Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


A defekt - lepisiltek, megbasztak ketten

Beküldő:Enzós Niki

DefektMásfél éve élek a fővárosban, a főiskola elvégzése után ajánlatot kaptam egy multicégtől. Lakást biztosítottak, plusz nem is rossz fizetést. Általában havonta egyszer, és a nagyobb ünnepeken meglátogatom vidéken maradt szüleimet és barátaimat.
Történt egyszer, hogy a kicsi, de legalább saját autómmal hazafelé tartottam. Már esteledett, félhomály volt. Nem siettem, általában inkább óvatos vagyok, rémisztő dolgok történhetnek az úton. Éppen ez járt a fejemben, amikor tompa pukkanást hallottam és az autó elkezdett ide - oda cikázni. Rettentően megijedtem, csak rángattam a kormányt, próbáltam az úton tartani az autót. Szerencsém volt, hogy üres volt az autóút, így mindkét sávot felhasználhattam elszabadult autóm megfékezésére. Néhány másodperc múlva nehezen, de sikerült megállnom. Kiszálltam az autóból és rögtön észrevettem, hogy a bal első kerekem durrdefektet kapott. Érdekes látványt nyújthattam, miniszoknyában, félig sötétben az út szélén, fejemet fogva álltam tanácstalanul.
Vagyis tudtam, hogy kerékcsere következik, de egy nőnek... Már kinyitottam a csomagtartót és elkeseredetten kezdtem volna kipakolni a pótkereket és a szükséges szerszámokat, amikor megállt mellettem egy kétszer nagyobb autó és két fiatal férfi mosolyogva és készségesen kérdezte, hogy tudnak - e valamiben segíteni. Mondhatom nagyon megörültem az ajánlatnak, bár kicsit tartottam a helyzettől, hogy két idegen férfi a kihalt autóúton felajánlja a segítségét egy fiatal egyedülálló nőnek. De mivel tudtam, hogy egyedül nem boldogulok, nem volt más választásom elfogadtam az ajánlatot.
Kiszálltak és nem telt bele húsz perc, a pótkerék a defektes helyén volt. Micsoda tempó! És micsoda férfiak voltak! Úgy kezdték a kerékcserét, hogy mindketten levették felső ruházatukat, nehogy koszos legyen. Nem tudtam a szememet levenni róluk. Az egyik magasabb volt, izmos, félhosszú haja hátul lófarokban összefogva, a másik alacsonyabb, rövid szőkés haját zselé tartotta formában.
Ahogy emelgették a kerekeket és a szerszámokat, végig az izmaik mozgását figyeltem, és arra gondoltam, hogy mennyire jó lenne ezt a két gyönyörű férfitestet simogatni, csókolgatni és kényeztetni. Mire elkészültek a tervem is készen állt...
A kerékcsere befejeztével felajánlottam a két idegennek, hogy meghívom őket egy vacsorára a közeli panzióban, cserébe a gyors és készséges segítségért. Természetesen gondolkodás nélkül elfogadták az ajánlatomat. Kicsi, hangulatos panzióba mentünk, két település között az országút mentén áll, finom a konyha és nem utolsósorban a szobákat rövidebb időre is ki lehet venni. Megvacsoráztunk, és közben beszélgettünk. Kiderült, hogy egy nagyon kedves barátjuk másnapi lakodalmára siettek, mikor észrevették, hogy turkálok a csomagtartóban. Rögtön tudták, hogy problémám akadt az autóval.
A vacsora és a beszélgetés egésze alatt érezhető volt hármunk között a szexuális feszültség, mindhármunknak hasonló pajzán gondolatok járhattak az eszében, mert ők sem tudták szemüket levenni rólam. Hol a lábaimat, hogy pedig mély dekoltázsomból kibuggyanó dombjaimat kukkolták.
Desszertnek hárman rendeltünk egy somlóit, egy egész adag senkibe nem fért volna. De nem is volt baj, mert így egymást etetve, egymás ujjáról nyalogattuk a tejszínhabot. Először mulatságos volt, később viszont láttam a fiúkon is, hogy elkalandozott a gondolatuk... Ekkor ajánlottam föl kajánul mosolyogva, hogy talán vegyünk ki egy szobát, és pihenjük ki a kerékcsere és a vacsora fáradalmait. Meglepetésemre szó nélkül fölállt a magasbbik, odament a pulthoz, és mint utóbb kiderült rendezte a vacsoraszámlát, és egyúttal elhozta az egyik szoba kulcsát is. Nevetgélve mentünk föl az emeletre, ahol egy hangulatos, zuhanyfülkés szobát kaptunk. Szerencsére az ágy hatalmas volt, mintha erre készült volna a panzió tulajdonosa a berendezéssel.
