Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Családi viszonyok, harmadik rész

Beküldő:jóapa wmn

A kórház jó 10 perces út volt, amit persze nem lehet kukán végigülni, főleg ha az ember az anyósával és apósával ül egy autóban. Az após azonnal elkezdett beszélni hozzám, az üzleti ügyeket akarta megtárgyalni, vagy csak éppen képbe akart hozni. Hogy jobban tudjunk beszélgetni középre ültem, és előre hajoltam, így nem kellett hátrafordulnia, csak néha belekukkantott a tükörbe felvéve velem a szemkontaktust.
Persze nem igazán tudtam figyelni, hiszen minden máson járt az eszem, legfőképpen a mellettem ülő gyönyörű nő mufftakaró nélküli állapotán. Ahogy ültem, éreztem hogy combja hozzáér az enyémhez. Beszélgető helyzetemből adódóan kissé előbbre ültem az ülésen, és előre is dőltem, így a két első ülés közötti helyet teljesen kitakartam, és nem is voltam bekötve. Kissé hátrasandítottam, és láttam anyukát, amint szinte vigyázban ül a jobbomon bekötve, és a két lábát szorosan összezárva. Rámosolyogtam, de nem viszonozta. Miközben tovább beszélgettem az apóssal, a jobb kezemet hátranyújtottam, és megsimogattam a szabadon lévő térdeit, kissé elhúzta a lábait. Apuka éppen egy hosszabb monológba kezdett, amihez én egyetértően bólogattam, közben egyre bátrabban nyúltam hátra, és a kezeim már a combokra kerültek, éreztem amint még jobban összezárja őket.
Úgy éreztem, már nem állhatok meg, ez a tiltott helyzet annyira felizgatott, hogy már teljes merevedésem volt, így visszatettem kezeimet a csupasz térdére, majd elindultam felfelé, centiről centire araszoltam, kezem alatt éreztem a libabőrössé váló lábak remegését, amikor a kezem már a combok között volt, megfogta a csuklómat, és megpróbálta kihúzni a szoknyája alól, de szerencsémre ebben a pillanatban apósom megszólította:
- Igaz édesem ?
- Hát persze drágám.- válaszolta, magam már nem tudtam miről van szó, mert csak a matatásra koncentráltam, de jól jött, mert szorítása engedett, és egy gyors mozdulattal a combok közé fúrtam a kezem.
Apuka tovább beszélt, most már az anyósomnak, így kihasználva lankadó figyelmét szétfeszítettem a combokat, és azonnal a markomban éreztem a pináját.
Mintha semmi sem változott volna, nedves volt és forró. Ismét hátrafordultam és belenéztem a szemébe, ahol azonnal felfedeztem egy izgalommal telei, de mégis valamilyen eszméletlen izgató szégyenérzetet. Tudja, hogy tudom a titkát, tudja, hogy tudom az izgalmát, ez volt a szemében, és már nem nyughattam, kezemet még hátrébb toltam, középső és mutató ujjamat azonnal bedugtam a vaginájába, amit egy sóhajtással vett tudomásul, hüvelyk ujjamat pedig ráeresztettem merev csiklójára és elkezdtem a körkörös mozgást az ujjaimmal.
A szorult helyzet miatt igazából a puncijában is csak körbe-körbe mozgattam az ujjaimat, egy igazi komoly izgatásra nem volt alkalmas a szituáció. Néhány mozdulat után a combjai kissé szétnyíltak, így könnyebb volt a mozgásom és hallottam, hogy szaporábban veszi a levegőt.
Sajnos nagyon gyorsan haladtunk, így vagy egy perc múlva befordultunk a kórház parkolójába, ekkor éreztem hogy megérinti a vállamat, hátrafordultam, a szemei lángoltak az izgalomtól, de arckifejezése szinte könyörgött, hogy hagyjam abba. Kihúztam a kezemet, és láttam hálás bólintását, majd döbbenetét, amikor ujjaimat arcomhoz emeltem, előbb megszagoltam, majd egyenként lenyaltam azokat.

Apuka leparkolt, majd kiszálltunk az autóból, és elindultunk a kórház felé. Kissé hátrébb maradtam, apósomék egymás mellett mentek, azonnal észrevettem anyuka szorult helyzetét, kissé furcsán ment, először arra gondoltam, hogy zavarja a bugyitlanság, de aztán észrevettem egy halvány foltot a szoknyája hátulján. Nagyon büszke voltam magamra.

