Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Anális szex az orvosnővel

Beküldő:Orvosi szex

Az egyik ismerősöm orvosnak tanult. Jó ideig nem láttuk egymást, mivel a baráti körben akadtak gondok korábban.

Cimborám azon a nyáron ismét összeröffentette a régi bandát, hogy menjünk el a nyaralójukba egy laza hétvégére megemlékezni a régi szép gondtalan évekre.

A leutazás elég soká tartott, lévén a hely a világ végén van, a ház meg még azon is túl. Az úton sztorizgattunk, meg mindenki elmesélte, hogy mi történt vele, amióta nem láttuk egymást.

Kora este lett, mire leértünk. A társaság egy része már korábban odaért ez meg is látszott rajtuk. Gyorsan kerestünk magunknak egy ágyat, majd igyekeztünk behozni a lemaradást. A vacsora már vígan rotyogott a bográcsban így a korábban érkezettekkel beszélgettünk.

A leányzó is a korábbi turnussal érkezett. Most is ugyan olyan jól nézett ki, mint mikor legutoljára találkoztunk. Beszélgetésbe elegyedtünk. Kiderült, hogy megvalósítja régi álmát orvosnak tanul. Élvezi, jól halad, nincs megcsúszva semmivel (ez akkoriban nem sokunkról volt elmondható). Az éjjel még elég sokat beszélgettünk, majd hajnal felé mindenki nyugovóra tért a saját ágyikójában.

Másnap elmentünk túrázni a közeli hegyekbe. A fák hűsében nagyon kellemes volt az idő. A hazaúton az egyik lejtőn rosszul léptem és kibicsaklott a bokám. Az orvosjelöltünk megvizsgálta, és közölte, hogy megmaradok, majd ő segít visszatámolyogni a házig. Lassan bandukoltunk visszafelé, közben beszélgettünk.

Szóba jött a barát/barátnő kérdése is. Kiderült, hogy jelenleg épp nincs egyikünknek sem senkije. Az egyik vízmosásnál aztán egészen véletlenül megcsúszott, de szerencsére sikerült elkapnom. Ezután egymást átkarolva sétáltunk hazáig, csak hogy biztosan ne történjen egyikünkkel se semmi galiba. Néha a derekáról elkalandozott a kezem le a fenekére, de nem tette szóvá, ellenben apró mosoly látszódott ilyenkor a szája sarkában.

Este megvacsiztunk sörözgettünk, beszéltünk és a bömbölő 90es évek slágereire táncikáltunk, simogattuk egymást, majd elvonultunk a szobájába. Behúzta a függönyöket én meg bezártam az ajtót. Odaléptünk egymáshoz és csókolózni kezdtünk.

Kezem a hátát és tarkóját simogatta. Ő a hajamba túrta ujjait, illetve a fenekem markolászta. Lehúztam róla a vékony pántos felsőjét, ami alatt egy szerény melltartóban pihentek formás keblei. Kezeit becsúsztatta a pólóm alá, simogatta a mellkasom, majd mikor kifelé húzta őket, megfogta a ruha alját és lehúzta rólam. Átöleltük egymást és így csókolóztunk tovább. Jobb kezemmel kikapcsoltam melltartóját, majd a nyakát kezdtem el puszilgatni, miközben vállairól finoman lefejtettem a melltartó pántjait. Kezeit leengedte kissé ellépett, hogy az apró ruhadarab a földre hullhasson. Amint kikerült közülünk a textília, ismét visszalépett hozzám és szorosan hozzásimult a mellkasomhoz. Az mellszőrzetem a bimbóit csiklandozták, mire azok ágaskodni kezdtek.

Kissé odébb léptem, hogy le tudjam húzni szoknyáját. Ott állt előttem egy falatnyi bugyiban. Nem szeretett volna sokáig hátrányban lenni, így a rövidnadrágom felé nyúlt kioldotta az övemet, kigombolta a gombokat, majd hagyta a földre hullani a nadrágot. Lenézett és elmosolyodott, ahogy meglátta felé dudorodó alsómat. Megsimogatta és közben rám mosolygott.

Ismét csókolózni kezdtünk, majd végigcsókoltam a nyakát, a mellkasát, a melleit. Lassan elkezdtem letérdelni elé és a hasát puszilgattam. Ahogy térdeim elérték a földet, szám pont a bugyijával került egy vonalba. A vékony textilen keresztül puszilgatni kezdtem, miközben kezeimmel a fenekét simogattam, markolgattam. Ujjaimat beleakasztottam a vékony pántba és lehúztam a lábain. Ahogy szeméremdombja előtűnt, apró csókokat leheltem rá, mire ő kissé nagyobb terpeszbe állt. Fejemet belefúrtam az ölébe és csókolgatni, nyalogatni kezdtem a lába közt amit csak értem.

Hátrálni kezdett az ágy felé, majd leült a szélére. Odaléptem, mire lerántotta rólam a bokszert. A péniszem ott meredt a szája előtt. Csókot nyomott a végére, majd nyalogatni, simogatni kezdte, közben másik kezével a fenekemet simogatta. Ujjai be-betévedtek a farpofáim közé. Keze a fenekemről átvándorolt a zacskómhoz s azzal kezdett játszani, miközben szájával továbbra is tüsténkedett. Ujjai a zacsiról elkezdtek hátrább vándorolni, mire az én szemem meg elkezdett kerekedni. Az ujjai az ánuszom körüli területet kezdte simogatni. Az érzés eléggé izgató volt, így erre még nem szóltam. Mikor az egyik ujja elkezdett volna befelé igyekezni, akkor már hátraléptem egyet és megkérdeztem, hogy mire készül.

Elmosolyodott, majd közölte, hogy masszázsban szeretne részesíteni. Olyanban, amilyenben még nem volt részem. Annyira nem fűlött a fogam a dologhoz, de addig beszélt, magyarázott, hogy meggyőzött ha bármi nem tetszik, vagy kellemetlen, rögtön abbahagyja. Beleegyeztem.

Megkért, hogy feküdjek le az ágy szélére, lábaimat kissé húzzam fel és tegyem terpeszbe. Megcsináltam. A táskájából elővett egy kis tubust és letelepedett az ágy elé. Farkam időközben kissé lelankadt, így most ismét kezelésbe vette simogatni, szívogatni kezdte. Mikor ismét teljesen megkeményedett, jobb kezével elkezdte az ánuszom környékét cirógatni. Izgató volt a dolog, de az idegentől való félelem miatt eléggé görcsöltem, amit szóvá is tett, és mondta, hogy próbáljak lazítani. Folyamatosan játszott a farkammal, miközben jobb kezével a fenekemnél izgatott. Mikor kezdtem lenyugodni, bekente a luk környékét némi síkosítóval. Kissé hideg volt. Az középső ujját is alaposan ellátta a folyadékkal, majd az ujja begyét lassan betolta a lukba. Gyomrom, mindenem összerándult. Nem volt kellemetlen, csak idegen, szokatlan, meglepő. Várt kicsit, míg megnyugodtam, majd aprókat mozdítva az ujján lassan mozgatni kezdte.

Mikor már eléggé hozzászoktam az érzéshez, hogy az ujja hegye ott van bennem, lassan elkezdte beljebb tolni. Óvatosan, apránként haladt. Egyszerre azt vettem észre, hogy az ujja teljesen bennem van és egy ponton köröz. Az ujját