Odalépett hozzám a magasbbik, Csaba, és gyakorlott mozdulatokkal lehámozta rólam a ruháimat. Nem volt nehéz dolga, egy szoknya, egy bugyi és egy kicsi felső volt rajtam. Ott álltam előttük anyaszült meztelenül, amikor az alacsonyabbik, Jácint, lefektetett az ágyra, óvatosan széttárta a combjaimat és bedugta a fejét közéjük. Forró nyelvével felderítette szeméremdombom minden apró területét, a belső combommal kezdte, ahol elidőzött pár percet, ezzel is késleltetve a végkifejletet, végignyalta két megduzzadt nagyajkamat, simogatta nyelvével, majd ügyesen széttárta azokat, bejutva forró barlangom bejáratához. Ekkor Csaba mellém feküdt, és körkörös mozdulatokat tett nyelvével a mellbimbóm körül, majd szájába vette, és vadul szopni kezdte megkeményedett rózsaszín mellbimbómat. Jácint, eközben folytatta munkálkodását, nyelve hegyét be - bedugta hüvelyembe, mindig egyre mélyebben, majd beszívta szájába csiklómat, ami addigra borsószem nagyságúra duzzadt és gyors mozdulatokkal nyalogatni kezdte. Olyan technikásan csinálta, hogy alig bírtam visszafogni magam. Ziháltam, többször úgy éreztem, hogy elélvezek, de olyankor lelassított, hogy még tovább tartson élvezetem. Akkor élveztem el először, amikor mindezek közepette középső ujját lassan betolta nedves csillogó hüvelyembe. Nem bírtam tovább magammal, rángatóztam az ágyon, míg szerelemnedvem minden cseppjét Jácintnak adtam.
Levegő után kapkodva feküdtem mozdulatlanul az ágyon, de nem hagyták, hogy pihenjek. Jácint a hátára feküdt, megfogta saját farkát mutatva nekem, hogy itt van! Én betérdeltem a két lába közé, hogy meredező faszát a lehető legjobb pozícióban tudjam számba venni, Csaba pedig mögém térdelt és kemény, vastag szerszámát tövig nyomta széttárt rózsaszín puncimba. Nyelvemmel Jácint makkját nyalogattam, számba toltam a szerszámot, szívogattam, úgy faltam, mint a legfinomabb fagyit. Csaba lassú, kimért mozdulatokkal mozgott ki és be, nem akart nagyon gyorsan elmenni. Jácintnak inkább vékony hosszú, Csabanak rövidebb, de vastagabb farka volt. Mindkettőt imádtam!
Aztán cseréltünk. Csaba feküdt hanyatt, én pedig azonnal puncinedvemtől csillogó farkára buktam. Keveredett az ő íze az enyémmel, és mivel rövidebb farka volt, mint Jácintnak, hímtagját szinte a torkomig tudtam tolni.
Lassan kellett mindezt csinálnom, mert érezhetően Csaba sem bírta volna sokáig, ha nagyon heves vagyok. És mi hosszan akartuk egymást kényeztetni. Az ő farkát is nyalogattam, szívogattam, szopogattam, mint egy édes nyalókát, miközben Jácint hátulról kefélte forró punimat. Szabadon maradt kezemmel saját csiklóm izgatásába fogtam, ami pár perc múlva meghozta eredményét, hatalmasat elélveztem, puncimmal pedig annyira rászorítottam Jácint farkára, hogy majdnem elsült.
Aztán olyat tettek velem, amire nem számítottam. Jácint kihúzta faszát a puncimból, Csaba pedig magára húzott, betolta szerszámát Jácint által frissen és melegen otthagyott barlangomba. Lassan kezdett mozogni, míg én éreztem, hogy Jácint a fenekemnél jár ujjával, megnyálazva azt lassan a popsimba tolta ujja hegyét. Nagyon meglepődtem, de nem akartam tiltakozni, sejtettem, hogy mi következik, és régi álmaim között szerepelt. Jácint nagyon óvatosan tágította egyre szélesebbre popsimat az ujjával, nem kapkodott, nekem is gyönyört akart okozni, nem fájdalmat. Mikor már az egész ujját beengedte a fenekem annyira kitágultam, feltérdelt, és először csak a farka végét lassan és nagyon óvatosan elkezdte betolni a szűk lukba. Szendvicsbe fogtak! De fantasztikus érzés volt, lassan, ütemesen mozgott egyszerre a két fiú, én csak ott voltam közöttük...