Anyagi helyzetünkből, adódóan saját szobában volt a feleségem, amint beértünk az ajtón felderült az arca, és boldogan üdvözölte a szüleit, én megkerültem az ágyát, és a másik oldalról közelítettem hozzá. Szülei megpuszilták, majd hozzám fordult, mosolygott és csókra nyújtotta a száját azonnal hozzáhajoltam, jobb kezével átkulcsolta a nyakamat, és egy hosszú nyelves csókkal üdvözölt, aminek a vége felé bal keze a mellkasomról lecsúszott, megállt az ágyékomnál, és megszorította a még félig merev farkamat. Csókom egy pillanatra megállt, ezt észrevette, megpuszilta az arcomat, és mielőtt elválltunk volna, a fülembe súgott:
- Sokat beszélgettem a pszichológussal, lesznek változások, de látom te még mindig felizgulsz rám.
Mosolygott kedvesen, majd elengedte a nyakamat.
Mindenki mosolygott, kiderült, hogy a következő héten kiengedik, és azonnal elmegy a barátnőjéhez egy hétre, aztán csak csacsogott, és nagyon boldognak tűnt.
Láttam, hogy anyuka kényelmetlenül érzi magát, le sem ült az ágyára, pedig feleségem invitálta, persze én tudtam miért.
- Elmegyek a toilettre.- szólalt meg aztán.
- Az enyém nem jó anya, de itt van a mozgássérült kulcsa, a folyosó végén van azt csak én használom.- felelt a lánya.
- Kísérj el édes!- szólt az urának.
- Majd And elkísér, addig legalább négyszemközt beszélhetek a lányommal.
- Persze majd én.- kaptam az alkalmon, pedig láttam anyukán, hogy húzza a száját.
Kiléptünk az ajtón, majd elindultunk a WC felé, rám sem nézett, hozzám sem szólt. Kinyitottam az ajtót, majd beengedtem, és becsuktam az ajtót, és illedelmesen kint vártam.
De rögtön nyílt az ajtó és kidugta a fejét:
- Nem tudom kinyitni az ajtót, segíts!
Bementem, az ajtó valóban nagyon szorult, gyorsan kinyitottam:
- Itt maradjak, hogy ki tudjon jönni?- kérdeztem, és ő csak bólintott.
Visszaléptem a bejárati ajtóhoz, és ráfordítottam a zárat.
Visszaléptem a másik ajtóhoz, és láttam, hogy most pedig nem csukódott be rendesen, majd 5 centit nyitva maradt, éppen azt láttam, amint felemeli a szoknyáját, a muff csodálatosan vörösen vérbő, és szaftos volt miközben leült, és a szirmok szétnyíltak, hallottam amint az erős sugár elindul, farkam majd szétrobbant az izgalomtól.
Kirántottam az ajtót, beléptem a tágas helyiségbe, bőven volt hely, a csésze mellett kapaszkodó, úgy ahogy azt egy mozgássérült illemhelyen kell. Anyuka kicsit előrehajolva csorgatta tovább az arany patakot, benéztem a két lába között, és a pisilése annyira felizgatott, hogy már gomboltam is ki a sliccemet, még csorgott a nedű, amikor a szájába adtam a farkam. Nem ellenkezett, azonnal eltátotta az ajkait, és én őrült tempóban bevertem szinte azonnal a torkáig. Most nem fogta meg a farkamat, hanem átölelte a farpofáimat, és azokat markolta, miközben húzott a szájába, minden egyes alkalommal talán még mélyebbre, mint előzőleg. Éreztem, hogy közel a robbanás, de ezt most nem így akartam, mikor már egyik ujját a fenekembe dugdosta szinte kitéptem magam, és kérdő tekintetét elkerülve vállánál fogva felemeltem, és megfordítottam, azonnal tudta mi a feladata. A csésze fölött áthajolva megtámaszkodott a falon lévő kapaszkodóban, lábait szétrakta, engem valami őrület arra kényszerített, hogy azonnal bevágjam a lőcsöm, de észrevettem a puncin egy csepp pisit, így mögé térdeltem, majd az eddigiektől eltérően szépen finoman megnyaltam a nagyajkakat, azonnal kétféle sós ízt éreztem, még nyaltam kettőt hármat, észrevettem hogy térdei rogyadoznak, búcsúként olyan mélyet nyalintottam a szaftos virágban, hogy még az orrnyergem is nedves lett.
Aztán felálltam, szorosan mögé léptem, és egy gyors mozdulattal bevágtam a farkam a nedves muffba. Ezt egy sikkantással vette tudomásul, és örült tempóban löködött vissza, gyorsan felvettem a ritmusát, és próbáltam nyújtani a véget, néhány lökés után anyuka újra sikított, térdei berogytak, alig bírtam elkapni, teste remeget, és őrült sebességgel vette a levegőt:
- Most a számba élvezz, légyszi már ne koszolj semmit össze!- szólt lihegve, és remegő lábakkal elémtérdelt.
Minden teketória nélkül bevette a farkamat, közben lenyalva róla a saját nedveit, újból megfogta a farpofáimat, és húzott a szájába, a középső ujját pedig eltüntette a fenekembe, persze így már én sem bírhattam tovább, mindent a szájába lőttem, amit ő le is nyelt.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (74)        Nem tetszik (14)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-05-11 01:37:12
zoltan
szuper anyos

2016-05-11 02:09:22
Kicsileány
Ha sexy az anyós akkor simán

2017-08-29 12:18:56
ludovit
elnyugozo


Ezt a szex történetet 15704 X olvasták el.