Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


A feleségem keféljük a haverral

Beküldő:Don Jacinto

Teltek-múltak az évek, és újra lett egy kapcsolatom, ami elég *8220 komolynak indult, majd végül két év lett belőle. Egy igazi kis ribanc volt az ágyban. Valójában vele teljesedett ki a szexualitásom. Rengeteg mindent kipróbáltunk, és nagyon tetszett, hogy bevállalós.

Imádta, ha lekurvázom az ágyban, szinte egy perc alatt elélvezett ha olyanokat mondtam neki például, hogy: élvezed a farkam te büdös kurva? Te vagy a ribancom, és szétkúrom a pinád, te ribanc hihetetlen volt. Volt benne egy kis leszbi beütés is, amit sajnos amíg velem volt csak annyiban bontakozott ki, hogy egyszer lesmárolt egy másik lányt az egyik szórakozóhelyen, ahol buliztunk .de ugye nem egészen ez az én perverzióm..

Már kb. egy éve együtt voltunk, amikor felhívott egy haverom hogy meglátogatna. Örültem, mert nagyon régen nem láttam, és természetesen rögtön eszembe jutott, mi lenne, ha az én kis ribancomat ketten úgy megbasznánk, hogy felállni se tudjon, és tocsogjon a gecinktől..

Mondtam Nikinek (nevezzük így) hogy jön Csabi (pl.) és nálam alszik, nincs-e kedve neki is átjönni. Addigra már tudta hogy én erre izgulok, őt pedig ez annyira nem vonzotta (aha, persze..) de azért átjött. Késő délután érkezett meg Csabi, elmentünk kicsit sétálni, dumáltunk hülyéskedtünk. Este csináltam vacsorát, addig ők kettesben maradtak. Mikor bementem a szobámba, poénosan megkérdeztem, hogy *8220 ugye nem hagytatok ki semmiből?.. Persze nem történt semmi, de Niki nem hazudtolta meg magát, és azt mondta (miközben megtörölte a szája szélét) .. hááát.. Na ettől rögtön felállt a farkam!! Ki ribi .:):)

Vacsora, megnéztünk egy dvd-t, majd kitárgyaltuk a csajokat, a régi szép időket, mikor együtt jártunk *8220 vadászni , stb. Közben késő éjszaka lett, de álmosak nem voltunk. Viszont nekem végig merevedésem volt, mivel hárman feküdtünk az ágyamban, haverom, és én boxer-póló, drága barátnőm pedig egy topban, és egy tangában. Na ekkor robbant majdnem szét a farkam . Niki bepucsítva előrehajolt a távirányítóért, hogy csatornát váltson, majd miután észrevette hogy mit csinált ezt mondta: uhh bocsi, elfelejtettem hogy nincs rajtam szinte semmi.. aha .elfelejtette! Láthatóan nagyon élvezte, hogy ketten bámultuk csorgó nyállal a fenekét, punciját hátulról miközben csak a tanga csíkja takarta. Legszívesebben félrehúztam volna, és ott rögtön úgy megdugtam volna, hogy huuuhh

Na mindegy. Kb. 2 óra elteltével miután már többször próbálkoztam nála, egy kis simogatással, bugyiba nyúlással, stb. Niki azt javasolta masszírozzuk meg, mert fáj a háta.. ( jó indok ). Ennek én nagyon megörültem, gondolván, hátha akkor most végre megtörténik .

Elkezdtük masszírozni a hátát, ketten, szépen lassan, kicsit cirógatva. Csabi az egyik, én a másik oldalát. Niki nagy élvezte, ezt apró kis nyögésekkel jelezte felénk. Ezen felbátorodva kicsit lejjebb is merészkedtünk gyengéden nyomkodva, bár inkább csak simogatva a fenekét. Legnagyobb meglepetésemre, és nem utolsósorban örömömre Niki ezt nagyon is élvezte . Na innen már nincs visszaút, gondoltam magamban, és egy gyors mozdulattal lehúztam a tangát a fenekéről, ÉS nem ellenkezett. Na ennyi most már BIZTOS!! A farkam már szinte szétszakította a rajtam lévő boxert, és láttam hogy Csabinek is szűk lett az övé. Ja, és közben a top is lekerült róla, így ott feküdt kettőnk között MEZTELENÜL, mi álló farokkal masszíroztuk a csupasz testét, erősen koncentrálva a fenekére.

