett.
- Nagyon jó vagy, bébi... mindjárt elmegyek!
Belemarkolt a hajamba, hogy gyorsabb tempóra kényszerítsen. Lelöktem a kezét, már mondtam neki korábban, hogy nem szeretem az ilyet. Kivettem a számból és gyorsan végignyaltam az ujjaimat. A hüvelykemet a fék vonalára helyeztem, a többit egyre gyorsuló ütemben végighullámoztattam rajta, átbuktatva a makkon, simogatva a peremét, másik kezemmel tenyerembe rejtve a golyóit, nyelvemmel finom nyelvcsapásokat közbeiktatva, lecsúsztatva a gátjáig. Kiabálva élvezett el.
Sokáig csak pihegni tudott, végül cigarettáért tapogatva kinyúlt az éjjeliszekrényre. Végignézett magán, a hasán folydogáló kis patakocskákon.
- Ezt sosem úszom meg - morogta morcosan, de azért vigyorgott.
- Zavar? - csodálkozástól nagyra nyíló szemekkel néztem rá, aztán nyelvemmel gyorsan letakarítottam.
- Hmmm... na jó... bár ezek után nem értem, miért nem élvezhetek a szádba?
- Mert az olyan pornós - fintorogtam.
Meghökkent.
- Szopás közben a szemembe nézni az nem pornós?
- De, de azt szeretem.
- Nah, ezer szerencse.
Felemelte majd leejtette az üres cigisdobozt.
- Leszokóban vagyok, de most nagyon kellett volna - megmozgatta a vállizmait - Hallod, rendesen meghajtottál.
- Én? Ki bizonygatta itt, hogy öregségére is fiatalos hév fűti?
- Hé, bébi, lehet, hogy pár évvel idősebb vagyok nálad, de azért nem vagyok öreg. És most aludjunk.
- Nem vinnél inkább haza? Otthon szeretek aludni.
Színpadias gesztussal vállat vont.
- Sajnálom, de túlhajszoltál, így nem ülhetek volánhoz.
- Valld be, hogy velem akarsz aludni.
- Én? - vigyorgott. - Soha. Nem olyan fából faragtak engem. És most végre csönd, aludj.
Én is vállat vontam, elmentem tusolni és bebújtam mellé a takaró alá.

Arra ébredtem, hogy nyelve fürgén siklik a combomon. Elégedett mosollyal széjjelebb tártam a combjaimat, hogy jobban hozzáférhessen a kincseimhez.
- Finom vagy.
- Ühmmmm - dünnyögtem. - Muszáj beszélned?
- Úgy érted talán, hogy a nyelvemet másra használjam? Na szép, mi vagyok én, szexrabszolga? - háborgott, majd visszatért áldásos tevékenykedéséhez. Nyelvével szétválasztotta a nagyajkakat, végigsimított a belső felükön, finoman körözött a csikló felett, majd lesiklott, mélyen be a kisajkak közé, megérintve a hüvelybemenetet, aztán ismét föl, és le, picit beljebb nyomulva. Két kezével széthúzta a nagyajkakat, egy ujját becsúsztatta, finom kis dobolással izgatva a g-pontomat, miközben nyelve sebesen siklott a csiklómon, ajkait időnként rácuppanva megszívta. Vergődtem a kezei között, testem ívben megfeszült. Éreztem, hogy a kéjnedv patakokban csordogál ki belőlem. Kihúzta belőlem az ujját és csak a csiklómat gyötörte. Az élvezettől összeránduló hüvelyemből sugárban csurrant ki a kéjnedv.
- Huú-ha.
- Sajnálom. Szétáztattam a lepedődet. Ez... előfordul velem néha...
- Néha? - csillogó szemekkel nézett rám. - Akkor mázlim van, hogy láthattam?
- Ha te mázlinak hívod a hatalmas nedves foltot... akkor igen. Szerintem inkább csak kényelmetlenség. Mindenesetre ha folytatni akarod, akkor húzódjunk át a te térfeledre, vagy neked kell alul lenned.
- Viccelsz? Mindjárt belefetrengek, mint a kutya. Eddig még csak videón láttam ilyet, de azt hittem kamu - föléhajolt, megszagolta, aztán meg is nyalta a nedves lepedőt. - Ez tényleg nem pisi.
- Na, még jó. - nevettem el magam. - Akkor most kapok reggelit?
- Még nem. Előbb engedelmeddel megmártózom a forró nedves puncidban. Iiigen, így. Ha nem haragszol, most elkapkodnám a dolgot, te már úgyis túl vagy egyen.
- Sőt, kérem - imádtam, ahogy elszakad nála a cérna. Felemelte a lábaimat a nyakába és iszonyatos sebességgel kezdett el tolni. Már majdnem nekem is jó lett, mikor belémrobbant. Végigreszketett a testén az élvezet, aztán lassan, mélyen újra és újra telepumpált, közben hangos nyögések szakadtak ki belőle.
- Ó, atyám, ez... ó... totál felpörgettél a spriccelő punciddal... úhh...ó...
Rám hanyatlott. Vártam egy picit, aztán legördítettem magamról.
- Ezt most elhibáztuk? - kérdezte. Értetlenkedésemet látva az ölem felé intett a fejével - A védekezést.

Gyorsan utánaszámoltam. Pár nap múlva meg kellett jönnie, a peteérésemnek már híre-hamvának sem szabadott lennie.
- Nem, azt hiszem nem nagyon. Különben sem hiszem, hogy a tegnapi pazarlás után ilyen gyorsan újratermelődnél.
- Te tudod, én az elméleti részéhez nem értek. Mindenesetre, ha mégis... szóval, tudod. Ha valami van, na hát ez hülyén hangzik, de vállalom a felelősséget.
Ez kedves volt tőle. Éppen csak egymásba gabalyodtunk, két napja még mindent hamarabb elhittünk volna, mint azt, hogy itt fekszünk egymás mellett kielégülten.
- Nem hiszem, hogy gond lenne. Max azzal, hogy nem érek sose haza. Ha jól emlékszem, tegnap azzal jöttél ki utánam a vacsiról, hogy hazaviszel.
- Haza is hoztalak - bólogatott.
- Naccerű. Reggeli?
- Tusoljunk le, aztán elkészítjük együtt. Mit szólsz az ötletemhez?
- Díjazom, hogy nem száműztél rögtön a konyhába.
- Pedig ott a helyed. Hm, felteszlek a mosogatóra és...
Nevettem, kisiettem a fürdőszobába. Amíg megeresztettem a csapot arra gondoltam, mennyivel jobb most itt, mintha otthon itatnám az egereket. Nem bántam meg, hogy eljöttem. Akkor sem, ha semmi közünk nem volt egymáshoz és esetleg nem is lesz, soha többé. Vállat vontam. Azért úgy sejtettem tettem akkora hatást rá, hogy újra látni akarjon.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (45)        Nem tetszik (21)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 3931 X olvasták el.