Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Két férfi és a nejem

Beküldő:Kolompár Jason Statham

Párom eleinte kissé konzervatív volt, a perverz gondolatok mindig csak az én fejemben cikáztak.
Véltem én..

Más férfival ellentétben én édes hármast nem + lánnyal képzeltem el, inkább + egy férfival, aki segít kedvesemet orgazmussorozatokba hajszolni. Természetesen egyedül is sikerült, de valahol vágytam azt a perverz képet, hogy míg én dugom gyönyörű puncikáját, látom, hogy kedvére cumizik egy méretes farkat... És a pillanatban, mikor más spermája csattan az arcán, folyik a szájából, iszonyat felizgat...

Neki ezt sosem mertem mondani, de évek alatt a visszafogott kislányból egy igazi szexbombát faragtam folyamatos cumizási vággyal.

Pár hete, autóban beszélgetve előjött a szex téma és mivel az út hosszú volt, ő már gombolta is ki a nadrágom. Lassan, gyengéden szopogatta merevedő farkam, én átnyúltam és jobb kezemmel simogatni kezdtem puncusát. Egyre hevesebben simogattam, egyre jobban zilált és kattant rá a farkamra. Most is az elején felvázolt kép volt előttem. Ekkor hatalmasat élveztem, számtalan lüktetéssel, jó adag spermát pumpálva kedvesem szájába.
Kaptam még egy kis levezetőt, tisztogatást, majd újra beszélgetni kezdtünk.
Megdicsérte, milyen finom, édes volt a spermám és mennyire jó volt szopnia.

Elérkezettnek láttam az időt és visszakérdeztem: Mást is le tudnál így cumizni?
Természetesen nemleges választ kaptam. De a téma elindult és lassan elmeséltem neki a vágyamat..
Eleinte visszakozott, de éreztem, hogy ez inkább csak látszat. Akarja, nagyon is.

Másnap belekezdtem a keresésbe. Többszöri kudarc után végre egy rendes, komoly, intelligens srác. Megmutattam a képét és az írásait a páromnak. Jöhet.

Találkoztam a sráccal, mindent leegyeztettünk.
Eljött a nap.
Megérkezik, beszélgetés, frissítő ital, zuhany.
Mindhárman meztelenül a hálószobánkban.
Párom hátára fektettem és puszilgatni kezdtem testét. Szájához érve csókolóztunk, majd folytattam, bejártam minden porcikáját. Puncusához érve elidőztem. Előbb gyengéden majd erélyesebben nyalogattam. Közben kértük a partnerünket, hogy üljön az ágy szélére és simogassa magát, úgy, hogy párom lássa. Imádta nézni, mikor verem. Ahogy egyre csak belemelegedtünk és egyre ágaskodott az idegen pénisz, láttam a vágyakozást kedvesem arcán, hogy végre szájába vehesse. Ekkor odatérdeltem fejéhez és rácuppant az én szerszámomra. Kicsit benedvesítette, felkeményítette majd vissza a helyemre és farkammal kezdtem punciját simogatni, egyre beljebb és beljebb nyomva. Szemét becsukva élvezte a behatolást.

Jeleztem a srácnak, hogy jöjjön közelebb. Ahogy párom arcához ért, ő azonnal rácuppant. Álmom vált valóra. Nem is bírtam sokáig.

Egyre hevesebben dugtam feleségem, amire ő egyre csak haladt a csúcs felé. Jó volt nézni, ahogyan élvezi a két faszt egyszerre.

Bele élveztem. Elindítottam egy láncreakciót. Ahogy érezte a lüktetésem, ő is elért a csúcsra és majd letépte a srác szerszámát.. Szinte már falta. Erre természetesen a srác is kikapta a farkát és verni kezdte, hogy az arcát terítse be, de kicsi feleségem a nagy hévben újra rácuppant így kapott az idegen spermából torokra, szájba, arcba, mindenhova..

Mindhárman lihegve sóhajtozva ziláltunk, élveztük ki a pillanatot. Kihíztam habot vert farkam és én is a feje mellé térdeltem, látni akartam, ahogy gecis szájával engem is letisztogat. Gyönyörű volt. Újoncunk lelkesedése nem csökkent és már ment is a helyemre, kedvesem lába közé és spermában tocsogó punciját tömte is be hatalmas farkával. Párocskámnak már mozogni sem volt ereje. Míg a srác olyan tempóban kezdte kefélni, hogy lucskos a punci lassan habos lett :-)

Látványra verni kezdtem magamnak Párom szeme előtt,a mit élvezettel nézett miközben orgazmusok sorozatát élte át
majd a srác is bele durrant. Kicsi punci tele lett gecivel és ahogy kihúzta farkát belőle, lüktetett ki a combjára, az ágyra.

Izgatott, szerettem volna én is ismét belemártani farkam. Érezni a megszokott punci ölelésében valami újat. Egy idegen spermát.

Míg az új barátunk újból farkára kért tisztító cumit, én erőt vettem magamon és behatoltam.

A látvány és a gondolat, hogy már 2 adag cucc van benn és az egyik egy idegen pasié nem is hagyott sokáig kitartani.....

Miután végeztünk, néztem a kedvesem, aki feküdt ágyunkban és tetőtől talpig tiszta geci volt. Csak pihent és pihent. Megkapta, amire vágyott. Amire vágytam.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (27)        Nem tetszik (9)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-06-22 16:01:24
Tündi
Szexszelnék férfival hivj 06309268712

2016-07-11 09:24:16
zoltan
Jo volt.Áll is a farkam rendesen.


Ezt a szex történetet 11082 X olvasták el.