Akkor lendültem akcióban. Masszírozás közben a kezem egyre többet tévedt a fenekéhez, benyúltam a puncijához, azt is masszíroztam. Kicsit széthúztam a fenekét, és így belátás nyílt mindkettőnknek gyönyörű barlangjához . Látszott rajta hogy nagyon-nagyon élvezi ezt a négykezest, mivel hááát olyan nedves volt, mint még soha!!! Na ugye, mondtam én!

Közben már én is levettem a boxert, és Csabiről is lekerült. Ott voltunk az ágyamon, két kanos faszi, és egy beindult csaj. Akkor most mi jön?Már a farkunkkal is hozzáértünk néha, amibe ő teljesen beleremegett, nagyon élvezte, ahogy a fenekéhez ér két merev farok, akik csak az ő punciját akarják!!! Odahajoltam hozzá, mire ő azt súgta a fülembe, hogy: Dugjatok meg! . Végem volt, de lehet hogy már a fülemig ért a vágy, mert NEM HALLOTTAM MIT MONDOTT!!! Visszakérdeztem, mire ő azt mondta: semmi, semmi . Mikor rájöttem mit tettem már nem lehetett jobb belátásra bírni .azt hittem kinyírom magam!!

Megköszönte a masszázst, majd megfordult, és betakarta a testét egy lepedővel. Ekkor már saját szemével is látta, hogy ott fekszünk mellette kőkemény farokkal, de már nem merte újra kimondani azokat a bűvös szavakat! Legnagyobb sajnálatomra . Na jó, kimentem az erkélyre cigizni, hogy lenyugodjak nem sikerült.

Mikor visszamentem, az én kis édes barátnőm, imitálva a szexet, széttett lábakkal feküdt, még mindig meztelenül lába között a lepedővel, és ott ügyködött rajta Csabi mintha baszná .Na ez szemétség volt. Próbálkoztam még, de nem volt eredménye. De nekem már akkor is szex kellett, egy féktelen dugás! Mondtam Nikinek, hogy legalább keféljünk egyet mert mindjárt agyvérzést kapok. Azt mondta csak úgy, ha átmegyünk a szomszéd szobába. OK! Átmentünk, és rögtön neki estem. Az előjáték elmaradt. Nem volt rá szükség. Olyan lucskos, és forró volt a puncija hogy a máskor kicsit még szűk punci szinte elnyelte a farkam. Azt akarta dugjam hátulról Alig tudtam megállni, hogy ne élvezzek bele rögtön. Miközben dugtam, megkérdeztem, mit csinálna, ha most Csabi bejönne Előrehajolt, és csukott szemmel imitálta, mintha faszt szopna. Nagyon élvezte. Olyan hangokat hallatott, amiket még soha. Odahajoltam fölé, és megkérdeztem, hogy szóljak-e neki, mivel csak egy vékony fal választja el attól, hogy valóban is fasz legyen a szájában Egy kicsit leállt, majd azt mondta, hogy ezt nem tudja MEGTENNI VELEM, mivel szeret, és azt hiszi hogy ez után azt hinném nem szeret. A kis butus. Hisz ez a legnagyobb fantáziám!!!! Elég sokáig győzködtem még, miközben már a puncijában lüktetett a szívem. Végül azt mondta inkább dugjam tovább. Ja, és azt is kérte, hogy kurvázzam közben.. Na, nem kellett több 1, azaz egy percnél, és telespricceltem a punciját, miközben ő még mindig imitálta csukott szemmel, hogy egy FASZT szop!!! Végem. Akkor először fordult elő velem, hogy ne vettem észre, hogy ő elélvezett, vagy sem Igen. 3x ..3X!! Bassza meg, akkor miért nem, áhh mindegy . Ezután még négyszer dugtunk, mire visszamentünk a szobámba aludni. Én még akkor is be voltam indulva, és ő is, mivel mikor lefeküdtünk Csabi mellé, én benyúltam Niki lába közé, és még mindig tűz forró volt, és nedves .De akkor már végleg nemet mondott, én pedig az agyvérzés határán inkább úgy döntöttem, inkább alszom ..merev, kőkemény fasszal aludtam el .

De az arcát nem felejtem el, milyen volt miközben hátulról dugtam, és a kis drága úgy tett mintha szopna, csukott szemmel, kéjes arccal, szinte várta hogy valaki ráélvezzen

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (17)        Nem tetszik (6)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 9493 X olvasták el.