Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Dugás a suliban

Beküldő:StobR-X

Én egy 16 éves, 9.-es fiú vagyok. Az alábbi történet egy forró tavaszi napon történt meg velem.
Észrevettem hazafelé menet, hogy nincs meg a tornacuccom. Visszamentem a suliba, oda ahol az utolsó órám volt. Az épületbe, amikor bementem, szembejött velem a suli egyik legvadabbul öltöző, legszebb lánya, aki egyébként tetszik is. Aznap a meleg miatt, fehér blúzt, fekete picsanadrágot, és fehér magas sarkút viselt, ami még jobban kiemelte hosszú lábait és feszes, kerek fenekét.
Belegondoltam, milyen jó lenne jól megfarkalni. Rámosolyogtam. Éreztem, hogy a farkam lüktet, de félénk voltam megszólítani. Bementem az üres terembe. Amikor mentem volna ki a teremből, ott állt előttem. Megfogta a vállam, és gyengéden visszatolt a terembe. Becsukta az ajtót és egy padra ültetett és így szólt:
- Tudom, hogy tetszem neked. Jól sejtem?
- Igen.
- Amikor először megláttalak a suliban, eldöntöttem, hogy MEG FOGSZ BASZNI- mondta nyomatékosan. Voltál már lánnyal?
- Nem
- Akkor eljött az ideje és rám kacsintott.
Lehúzta a sliccem, majd letolta az alsógatyám és a meredt farkam bámulta.
- Nem gondoltam, hogy ekkora! SZOPASS MEG! kiáltotta.
Megfogta és a szájába tette. Először a makkom nyaldosta a nyelvével, majd miután a kezem a fejére tettem, a kezem általi nyomás miatt egyre lejjebb engedte a torkán a lüktető farkat. Miután belejött a bólogatásba, levettem a kezem a fejéről, és pár másodperc múlva tövig szopta a faszom. Ekkor már éreztem, hogy itt a vég, de ő kivette a szájából és mohón verni kezdte. Egy percen belül, hatalmas nyögés közepette az arcára vertem.
Ezután ledobta a blúzát és a nadrágját. Gyengéden hátralöktem az asztalra. A lábait széttárta, én pedig lehúztam melltartóját, és megláttam (nem túl nagy) de formás, feszes melleit hegyes mellbimbóval a közepükben. A nyelvemmel nyalogatni kezdtem majd csapkodtam és játszadoztam velük. Ezután lementem puncijához, és az átázott vörös tangáját félrehúztam, és kinyaltam. Szép lassan, felizgattam a csiklóját és körbenyaltam a lyukat. Ezután hirtelen benyomtam neki a nyelvem amilyen mélyre csak tudtam.
- Csináld méééég! üvöltötte. A nedves bugyiját levette és az asztalnak támaszkodva felállt. Én térdelve ott voltam, gyönyörű hosszú lábai között. Ekkor a fejem bedugtam a fenekéhez és az előbbinél még erősebben nyalni kezdtem. Amikor éreztem, hogy lassan elmegy, bedugtam két ujjam. Szabályosan őrjöngött és követelte, hogy folytassam. Addig ujjaztam, amíg orgazmusa nem lett.
Miután orgazmusa lett kivettem a puncijából az ujjaimat és beleraktam a szerszámom.
Felnyögött majd felkiáltott:
- Vááárj! Van nálam gumi! kezével felrakta a farkamra, majd végiggörgette rajta a szájával.
- Felkészültél?- szóltam.
- Igen, csúsztasd be és kúrj szét, ahogy csak tudsz!- becsúsztattam neki feszülő farkam. A lány felnyögött, én pedig ritmusosan ki-be toló mozdulatokkal magamévá tettem. A hangulat fokozása képpen rácsaptam a fenekére.
Ekkor még erősebben baszni kezdtem, úgy hogy az asztal már elmozdult a helyéről. Olyan hangosan nyögött, hogy be kellett fognom a száját. Ekkor megharapta a kezem, majd így szólt:
- Baszd szét a mocskos picsám, érezni akarom a farkad!
Leültem egy székre és kértem, hogy üljön a faszomra. Betette a szűk segglyukába és lovagolni kezdett. Nagyon beindult és egyre gyorsabban pattogott a farkamon. Körülbelül 2 perc múlva szóltam neki, hogy mindjárt elélvezek. Ekkor hirtelen leszállt, lehúzta a gumit a farkamról és vadul verni kezdte. Az arcára élveztem ismét.
Azt mondta, hogy ilyen jót még sosem baszott, és megígértette velem, hogy még lesz folytatása az iskolai dugásunknak.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (26)        Nem tetszik (7)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-07-22 22:33:32
albert504
Legyen még!! Nagyon jó!


Ezt a szex történetet 10327 X olvasták el.