Ütemes és egyre gyorsuló mozgásuk jelezte, hogy mindketten közelednek a csúcshoz. Mikor már kellő közelségben voltak az orgazmushoz, mindketten kihúzták belőlem dákójukat, én a hátamra feküdtem, ők pedig mellém térdeltek kétoldalról. Innen saját kezükbe vették az irányítást, de nem kellet sok idő egyiknek sem, szinte egyszerre lövellték nedvüket a testemre. A melleim és a hasam csillogott a két fiú spermájától, ők pedig eldőltek. Addig eszembe sem jutott, de a szüleim otthon vártak, és biztos aggódtak, hogy mi történhetett. Kipattantam az ágyból, és küldtem egy gyors SMS - t szüleimnek, hogy ne aggódjanak, késni fogok.
A fiúk kitalálták, hogy zuhanyozzunk le együtt hármasban, és mivel nekem is tetszett az ötlet, bevonultunk a zuhanyfülkébe. Ekkor váratlan dolgot kértek tőlem. Megkérdezték, hogy megengedem - e, hogy rám pisiljenek. Elég bizarr kérés volt, de azt gondoltam, ha már idáig eljutottam, hogy két vadidegen sráccal elmegyek egy panzióba, akkor ezt miért hagyjam ki? Letérdeltem, ők pedig közrefogtak kétoldalról. Rám irányították farkukat, és elkezdték rám ereszteni forró aranysárga nedvüket. Borzalmasan izgalmas volt, ahogy a melleim között egészen a puncimig csurgott a pisijük, annyira tetszett, hogy én is eleresztettem magam, és elkezdett belőlem lassan csordogálni a pisi. Mikor észrevették, szinte rám kiabáltak, hogy azt nekik tartogassam! Még szerencse, hogy meg tudtam állítani a folyamatot. Mire ők végeztek, éreztem, hogy nem sokáig tudom tartani magam. Felálltam terpeszben, a két fiú pedig beült a lábaim közé. Egyik sem akart kimaradni a jóból. Mikor felkészültek, elengedtem magam, és arany folyamom lassan csurgott végig rajtuk. Nem akartak lemaradni egy cseppről sem, sugaramat irányítva hol egyikre hogy másikra vizeltem. Nagyon élvezték a dolgot, mert mindkettőnek ismét felállt a farka. Nem volt túl nagy a zuhany, de egymás mellett ülve pont elfértek egymás mellett, nekem több nem is kellett, beleültem először az egyikbe, addig a másik faszát simogattam, a kezemmel óvatosan húzogattam a bőrt. Majd cseréltem, és átültem a másikra.
Szerettek volna belém élvezni, de Csaba a puncimba, Jácint pedig a popsimba. Először Csabaon volt a sor. Amikor éreztem, hogy közeledik, felgyorsítottam mozgásomat, mígnem éreztem, ahogy elönti hüvelyemet a forrósága. Aztán Jácint következett. Vele óvatosabban kellett bánnom, hiszen ő a popsimba tolta be dákóját. Megint nagyon óvatos volt, nem is mozdult, rám bízta, hogy milyen tempóban húzódok rá. Lassan betoltam szűk fenekembe, és elkezdtem föl - le mozogni. Azt hiszem már az izgatólag hatott rá, hogy látta barátját elélvezni, mert kb. fele annyi idő alatt jutott a csúcsra, mint Csaba. Nagyot sóhajtott, és mozdulatlan maradt, én pedig éreztem, ahogy fenekemet is elönti a forró nedv.
Letusoltunk mindhárman, természetesen egymást fürdettük meg, felöltöztünk és lementünk. Addigra már késő este volt, és nem is vettük észre, mennyire elszaladt az idő. A parkolóban még telefonszámot cseréltünk, bár én nem bíztam benne, hogy bármikor is megkeresnek, majd mindenki beült az autójába és ment tovább a dolgára.
Addigra már éjfél is rég elmúlt, mire izgalmas élménnyel gazdagodva, fáradtan megérkeztem szüleimhez. A hétvége elteltével visszatértem a fővárosba a munkámhoz, de a következő napokban rengeteget gondoltam a két fiúra. Kb. két hét telt el találkozásunk után, mikor megszólalt a telefon, ők voltak. De ez egy másik történet lesz...Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (30)        Nem tetszik (27)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-04-04 13:58:19
Csillagfeny
Ez en is szertnem ki probalni de szerintem nem lene mersze

2016-04-04 16:17:42
joapa
Nikolett nek van ez baszik mindenkivel es mindennwl


Ezt a szex történetet 12241 X olvasták el.