Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Beálltunk a hugommal 4 (netes karrier)

Beküldő:Spigi

A mult héten felemlítettem a hugomnak mi volna ha csinálnánk neki a neten egy pornós profilt képekkel és videókkal. Egyből bele eggyezett, pedig erre nem számítottam.
De ha már így volt el is kezdtünk készülődni. Annának van egy digitális gépe amivel jó minőségű képeket és videókat lehet készíteni. Aztán tervezni kezdtük, hogy mijenek legyenek az első képek és videók. Végülis egy köszöntő videót készítettünk elsőnek, ami annyiból állt, hogy Anna egy bugyiban és pólóban fekszik az ágyon, az eggyik keze a bugyiban motoszkál a másik a mellén. Én pedig a kamerával elkezdem filmezni a lábait és lassan haladok fölfelé. A fejéhez érve a hugi egy kéjes mosojjal köszönt mindenkit majd a kamerával távolodni kezdek míg az egész teste képbe nem kerül. Ezt a rövid kis videót le is mentettük a számítógépre és hozzá láttunk a képek készítéséhez.
Az első képsorozatot a szobájában csináltuk. Anna nagyon izgult én meg alig bírtam ki, hogy rá ne ugorjak.
A ruházata egy farmernadrág, egy pulcsu alattuk pedig egy átlátszó csipke tanga és cicifix páros volt. Az első néhány kép teljes ruházatban készült, majd lassan lekerült a pulcsi és végül a naci is. Azbén szexy hugom meg ojan profin lpózolt, higy majd elsültem már a látványtól is. Itt még a fehérnemű nem került le róla viszont teljesen átlátszó volt. A képek nagyon jól sikerültek, egyből mentésre is kerültek.
Ezután hozzáláttunk a következő képsorozathoz. Ehhez a lila francia bugyit választottam egy spagettipántos felső cicifix nélkül és egy farmer mini szoknyát. Helyszín az én szobám kiegészítők a dobszerkóm és a gitárom. Anna el is kezdett pózolgatni a hangszerekkel én meg fényképeztem mindenféle szögből. Lasyan ledobta a minit, újabb pózok, majd repült a pántos is. Végül a bugyitól is meg szabadult és teljesen pucéran kavérkodott a kamerának. Apszolút természetesen. Meg mutatta mindenét minden szögben. Gyönyörű látvány volt. Teljesen bele jött a dologba. Ezeket a képeket is lementettük.
Én még egy sorozatot terveztem, de erről semmit nem mondtam a huginak. Csak elindultunk az utcán. Anna rögtön ki jelentette, hogy az utcán nem vetkőzik. Mondtam neki, hogy nem is kell.
Kisétáltunk a falu melletti völgybe. Na itt gondolam fényképezni. Anna kicsit feszült volt, de mivel errefelé nincs forgalom végülis belement. Mondtam neki, hogy akkor vetkőzzön, amit nem értett, hogy akkor a ruhás képekkel mi lesz. Nondtam neki, hogy azok most nem lesznek csak pucér képek.
Szóval Anna levetkőzött, mire teljesen pucér lett én is beizzítottam a kamerát és ő is fölengedett kicsit.
És most mit csináljak? bámult rám bambán.
Bármit, mintha nem is kameráználak, sőt mintha itt sem lennék.
Elkezdett hát pózolgatni. Elejével kicsit bénázott, de hamar belejött ebbe is. Takargatta magát a magas fűben, nagyokat pucsított mikor virágokat szedett és ígytovább.
Végül ez is meglett.
Jöhetett az első videó. Anna azt akarta, hogy baszós videó legyen. Nekem erre is volt ötletem. Annának ez az ötletem se tetszett, de végül csak rávettem.
Átmentünk a szomszédos városba mivel ott kisebb az esélye, hogy valami ismerősbe botoljunk. A város egy pontján bekapcsoltam a kamerát és elkezdtem a csinos hölgyet fűzni, hogy egy kis pénzért mutassa meg magát. Anna egy kicsit kellette magát majd belement a dologba. Itt leállítottam a felvételt és kerestünk egy nyugis helyet. A régi elhagyatott vasútállomás a mi céljainknak tökéletesen meg is felelt. Itt újra bekapcsoltam a kamerát. Adtam a huginak egy kis pénzt, ő pedig már vetkőzött is. Még egy kis pénz és már meg is fogdoshattam. Közben végig kameráztam. Aztán miközben a punciját ujjaztam rávettem hogy. leszop én meg megdugom egy kis plussz pénzért.
Így a hugi már térdelt is és szopta a faszom. Nekem az egyik kezemben a kamera másikkal Anna fejét símogatom és nyomom rá a faszomra. Pár perc mulva szóltam neki, hogy forduljon. Finoman be vezettem neki a puncijába a faszom. Lassan finoman dugni kezdtem miközben halkan nyögdécselt. Így dugtam egy darabig majd kivettem a farkam és mondtam hogy szopjon. Anna pedig engedelmesen szopott is. Az arcára élveztem erre kapott egy kis borravalót is. Rendbe szedtük magunkat és haza mentünk. A videót otthon néztük vissza és hát arra jutottunk, hogy tuti lett. Ezután meg csináltuk huginak a profilját, és felraktuk a képeket és a videókat.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (40)        Nem tetszik (19)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-05-28 00:25:08
Pityu
Van hozzá link?

2018-06-30 20:06:34
peter
lehetne kérni linket

2019-02-25 12:05:05
Butch
Kérhetek linket??


Ezt a szex történetet 8072 X olvasták el.